Sizin de eşiniz dışarda telefonu kapıyomu

Zayıf noktanız kıskançlığınız olduğu için o da size istediğini yaptırabilmek adına zayıf noktanızdan vuruyor.Özetle durum bu.Yani telefonu kapatması bişey yaptığından değil, sizi durdurmanın yönteminin bu olmasından.Adam dışardayken zzaten tartışmakta yersiz gerçekten.

Adamin yapacagi yoksa bile aklina dusurmus olursunuz. Bi arkadasim asiri kiskanc ve surekli aldatilma gudusuyle esini bunaltiyordu adam en son bak söyledin söyledin ben de sonunda seni aldattim demisti..

Eşegin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bi söz var ya dikkat edin o durum olmasın. Sürekli beni aldatıyor düşünceleri olup bunu ima ederseniz bi gün gerçekten aldatır yaptığınız şeylerle kalırsınız. Telefon da kavga etmekte nedir ya sorununuz varsa eve gelince konuşur halledersin.

Whatsappa yazın içinizden geçenleri. Okundu bilgisi gelince rahatlarsiniz bende kıskançlık filan yok da ole asiri derecede, birseye sinirlendigimde roman yazıyorum resmen :) esim alıştı artik de git isine yazıp bırakıyor, bende o arada icimi dokup sakinlesmis oluyorum.

Yok henüz yapmadı ya da ben yakalamadım

Gerçekten eşinizi aramıyor musunuz gün içinde

Senin kiskancliginin cogu kocana guvensizlikten cok azi da ozguvensizlikten kaynaklaniyo
Bana da çoğu özgüvensizlijten gibi geliyo eskiden böyle değildim zayıfladığımdan beri kendimi beğenmiyorum hep başka kadınlar daha güzel geliyor kocamın da böyle düşünmesinden korkuyorum

Siz karı koca çok tuhafsınız
Evinizin ortasında kum torbası var, cepte muşta
Sen hala tehlike olarak 'başka kadınlar' ı gör sadece
Telefon açıksa aldatamaz çünkü 7/24 açıp saydırıyosun, ne ara aldatsın değil mi ?

Adamin yapacagi yoksa bile aklina dusurmus olursunuz. Bi arkadasim asiri kiskanc ve surekli aldatilma gudusuyle esini bunaltiyordu adam en son bak söyledin söyledin ben de sonunda seni aldattim demisti..
Bi kere öyle demişti şaka olarak "valla bişey yapmıyorum aldatıyosun diyosun en iyisi aldatayım da seni yalancı çıkarmayım" demişti nasıl kavga etmiştik

O kadar normale indirgemişsin ki bu durumu
Herkes kocasını arar durur sık boğaz eder sanıyorsun
Hiç iş hayatın oldu mu bilmiyorum
Biz birbirimizi pek aramayız, birşey diyeceksek mesaj atarız 'öğle yemeğine çıkalım mı?' gibi
Ya da ben izinliysem eşim çıkışta arar birşey lazım mı? gibi
Benim kocam asla yapmazcılardan değilim
Ama telefonlada aldatmayı önleyemem bunun bilincindeyim
Aldatırsa boşarım /aldatırsam boşasın

Ben senle evli olsam çoktan boşamıştım mesela, her dk arayıp hesap sormak bana gelmez işim gücüm müsait olabilirliğim var ve ayrıca kafam çekmezdi ömrümü tüketmeye layık bulmazdım vs.
Bence kocanı da senden başkası çekmez diye payına razı oluyo.Kum tobası, muşta, kahvehane basma falan bunlarda anormal.

Çok mu safsın
İsteyen her türlü yapar
Şimdi açılımına girmek istemiyorum
Ama herşey para değil desem kafi olur herhalde

Gerçekten eşinizi aramıyor musunuz gün içinde

başkasına soruşsun ama ben de cevap yazayım

aramıyorum

hatta gün içini geçtim gece de aramıyorum

mesela eşimin işi 7 de bitiyor ama gece 9 da geliyor o arada da aramıyorum

rutin dışında bir durum varsa o arıyor

onun dışında kimse kimseye normal zamanda bilgi vermiyor

en fazla ben gecikeceğim çocuğu sen al vs gibi şeyler olabilir

gün içinde eşim ile bir işim varsa acil bir durum olursa ararım tabii o da beni arar ama sesini duymak için ya da abuk subuk genel geçer bir sohbet için evde olmayı bekleriz toplantıda isek de telefonumuz kapalı ya da sessizdedir

işimizin gereği de çoğu zaman da öyledir uygun olunca döneriz ama bu sefer de genelde karşı taraf uygun olmaz bizim konuşma yine akşama kalır...

geçen mesela bir haber gördüm eşim daha iyi bilir işin içinde diye onu arayıp sordum bilmiyorum X i arasaydın ya dedi yani eşim olduğu için değil de o konuyu bildiği için aradığıma emindi ve başka birini aramamı söyledi

Üniversiteden önce tiyatroda makyözlük yapıyordum ama eşim yüzünden bıraktım. Bu sene mezun olabilirsem o ne derse desin mutlaka çalışcam. Bütün gün evde oturduğum ve geceleri sabaha kadar uyuyamadığım için bunları düşünüyorum sanırım o dışarda yoruluyo eve geliyo uyuyo kafası rahat. İnş ben de öyle olurum.

Yok henüz yapmadı ya da ben yakalamadım

eee o zaman derdiniz ne

günah size de adama da

cidden iyi dayanıyor

bırakın birbirinizi, bebek dışında bir meşgale bulun kendinize

ya da yoğun bir işe falan girin

şimdi gördüm okulunuz varmış

mezun olabilirsem diyorsunuz ona odaklanın

eşinizi bırakıp ders çalışın birinci olursunuz

Kimse için bişeylerden vazgeçme
O geçiyo mu ? Hayır
Maalesef kadınlar aşkı buldum daha bana hiç bişey lazım değil moduna giriyo
Hayır efendim asıl kadınlara iş lazım ; )
Bi de dünyanın binbir türlü hali var
Mezun olana kadarda kurslara filan yazıl, hobi edin. Adamın başına ekşime
Birgün o muşta sana doğrultulacak diye korkuyorum

Bi de eşi çirkinmiş ( kendi tabiriyle )
Ama konu sahibi çok sevdiği için çoook yakışıklı görünüyomuş gözüne
Tüm kadınlar onu bekliyo sanıyo herhalde

Bugün bakkala gidiyorum demeye aradım kızdı bunun için niye arıyosun dedi ben de sen dedin ya haber ver dışarı çıkarken diye dedim o da mesaj atsaydın burda işim başımdan aşkın ayrıca sen bana haber vermek için aramıyosun sen sırf beni kontrol etmek için arıyosun bakkala da gideceğini sanmıyorum dedi

Bi de eşi çirkinmiş ( kendi tabiriyle )
Ama konu sahibi çok sevdiği için çoook yakışıklı görünüyomuş gözüne
Tüm kadınlar onu bekliyo sanıyo herhalde
Başkaları çirkin diyor bana çirkin görünmüyor

Babam da dedi okulun bitince çalışmazsan sana hakkımı helal etmem ben seni başkasının eline bak diye okutmadım dedi mutlaka çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…