Sizin dertleriniz?

bilmiyorum ne olucağını canım.
sabrediyorum ama bazen sabrım taşıyor.
olay o kadar komikki.
dün müşterisi gelmiş bende içeride mi dışarı da mı oturdu dedim.
çünkü dışarıya beraber masa almıştık.
o da ne kadar mantıksız şeyler soruyorsun sen dedi.
ne yapçaksın sen nerde oturuyor dedi.
pişman ettin aradığıma bu kadar merak iyi değil dedi.
ben dışarıdaydım ve ne olduğumu şaşırdım.
tüm gün yüzüm asık gezdim.

tatlım üzüldüğün kadar varmış cidden ben bile kızdım valla:47:ne var sorduysan bende sorarım herşeyi canım heralde bi sıkıntısı gerginliği var olmasa bu kadar basit şeylere sinirlenmez böyle devam ederse tepkini göster sende

bilmiyorum ne olucağını canım.
sabrediyorum ama bazen sabrım taşıyor.
olay o kadar komikki.
dün müşterisi gelmiş bende içeride mi dışarı da mı oturdu dedim.
çünkü dışarıya beraber masa almıştık.
o da ne kadar mantıksız şeyler soruyorsun sen dedi.
ne yapçaksın sen nerde oturuyor dedi.
pişman ettin aradığıma bu kadar merak iyi değil dedi.
ben dışarıdaydım ve ne olduğumu şaşırdım.
tüm gün yüzüm asık gezdim.
biraz ara versenız canım senı ozler degerını anlar. erkekler diplerşnde oldugunda deger kımet bılmezlerde ayrıyken dank eder bırazda bole desene nasıl olur?

ben bu fikri cok sevdim ama bız 5 yıllık sevgili 2 yıl nısanlı oldugumuzdan bır suru resımlerımız var dediğini gibi yapayım her balonın ıcınede bır not yazayım :52: olur mu sence

Bence çokta güzel ve değişik olur. Ablamda bunu yapmıştı. Enistem bayilmisti:) Not fikride çok hoş olur. Eski anlarınız depreşir:1: Duvarlara postitle fotoğraflarınizi sabitleyebilirsin yada dediğim gibi balonlarin ucuna asabilirsin. Eşinin Beğeneceğine eminim:16:

biraz ara versenız canım senı ozler degerını anlar. erkekler diplerşnde oldugunda deger kımet bılmezlerde ayrıyken dank eder bırazda bole desene nasıl olur?

evet bende böyle düşünüyorum canım.
zaten yazlıktaydım yeni döndüm.
10 gündür ona yakınım.
onun yanına ilk gittiğim gün de garip davrandı bana.
ıq ün düşük falan dedi. ben de cevabını verdim ona.
sonra ben surat asınca kapris yapıcaksan git dükkandan dedi.
ben onun köpeği değilim. sıkıldım ben de artık.

Benim derdim ne biliyormusunuz?..

Nefret ediyorum o isimden ..

duyunca cinleim fırlıyor ayaklarım uyuşuyorr..

Nişanlımın eski eşinin ismi...

ahhhhhhhhhhhh!! Çıldıırıyprum ya paranoya oldum onun ismin geçtiği Tek bir Diizi izletmiyorum çaktırmıyorum ama...

Tanrım gene sinirlendim :47::47::47::47:

sonuna kadar hak veriyorum tatlım bende öleyim eşimin bi tane eski sevgilisi var boğazını sıkıvercem nefret ediyorum :47:

10 gündür ona yakınım.

inanamıyorum,sana ıq ün düşük mü dedi? ve hatasını hala anlamıyor öyle mi? Kesinlikle ara vermelisiniz. Bu saygısızlık bana göre. Seni el üstünde tutması gerekirken seni eleştirmesi nasıl bir şeydir böyle. Evlenince kim bilir neler yapacak. Seni kesinlikle üzmek istemem ama gerçekten cok iyi dusunmelisin.

Ara vermek nedemek ya?:19:

ben gidim sende tek kal gezip dolaşıp geri gelelim.. Saçma buluyorum

dıbınde olunca nasıl deger bilmediklerinide anlamadım. ben birlikte yaşıyorum 3 senedir hala aşk böcegi gibi burnum içine giriyor. Ağzımdaki suyu içer o derce. Bence biraz ilişkiyle alakalı :34::34:

tatlım üzüldüğün kadar varmış cidden ben bile kızdım valla:47:ne var sorduysan bende sorarım herşeyi canım heralde bi sıkıntısı gerginliği var olmasa bu kadar basit şeylere sinirlenmez böyle devam ederse tepkini göster sende

hayata karşı sürekli negatif zaten.
ben ve annesi sürekli moral veriyoruz.
iyi olucak herşey diye.
ama bir insan yanında olan insanları terslerse, kimse de yanında olmak istemez zaten.
babasının ona yaptıklarını bana yapıyor.
babasıyla görüşmüyor zaten sabrı kalmadığı için.

10 gündür ona yakınım.
canım gerçekten sizin ara verme zamanınız gelmiş çünkü sana saygıszlık yapmaya başlamış anladığım kadarıyla:20:

canım belki senin vericen tepkiden çekinmiştir ondan öyle demiştir olabilirmi insan sevince kzmasın üzülmesin diye böyle yapabiliyo ne biliyim anladığım kadarıyla kıskançsın bide:)

evt canım öyleyim:)sorun edeceğimi düşünmüş olabilir

Bunda kötü bir şey yok ki canım.
Neyden korkuyorsun peki? Arkadaşının başına gelmis gibi anlattiysa o an öyle söylemek istemiştir,veya cekinmistir. Bence art niyetli veya kandırma gibi bir olay söz konusu değil.

bende unutamadığını aklına filan geldiğini düşündüm:(bazen işte aklıma geliyo ama içimi rahatlattınız cnm

Bence çokta güzel ve değişik olur. Ablamda bunu yapmıştı. Enistem bayilmisti:) Not fikride çok hoş olur. Eski anlarınız depreşir:1: Duvarlara postitle fotoğraflarınizi sabitleyebilirsin yada dediğim gibi balonlarin ucuna asabilirsin. Eşinin Beğeneceğine eminim:16:

benceee begenırrr canımmm:) ve sızınle yazısırken kapı calındı bir adam elınde kutu ve bır cıcek vardı buyrun dedim bunu esınız gonderdı ded sasirarak aldım actım ıcını su programlı bebekler varya kendılıgınden aglayanladanr falan ondan gondermıs ve yazmıs "su guzel gunde bbile senı evde yalnız bıraktıgım ıcın kendıme delı gıbı kızıyorum nolur benı affet. ve en kısa zamanda bu bebgın gercegını yapmak istiyorum senınle senı ona emanet edersem bıraz daha rahatlarım yazmıs" sız soyleyın ubu adama hersey degmez mi:16::16:

inanamıyorum,sana ıq ün düşük mü dedi? ve hatasını hala anlamıyor öyle mi? Kesinlikle ara vermelisiniz. Bu saygısızlık bana göre. Seni el üstünde tutması gerekirken seni eleştirmesi nasıl bir şeydir böyle. Evlenince kim bilir neler yapacak. Seni kesinlikle üzmek istemem ama gerçekten cok iyi dusunmelisin.

Evet ilk yanına gittiğim gün demişti bunu.
1 hafta önce.
ben de ona benim ıq um düşük olsa nasıl yüksek lisans yapabilirdim ki ben dedim?
sonra haklısın dedi bana.
ağzından çıkan lafın nereye gidiceğini bilmiyor.
teşekkürler canım düşünücem gerçekten.

10 gündür ona yakınım.

canım o zaman al ve karsına konus boyle giderse bitecegini soyle bakalım ne yapıcak? cok kızdım sun nısanlına:47::47::47:

hayata karşı sürekli negatif zaten.
ben ve annesi sürekli moral veriyoruz.
iyi olucak herşey diye.
ama bir insan yanında olan insanları terslerse, kimse de yanında olmak istemez zaten.
babasının ona yaptıklarını bana yapıyor.
babasıyla görüşmüyor zaten sabrı kalmadığı için.

hmm babasından ne gördüyse onu uyguluyo işte ama abartmış biraz sen bu kadar üzülüp çare ararken onon için çabalarken hakatmiyo bence seni kendini toplaması lazım

benceee begenırrr canımmm:) ve sızınle yazısırken kapı calındı bir adam elınde kutu ve bır cıcek vardı buyrun dedim bunu esınız gonderdı ded sasirarak aldım actım ıcını su programlı bebekler varya kendılıgınden aglayanladanr falan ondan gondermıs ve yazmıs "su guzel gunde bbile senı evde yalnız bıraktıgım ıcın kendıme delı gıbı kızıyorum nolur benı affet. ve en kısa zamanda bu bebgın gercegını yapmak istiyorum senınle senı ona emanet edersem bıraz daha rahatlarım yazmıs" sız soyleyın ubu adama hersey degmez mi:16::16:

inanmıyorum,nasıl da şanslısınız. Bencede kesinlikle değer!:1: cok düşünceli eşiniz var. Rabbim elinize bir bebis almayida nasip etsin insallah:16:

sonuna kadar hak veriyorum tatlım bende öleyim eşimin bi tane eski sevgilisi var boğazını sıkıvercem nefret ediyorum :47:

ayy ben fotograflardan gördüm sadece adını biliyorum. Amannn vallaha zıplıyor sinirlerim:47:

Ya Adının oldugu yerlöere sitelere Gimiyorum bile. Ahhhhhhhhh!

off.. sakin sakin:36::36:

maşallah canımm...
ne kadar güzel düşünmüş.
Allah herkese böyle bir eş nasip etsin inşallah.

hmm babasından ne gördüyse onu uyguluyo işte ama abartmış biraz sen bu kadar üzülüp çare ararken onon için çabalarken hakatmiyo bence seni kendini toplaması lazım

geçen gün bir amca girdi dükkana. kayınvalideme bu güzel kızı nerden buldunuz siz dedi?
sadece güzellik açısından değil hanım hanımcık oluşum, tek çocuk olmama rağmen şımarık olmayışım beğenilir herkes te söyler kayınvalideme bunu.
ama gelin görünki nişanlıma göre sanırım çöpten bir farkım yok.

canım o zaman al ve karsına konus boyle giderse bitecegini soyle bakalım ne yapıcak? cok kızdım sun nısanlına:47::47::47:

telefonda kavga ettiğimiz de sinirle ayrılıcam artık senden demiştim.
o da iyi ayrılıcaksak saygı duyarım demişti.
kendine paralı birini bulursun demişti.
şuan konuşmaya hazır değilim ama hazır hissettiğimde konuşucam canım.

Back
X