- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
başını şişirmmeni istemiyordur belkiarkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden
Evet ben oyum. Terapiste gitmeye başladım kafaya taktığıö şeyleri düşünmememi söyledi ama bu durum kafamı çok kurcalıyorbi dakka ya geçen konusu olan da sen değilmiydin
Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçasıüzgünüm ama galiba başka çare bırakmamışsınız...
konuşmalarınız nasıl oluyor? çok mu uzatıyorsunuz üstüne mi gidiyorsunuz?
biri de bana böle yapsa tepkim aynı olur insanı sıkboğaz etme canım onun ki de canEvet ben oyum. Terapiste gitmeye başladım kafaya taktığıö şeyleri düşünmememi söyledi ama bu durum kafamı çok kurcalıyor
tahmin ediyodur merak etmeEvet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası
Nasıl düzelttinizBence de bunaltmayın bende asırı kıskanctım adamı cok bunaltiyordum farkindaydim kendi kendimi düzelttim simdi iyiyim :),esimde memnun
Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası
Kendi kendime dedim ki o seni kıskansın zten yasca büyük benden hem kendimden uzaklastiririm diye korktum önceden telini falan karistirirdim biraz fenaydi devamli dir dir adamda bikmisti daha 1.5 yillik evliyiz ama öyleydi yani oyle diye diye biraz düzeldim isteNasıl düzelttiniz
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten hepsi benim için çok ama çok önemli. Sanırım ben kendim yapmadığım şeyleri başkalarının yapmasını anlayamıyorum ama bazen gariplik bende olabiliyor. Ben de sinirlenmicem ve ağlamıcam gidip kendime kahve yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?