Sizin de eşiniz dışarda telefonu kapıyomu

Kendi adıma yanlışlarımı düzelticem gerisini kocama bırakcam onun takdiri

Kendinizi rahat bırakın inanın evliliginiz yıpranıyor ben öyle yaptimda ne oldu sanki yine aldattı simdi pek umursamiyorum adamlarin üstüne gittikce kendilerini bulunmaz hint kuması saniyorlar simdi ben takmadigim icin bazen korkuyor onu birakicam diye

arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı

Diğer konularını da baz alarak söylüyorum 'adam haklı'
Çok fazla uğraşıyorsun eşinle. Adamın da canına tak ediyor doğal olarak.
Neden kendine başka uğraşlar bulmuyorsun?

Diğer konularını da baz alarak söylüyorum 'adam haklı'
Çok fazla uğraşıyorsun eşinle. Adamın da canına tak ediyor doğal olarak.
Neden kendine başka uğraşlar bulmuyorsun?
Bilmiyorum pazartesi sınavlarım başlıyo ama hep böyle şeyler düşünüyorım ders çalışamıyorum hiç

Kendi adıma yanlışlarımı düzelticem gerisini kocama bırakcam onun takdiri

Aferin sana...
Evetttt duzelt kendini biraz...
Bakkk deli gibi seviyorsun kocani o da seni seviyor kii mücadele ediyor.
Ama sadece "sevgi" tek başına bir anlam ifade etmezz.
Saygı duymak, hoşgörülü olmak çok çok daha önemli...
Kendi kendini doldurma kötü düşüncelerini kov gitsin...
Başka uğraşlar bull kendine...
Lütfen bebek olmasın o uğraş
Biraz daha bekle bebek için nacizane fikrimm....

Annen ne yaptı canım ben onun durumunu merak ediyorum.
Aklıma gelmişken sorayım dedim.

Bakın bende paranoyakdm aldatilma konusunda ve aldatildim negatif düsünmeyin ki olmasin hep pozitif düsünün pozitif olsun bizim borcumuz cok esim yaptı sadece telefonda mesajlasma benim aldatilmam bu sekilde baska yaptimi bilmiyorum insallah bir daha yapmaz ne de olsa güvenimi kaybetti

Bebeği aldırdı annem zaten doktor alınması gerekiyor tehlikeli falan demiş

Sen onun halini anla diye kapatiyordur.
yani erkekler cok sorgu suale gelmiyorlar.
Sizde teraoiye baslayacak olan hanimsiniz sanirim öyle hatirliyorum.
Yani belki çözümü ancak bu sekilde bulmustur.
Zannetmeyin ki böyle seyleri kimse yasamiyor. Yasiyor. Kadin fitrati bazen ısrarcı olabiliyor. Benim nisanlimda telefonu kaoatmaz ama acmaz arayinca.

Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası
Çok net söyleyeyim eşinin yerinde olsam o
Telefonu hep evde bırakırım

Iş için yeni numara alırım vs vs

Herhalde yani toplu taşımada giderken kavga edersen adam da sana cevap veremeyeceği için kapatır

Ütüleme kafasını

Kıskançlığa gelirsek de daha önce yaptı ise yine yapabilirliği var ama hiç yapmadı ise adamı sürekli böyle şeylerle bunaltmayın bir bakarsınız ki bunaltacak bir eşiniz yok

Daha önce yaptı ve bunu unutamıyorsanız da ayırın yolları ömür böyle takıntılar ile bitmez

Yani öyle bir yazmışsın ki kesin dırdırdan adamı rahat bırakmıyodur mecbur telefonu kapıyodur dedim.

"arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ?"

Şu mesajı okuyunca kendimi senin yerine koyamadım. Çünkü ben o dediklerinin hiçbirini yapmıyorum. Sana birkaç önerim olacak.

1. İş yerindeyken acil durum olmadıkça kesinlikle eşini arama. Orası onun iş yeri eğlenceye gitmedi. Etrafa sürekli telefonla konuşuyo işten kaytarıyo imajı verebilir. İş yerinde hoş karşılanmaz.

2. Toplu taşıma araçlarındayken de eşini arama. Metobüste otobüste telefonla konuşan görgüsüzlerden nefret ediyorum. Bütün gün zaten başım şişmiş. Kimse kimsenin telefon konuşmasını hele hele karı koca kavgasını dinlemek zorunda değil.

3. Telefonda kavga etme. Çözemezsiniz bağırır bağırır birbirinizin yüzüne telefon kapatırsınız ancak. Kavga etmen gereken bir sebebin varsa eve gelmesini bekle.

4. Kavga boyutuna gelecek kadar kıskanmana gerek yok. Kıskançlığın azcığı tatlı tatlı olanı makbuldur. Gerisi mutsuzluktur. Eşini onu mutsuz edecek kadar çok sevmen üzgünüm bir işe yaramıyor. Kıskançlık özgüvensizliktir.

Bak yanlış anlama ama yakında kocan dayanamaz daha fazla yol verir sana sende paranoyalarınla baş başa kalırsın. Biraz sakin ol dünyadaki tek erkek kocan değil bu şekilde motive et kendini.

Senin kiskancliginin cogu kocana guvensizlikten cok azi da ozguvensizlikten kaynaklaniyo

Telefon konusunu bilemiycem ama artık etrafımızda o kadar ucuz kadın ve erkekler varki zinayı yapmak için üste para bile verirler . Maddi imkan olmaması bence aldatmaya engel teşkil etmez...

Telefon meselesinde ispanakliborek zaten yazılması gerekeni yazmış.

Diğer soruna cevap vereyim. Bence hiç alakası yok. Adamın senden ayrı bir yerde zulası vardır. Ruhun bile duymaz.

Ya da kadın karşılar masrafı bir sebepten ...

Yani herşey olabilir . İlla pırlanta almıyor herkese bu adamlar.

Parkta da oturulur.

Gözle iç de geçirilir.

Önüne gelene kur da yapılır.

Uzar gider bu liste. Tek çaren var bu kadar kafana takmamak. Farzet aldatıyor . Eee? Dünyanın sonu mu? Boşarsın olur biter.

Dermansız dertten kork.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…