kesınlıkle arkadasım..bende bırakmam canım.tavrımıda gayet net biliyor.bu değişmiycek.istesede istemesede bunlarla yaşamayı öğrenicek öğreticem kendisne.klava:
kesınlıkle arkadasım..
sımdı bundan tavız verırsen yarın baska bısı ıstıycekdır..
ardısı kesılcenı sanmıyorum..
ortak yaşam surdugunuzu belırtın esınıze..olmadı evlılık terapıstı ıle gorusun..
aıledır bu ya sızı buyuten bu yasınza getıren evlendıren aıledır nasıl bısı oldummu gıtmıyceksınız kı..
kayınvalidem çok iyi bir insan.onu kırmak istemiyorum.ona inat edip gitmediğimde oda üstüne alınır.zaten bende haftada 2 kez ancak gidiyorum yada 3.oda akşam yemeğine.2 saat kalıp dönüyorum.bunun için kötü olmaya değmez be güzelim.birde eşim çok çocuk ona uyup ona benzemek istemiyrum.zamanla düzelir diye bekliyorum.nereye kadar sıkabilirki beni böyle.oda pes edecek.alışacakkk.
Valla canım kusura bakma da bu ne kadar hatalı bir politika böyle. Ayrıca bu zamana kadar bu dediğini yapmışsın eşinin senin ailene karşı tavırlarında veya onlara gtitme konusunda bir düzelme gördün mü yoksa kötüye mi gitti? Bana kötüye gitmiş gibi gözüküyor. Yaşın biraz küçük galiba eşine net tavır koyamıyorsun. Aman o ne der kaynana üzülür falan diyorsun. Peki jelibon üzülünce kaynana senin için napıyor aman oğlum izin ver beraber gidin veya o yalnız gitsin diyor mu? Tepene çıkarmışsın sen bu insanları.Benim eşim birincisi benim ailemin evine gelmezse ben de onun ailesinin evine gitmem. Bu onun ailesiyle aramı bozmak istediğim veya kötü insanlar oldukları anlamına gelmez. Sadece karşılıklılık ilkesidir. Başka türlü davranırsam eşim tepeme çıkar çünkü. Bakalım bu gerçekleri ne zaman anlıycaksın?Eşinin ailesi sorarsa niye gelmiyorsun diye söyle anne size karşı birşeuy değil kendi aileme göndermiyor o yüzden size gelmiyorum de bu kadar basit. Hem belki o zaman oğullarının kulağını çekerler oğlum neden böyle davranıyorsun karına diye. Veya yapıcı insanlar değillerdir ve sana küserler. Küssünler napalım duyarsız insanlarsa küs olmaları daha da iyi. Eşin de mesajı almış olur. Sonuç olarak habire haftada 2-3 gün onlara gitmen inanılmaz yanlış bir politika.Ayrıca eşinin yaptığı da çocukluk değil çocukluk çok masumane kalır bu bilinçli bir baskı altına almaya çalışma durumu.Sen de onun senin ailene göstermediği ilgiyi onun ailesine göstererek onun ekmeğine yağ sürüyorsun. Biraz kişilikli ol. Hayatta sınırlarını çizmezsen tepene çıkan çok olur.
kayınvalidem yanımda söylüyor gitcek tabi ailesi diye.sen akarışma anne sen sus diyip kapıyor ağzını.ona inatlaşıp bende bildiğimi oynadığımda bu iş olmuyor sen baan uymuyorsun derse bu kez o bana bu iş bitsin derse o zaman ne yaparım?bay bay diyip gitmek kolay olsa şu an gitmiş olur ve burda yazıyor olamzdım bile canım.herşey kökten çözülmüş olurdu.
Haa bu arada böyle düşünüyorsan o zaman şikayet etmeyeceksin.. Bırakıp gitmeyeceksen, eşinle inatlaşmayacaksan onunla kavga da etmeyeceksin paşa paşa o nezaman gitmeni istiyorsa o zaman annene gideceksin....
Canım afedersin asla kişiliksizsin demek istemedim. Sadece biraz dik dur demek istedim.
Hem bir de şöyle düşün. Eşin ailene gidemezsin gidersen seni boşarım diyecek kadar evliliğinize değer vermiyorsa sen neden ondan daha fazla değer veresin ki bu evliliğe?Herşey karşılıklı değil mi?[/QUOT
arkadaşım sebep o değilki yani ailene gidersen değil.anlamıyorsun bana gösterdiği neden şu.benim sözüm geçmiyor sen beni bir eş olarak görüp sözümü dinlemiyorsun dik başlısın.topicte o kadar çokki hiç dikkat etmedinmi dayak yiyenler bile var söz dinlemedin diye.yani sebep inatlaşmam ona .anladınmı.bunu bahane ederek söylüyor.ben rrkeğim benim sözüm geçecek nokta diyor adam.iki kişilik düşünemiyor.empati kuramıyor.pskolog diyorumyok.o diyorum yok bu diyorum yok.zaman en büyük ilaç diyorum başka ne yapabilirm.:çok üzgünüm:
bence, kendince koca olmaya çalışıyor boshayallersmile...kocalık böyle yapılır sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?