- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Kendi adıma yanlışlarımı düzelticem gerisini kocama bırakcam onun takdiriCanım yaa seni ve konularını biliyorum....
En sonunda adam seni öldürecek valla bu gidişle korkarim kii...
Rahat bırak adamı dakka başı telefon mesaj valla bunaltiyorsun....
Yapacaksa yapar başka biri olursa olur engelde olamazsın...
Önceki konularda sana üzülüyordum.
Ama şimdi adama üzülüyorum...
Yazık etme ona da kendine de evliliğine de...
Kendinizi rahat bırakın inanın evliliginiz yıpranıyor ben öyle yaptimda ne oldu sanki yine aldattı simdi pek umursamiyorum adamlarin üstüne gittikce kendilerini bulunmaz hint kuması saniyorlar simdi ben takmadigim icin bazen korkuyor onu birakicam diyeCevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten hepsi benim için çok ama çok önemli. Sanırım ben kendim yapmadığım şeyleri başkalarının yapmasını anlayamıyorum ama bazen gariplik bende olabiliyor. Ben de sinirlenmicem ve ağlamıcam gidip kendime kahve yapıcam.
Bilmiyorum pazartesi sınavlarım başlıyo ama hep böyle şeyler düşünüyorım ders çalışamıyorum hiçDiğer konularını da baz alarak söylüyorum 'adam haklı'
Çok fazla uğraşıyorsun eşinle. Adamın da canına tak ediyor doğal olarak.
Neden kendine başka uğraşlar bulmuyorsun?
Kendi adıma yanlışlarımı düzelticem gerisini kocama bırakcam onun takdiri
Bakın bende paranoyakdm aldatilma konusunda ve aldatildim negatif düsünmeyin ki olmasin hep pozitif düsünün pozitif olsun bizim borcumuz cok esim yaptı sadece telefonda mesajlasma benim aldatilmam bu sekilde baska yaptimi bilmiyorum insallah bir daha yapmaz ne de olsa güvenimi kaybettiarkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Bebeği aldırdı annem zaten doktor alınması gerekiyor tehlikeli falan demişAferin sana...
Evetttt duzelt kendini biraz...
Bakkk deli gibi seviyorsun kocani o da seni seviyor kii mücadele ediyor.
Ama sadece "sevgi" tek başına bir anlam ifade etmezz.
Saygı duymak, hoşgörülü olmak çok çok daha önemli...
Kendi kendini doldurma kötü düşüncelerini kov gitsin...
Başka uğraşlar bull kendine...
Lütfen bebek olmasın o uğraş
Biraz daha bekle bebek için nacizane fikrimm....
Annen ne yaptı canım ben onun durumunu merak ediyorum.
Aklıma gelmişken sorayım dedim.
Bebeği aldırdı annem zaten doktor alınması gerekiyor tehlikeli falan demiş
çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun annene erkenden önlem alınmış en azından annene de zarar verirdi.
Çok net söyleyeyim eşinin yerinde olsam oEvet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?