Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

benim sevgilim bakmıosa sorun yok.herkes bakabilir.onur duyarım daha.
ama yanımdaki erkek kendine bakıldıını hissedip havalara giriosa o ayrııı:oklava:

Kadın milletini anlamıyorum,adam el ele biri ile gezerken nasıl içine girer gibi süzülüyorlar,bakıyorlar!alsanaalsanasmile
Hepsinin kökünü kurutmak lazım,da hadi neyse...
Sinirden bir gün kaza çıkıcak elimden de bakalım ne zaman!...alsanaalsanasmile

si nirrrrrrrrrrr oluyorum tabii ki!kötükedihüso

bakmasın kmsecikler ben bakıyım
çok kıskanırım valla bende bakana ters ters bakarım

Benim sevgilime 2 3 kere içine düşecek gibi bakan oldu
Normal bakan çok zaten
Ama çok kıskanıyorum deli oluorum o benimmmmmmmmmmmm :olmaz:

Bakan baksın.
Ben de daha sıkı sarılarak "o benim avucunu yala" mesajı veririm.lülülülülülükaydirigubbakcemile3
Sevgilim benden başka kimseye bakmadıktan sonra sorun yok yani.

hayır bakmasın iyide bakmasın kötüde sağ gözümden sol gözüme kıskanıyorum başkasının eşine bakan kadınlardan iğreniyorum çok kişiliksiz buluyorum.ayyyy çok tırstım valla konuşması bile zor düşmanımdan ırak

benim güvenim tam ise ve bakışları sadece ben farkettiysem kıskançlık içinde mutlu olurum sempatiksalakcinni

daha önce de yazmıştım çok kıskanırım ben kimse bakmasın sinirimden çatlarım..

kızlar, eşleriyle gezerken yanlarından geçen her kadına gözlerini pörtleterek sinirle bakan -kadın baksa da bakmasa da- kadınlardan mısınız çoğunuzzz? bana mı öyle geldi? :)))))

buyrun taşlayın şimdi beni. ::))

kızlar, eşleriyle gezerken yanlarından geçen her kadına gözlerini pörtleterek sinirle bakan -kadın baksa da bakmasa da- kadınlardan mısınız çoğunuzzz? bana mı öyle geldi? :)))))

buyrun taşlayın şimdi beni. ::))

Yok kızz öyle değillerdir :d
Ama öyle yapanlarıda yolasım geliyo açıkcası. durup dururken asabi asabi bakıyolar görmemişlik buna denir heralde :umursamaz:

Back
X