ailelere gidip gelme konusunda tartışmaların çıkmasını çok anlamsız buluyorum,eşlerin bu konudaki ısrarını da anlamıyorum.ben de çok düşkünüm aileme ama olur olmaz gidelim diye tutturmam.bazen 3 haftada 1 gideriz,(aramız 1 saat).
benim de eşim ilk zamanlarda ısrar ediyordu,baktı ki aramız bozuluyor,artık haftada 1 anca gidiyoruz,onlarla da aramız 10 dk.
lafım size değil bu konuda lütfen yanlış anlamayın,ama evliliğin ilk zamanlarında vakitlerini hep aileleriyle geçirmek isteyen bayanı da erkeği de anlayamıyorum.bi haftasonum var zaten,onu da illaki ailelelerde geçireceğiz diye bir şart olmamalı.eşimin ailesine asla haftasonu gitmem mesela,gitmeyiz.ama çalıştığımız için ve mesafeden dolayı kendi aileme illaki haftasonu gidiyoruz.o da 3 haftada 1
bende bu karışma işine çok karşıyım. ailemizi ihmal etmemek gerekir. ben haftada 2 gün anneme giderim eşim birşey demez. eşim ilk başta nasılsa şimdide öyle. ne baskı yapar ne karışır. sadece çok yorgunsa, başı ağrıyorsa erken yatıyor. o nedenle yarın gidelim der.
bu tür şeyler problem olmamalı. kendi isterse gelmesin ama sen git bence. bende bazen eşimi götürmüyorum.
canım sağol iyim teşekkür ederim.eşimle bu konu hala muammada fakat ben üstüne gitmemeye aldırış etmiyor gözükmemeye başladım.bakıyorum faydası oluyor.bu arada onun ailesinede fazla gitmemeye başladım.kendisi gidip geliyor.zamanla düzeleceğine inanıyorum inş.fakat kendimi çok yıprattığım bir gerçek.evlilikten beklentilerim bir eş adayında olması gereken isteklerim çok başka oldu diyebilirm.diyceksinki başta tanımadınmı.eşim nişanlıyken apayrı bir insandı.çok nazikti bana ve herşeye karşı çok saygılıydı.hiç bir özel anı atlamazdı.hediyeler ziyaretler.yani evlilik değiştiriyor herşeyi bu bir gerçek.yada evlilik değil kişi gerçek yönlerini göstermeye başlıyor.yani bunu kestiremiyoruz maalesef.ben dedim gibi biraz zamana bıraktım inş herşey istediğim ve istediğiniz gibi olur.
Canim biraz iyi olduguna sevindim. Bugunler gecicek merak etme, evlenmeden once, erkekler cok nazikken, evlendikten sonra kabalasiyorlar,( her erkek olmasada)..
Ins mutlu olacaksin , simdi daha cok yenisiniz, 1 yil falan gecsin birbirinizin artik gozlerinden nedemek istediginizi anlayacaksiniz. ama biraz sabir gerekiyor, sen gene aldiris etmiyor gibi gozuk, ama iyi davran, bide boyle dene..allah kolaylik versin.
Valla sölicek bişey bulamadım haftada bir gün banada normal geldi, dayatması kötü ama biraz zamana bırakın bakalım nasıl olcak gel diye onada diretme, diretme olunca insan gidiceksede gitmek istemiyor. işler daha da kötüye sararsa bi aile terapistiyle görüşün daha sağlıklı olur. Sevgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?