- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi persephone__
-
Yok henüz yapmadı ya da ben yakalamadımÇok net söyleyeyim eşinin yerinde olsam o
Telefonu hep evde bırakırım
Iş için yeni numara alırım vs vs
Herhalde yani toplu taşımada giderken kavga edersen adam da sana cevap veremeyeceği için kapatır
Ütüleme kafasını
Kıskançlığa gelirsek de daha önce yaptı ise yine yapabilirliği var ama hiç yapmadı ise adamı sürekli böyle şeylerle bunaltmayın bir bakarsınız ki bunaltacak bir eşiniz yok
Daha önce yaptı ve bunu unutamıyorsanız da ayırın yolları ömür böyle takıntılar ile bitmez
Gerçekten eşinizi aramıyor musunuz gün içindeYani öyle bir yazmışsın ki kesin dırdırdan adamı rahat bırakmıyodur mecbur telefonu kapıyodur dedim.
"arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ?"
Şu mesajı okuyunca kendimi senin yerine koyamadım. Çünkü ben o dediklerinin hiçbirini yapmıyorum. Sana birkaç önerim olacak.
1. İş yerindeyken acil durum olmadıkça kesinlikle eşini arama. Orası onun iş yeri eğlenceye gitmedi. Etrafa sürekli telefonla konuşuyo işten kaytarıyo imajı verebilir. İş yerinde hoş karşılanmaz.
2. Toplu taşıma araçlarındayken de eşini arama. Metobüste otobüste telefonla konuşan görgüsüzlerden nefret ediyorum. Bütün gün zaten başım şişmiş. Kimse kimsenin telefon konuşmasını hele hele karı koca kavgasını dinlemek zorunda değil.
3. Telefonda kavga etme. Çözemezsiniz bağırır bağırır birbirinizin yüzüne telefon kapatırsınız ancak. Kavga etmen gereken bir sebebin varsa eve gelmesini bekle.
4. Kavga boyutuna gelecek kadar kıskanmana gerek yok. Kıskançlığın azcığı tatlı tatlı olanı makbuldur. Gerisi mutsuzluktur. Eşini onu mutsuz edecek kadar çok sevmen üzgünüm bir işe yaramıyor. Kıskançlık özgüvensizliktir.
Bana da çoğu özgüvensizlijten gibi geliyo eskiden böyle değildim zayıfladığımdan beri kendimi beğenmiyorum hep başka kadınlar daha güzel geliyor kocamın da böyle düşünmesinden korkuyorumSenin kiskancliginin cogu kocana guvensizlikten cok azi da ozguvensizlikten kaynaklaniyo
Bi kere öyle demişti şaka olarak "valla bişey yapmıyorum aldatıyosun diyosun en iyisi aldatayım da seni yalancı çıkarmayım" demişti nasıl kavga etmiştikAdamin yapacagi yoksa bile aklina dusurmus olursunuz. Bi arkadasim asiri kiskanc ve surekli aldatilma gudusuyle esini bunaltiyordu adam en son bak söyledin söyledin ben de sonunda seni aldattim demisti..
Çok mu safsınarkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Gerçekten eşinizi aramıyor musunuz gün içinde
Üniversiteden önce tiyatroda makyözlük yapıyordum ama eşim yüzünden bıraktım. Bu sene mezun olabilirsem o ne derse desin mutlaka çalışcam. Bütün gün evde oturduğum ve geceleri sabaha kadar uyuyamadığım için bunları düşünüyorum sanırım o dışarda yoruluyo eve geliyo uyuyo kafası rahat. İnş ben de öyle olurum.O kadar normale indirgemişsin ki bu durumu
Herkes kocasını arar durur sık boğaz eder sanıyorsun
Hiç iş hayatın oldu mu bilmiyorum
Biz birbirimizi pek aramayız, birşey diyeceksek mesaj atarız 'öğle yemeğine çıkalım mı?' gibi
Ya da ben izinliysem eşim çıkışta arar birşey lazım mı? gibi
Benim kocam asla yapmazcılardan değilim
Ama telefonlada aldatmayı önleyemem bunun bilincindeyim
Aldatırsa boşarım /aldatırsam boşasın
Ben senle evli olsam çoktan boşamıştım mesela, her dk arayıp hesap sormak bana gelmez işim gücüm müsait olabilirliğim var ve ayrıca kafam çekmezdi ömrümü tüketmeye layık bulmazdım vs.
Bence kocanı da senden başkası çekmez diye payına razı oluyo.Kum tobası, muşta, kahvehane basma falan bunlarda anormal.
Yok henüz yapmadı ya da ben yakalamadım
Kimse için bişeylerden vazgeçmeÜniversiteden önce tiyatroda makyözlük yapıyordum ama eşim yüzünden bıraktım. Bu sene mezun olabilirsem o ne derse desin mutlaka çalışcam. Bütün gün evde oturduğum ve geceleri sabaha kadar uyuyamadığım için bunları düşünüyorum sanırım o dışarda yoruluyo eve geliyo uyuyo kafası rahat. İnş ben de öyle olurum.
Bi de eşi çirkinmiş ( kendi tabiriyle )eee o zaman derdiniz ne
günah size de adama da
cidden iyi dayanıyor
bırakın birbirinizi, bebek dışında bir meşgale bulun kendinize
ya da yoğun bir işe falan girin
şimdi gördüm okulunuz varmış
mezun olabilirsem diyorsunuz ona odaklanın
eşinizi bırakıp ders çalışın birinci olursunuz
Bugün bakkala gidiyorum demeye aradım kızdı bunun için niye arıyosun dedi ben de sen dedin ya haber ver dışarı çıkarken diye dedim o da mesaj atsaydın burda işim başımdan aşkın ayrıca sen bana haber vermek için aramıyosun sen sırf beni kontrol etmek için arıyosun bakkala da gideceğini sanmıyorum dedibaşkasına soruşsun ama ben de cevap yazayım
aramıyorum
hatta gün içini geçtim gece de aramıyorum
mesela eşimin işi 7 de bitiyor ama gece 9 da geliyor o arada da aramıyorum
rutin dışında bir durum varsa o arıyor
onun dışında kimse kimseye normal zamanda bilgi vermiyor
en fazla ben gecikeceğim çocuğu sen al vs gibi şeyler olabilir
gün içinde eşim ile bir işim varsa acil bir durum olursa ararım tabii o da beni arar ama sesini duymak için ya da abuk subuk genel geçer bir sohbet için evde olmayı bekleriz toplantıda isek de telefonumuz kapalı ya da sessizdedir
işimizin gereği de çoğu zaman da öyledir uygun olunca döneriz ama bu sefer de genelde karşı taraf uygun olmaz bizim konuşma yine akşama kalır...
geçen mesela bir haber gördüm eşim daha iyi bilir işin içinde diye onu arayıp sordum bilmiyorum X i arasaydın ya dedi yani eşim olduğu için değil de o konuyu bildiği için aradığıma emindi ve başka birini aramamı söyledi
Başkaları çirkin diyor bana çirkin görünmüyorBi de eşi çirkinmiş ( kendi tabiriyle )
Ama konu sahibi çok sevdiği için çoook yakışıklı görünüyomuş gözüne
Tüm kadınlar onu bekliyo sanıyo herhalde
Babam da dedi okulun bitince çalışmazsan sana hakkımı helal etmem ben seni başkasının eline bak diye okutmadım dedi mutlaka çalışıcamKimse için bişeylerden vazgeçme
O geçiyo mu ? Hayır
Maalesef kadınlar aşkı buldum daha bana hiç bişey lazım değil moduna giriyo
Hayır efendim asıl kadınlara iş lazım ; )
Bi de dünyanın binbir türlü hali var
Mezun olana kadarda kurslara filan yazıl, hobi edin. Adamın başına ekşime
Birgün o muşta sana doğrultulacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?