Sizin de oluyor mu?

Birlitregozyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
98
52
88
36
Merhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..

Merhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..
Çalışırken oluyordu.
Tükenmişlik sendromu diyorlar.

Şu dönem işi olmayanları düşünüp işinize sıkı sıkı sarılın.

şu an çoğu kişi bu modda

kış geldi ama gelemedi

zaten virüs aldı başını gidiyor

eee ekonomi berbat

bu nedenle çoğu kişinin eli kolu kalkmıyor da idare ediyoruz işte

en azından gitmen gereken bir işin var o bile mecburen yataktan kaldırıyor insanı

Boyle donemlerde isleriniz aksasin istemiyorsaniz yapmaniz gereken asgari seyleri yapin yeter. Calisiyorsaniz mevcut enerjinizi isinize vermek zorundasiniz bu sorumlulugunuz. Insan icine cikiyorsunuz tabi ki dus alin ama makyajiniz, yemeginiz vs. tam tesekkullu olmak zorunda degil. Donemsel hepimize oluyor. Kimsenin bir formulu oldugunu sanmiyorum ite kaka geciyor😅

En azından işe gidiyorsunuz bu iyi bişe biz evdeyiz ve inan bende o moddayım şuan hiçbişe yapasım gelmiyor hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum ama mecburiyetten yapıyoruz bazı şeyleri geçecek zaman zaman oluyor böyle havalar da çok sıkıcı zaten 🤷‍♀️☹️

En azından işe gidiyorsunuz bu iyi bişe biz evdeyiz ve inan bende o moddayım şuan hiçbişe yapasım gelmiyor hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum ama mecburiyetten yapıyoruz bazı şeyleri geçecek zaman zaman oluyor böyle havalar da çok sıkıcı zaten 🤷‍♀️☹️
Havaların ve pandemi döneminin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ben.. :)

Ben evden çalışıyorum, bu konuda bir sorunum yok, işimi yapmayı seviyorum, sadece arada bir yoğunluğum oluyor, onun dışında rahatım ama benim sorunum şu: ben eskiden ayda bir kere büyük temizlik, cam silme vs konusunda eve yardımcı çağırırdım, ondan sonra da evi temiz tutardım ama pandemi nedeniyle 8 aydır kimseyi çağıramıyorum. Eşim de dağınık bir insan, ev temizliğine yetişemiyorum ve ben de saldım :KK43:

Al benden de bu kadar canım :KK70:Hiç birşey yapasım yok her gün ev işi yapmak isteyen ben yaklaşık bi kaç haftadır haftada bi kere yapmak geliyor içimden. Bi halsizlik işlerin gözümde büyümesi üşengeçlik meler neler. Bunladık sanırım şu hastalık yüzünden kimi görsem aynı kimsede yaşam sevinci yok herkes vakit öldürme peşinde :KK43:

Ben tam tersiyim, bişeyler yapmak mutlu ediyo beni, ertelemem işlerimi ertelesem rahat edemem, enerjim fazla geliyo benim bedenime

Al bendende o kadar evde calısıorum.Covıdden dolayı evdende cıkmıorum.Saclarım kırıldı kestırcem onada gıtmıorum.Kaşlarımda uzadı allahtan çok çıkmıo .Film ızlıorum bol bol.Tukenmıslık sendromu bence .Offf bılmıorum canım çok yanıo bazen .Insanlar hep yalancı olmuş .Mesela gecen gun eskı sevgılımın 4 yıldır evlı oldunu ogrendım.Herkeskazık atmak ıstercesıne yarışıo .Bende elımdekıleresukredıorum.Aılem ,kardeslerım bılmıorum allah yar ve yardımcımız olsun.

ben evdeyim hep bir yerede gidilmiyor her şey sıkıcı aynı zamanda üşengeçlik tükenmişlik bıkkınlık aynıyım bende diğer herkes gibi. böyle bu tür evreleri atlatmakla bile uğraşmıyorum artık. uğraşsamda uğraşmasamda geçecek nasılsa bu dönemler. baya saldım kısacası zaman geçsin diye yaşıyorum.

Back
X