Sizin de eşiniz dışarda telefonu kapıyomu

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden

Düzenleme: arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı

Son düzenleme:
başını şişirmmeni istemiyordur belki

üzgünüm ama galiba başka çare bırakmamışsınız...

konuşmalarınız nasıl oluyor? çok mu uzatıyorsunuz üstüne mi gidiyorsunuz?
Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası

Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası

ama bakın böyle üstüne gider, bunu alışkanlık haline getirirseniz adamı bunaltırsınız

bir de şu var, siz her seferinde böyle yaparsanız, tribinizin üzüntünüzün anlamı kalmaz, hep aynı şey olunca duyarsızlaştırırsınız karşı tarafı.

eşinizin yaptığı normal.
Telefonda yapılacak bir tartışmanın eşinizi, işyerinde veya topluluk içerisinde rahatsız edeceğini düşünemiyor musunuz.?
Zor durumda bırakırsanız, kapatır.
Ben olsam bende kapatırım.
Kıskanç olmanız bu yaptığınız için bahane mi.?

Cok sık arayip, mesaj mi atiyorsunuz tartistiktan sonra ya da her gün tartisma mi yasiyorsunuz?
Ben sicagi sicagina konusmayi, tartismayi severim.
Ama esiniz telefonda cozmeyi sevmiyor olabilir.
Yine de eger ergence tartismiyorsaniz tel. kapatmak cok sacma, sinirlenirim.

En nefret ettiğim şey ben toplu taşımadayken bi tepki veremiyorum , sakin konuştukçada anlamıyosave sevgilim bağırıp çağırıyosa fitil oluyorum yüzüne kapatıyorum sonra da telefonu kapatıyorum. Açınca mesajlarla saydırmış oluyo tabiki. Yine sinirlendim of bence dikkat edin bu konuda biraz

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten hepsi benim için çok ama çok önemli. Sanırım ben kendim yapmadığım şeyleri başkalarının yapmasını anlayamıyorum ama bazen gariplik bende olabiliyor. Ben de sinirlenmicem ve ağlamıcam gidip kendime kahve yapıcam.

Canım yaa seni ve konularını biliyorum....
En sonunda adam seni öldürecek valla bu gidişle korkarim kii...
Rahat bırak adamı dakka başı telefon mesaj valla bunaltiyorsun....
Yapacaksa yapar başka biri olursa olur engelde olamazsın...
Önceki konularda sana üzülüyordum.
Ama şimdi adama üzülüyorum...
Yazık etme ona da kendine de evliliğine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…