Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Yanındaki erkeğe bakan hemcinslerinize sinir olurmusunuz?
Yoksa ilgilenmeleri hoşunuza mı gider?............................
Kadınlar erkeğinize baksınmı?bakmasınmı?.......................................

nasıl baktığına bağlı tabiki yicekmiş gibi bakarsa uyuz olurum...
hatta başımada geldi böyle bi olay...geçen sene tatildeyiz tekne turuna çıktık ben yüzüyorum eşim tekneden ayakta bana bakıyo..kadını biride eşimin arkasına geçmiş kocamı baştan aşağı süzüyo bacaklarına bakıyo..:kızgın:.ay ben kudurdum tabi..kötükedihüsohemen cıktım denizden aldım kocamı kanatlarımın altına...:jeyyar:

hatta başımada geldi böyle bi olay...geçen sene tatildeyiz tekne turuna çıktık ben yüzüyorum eşim tekneden ayakta bana bakıyo..kadını biride eşimin arkasına geçmiş kocamı baştan aşağı süzüyo bacaklarına bakıyo..:kızgın:.ay ben kudurdum tabi..kötükedihüsohemen cıktım denizden aldım kocamı kanatlarımın altına...:jeyyar:

ayyyy severim ben senin kanatlarını ohhhh iyi yapmışsın güzel kardeşim hihoyyyt hihoyyyt

Yiyecek gibi bakarsa asıl ben onu yerim kötükedihüso
Yok beğeniyor gibi bakarsa inadına daha çok sarılırım kaydirigubbakcemile2
Başımada geldi yani yürüyoruz dikmiş bakışlarını nasıl kesiyor tabi benimki de havaya girdi tuttuğum gibi sürükledim adamı.kötükedihüso

Müthişsin............................................

öyle yiyecek gibi veya baska amacli bakan insanlara bende sinir olurum..
benim sevgilim filan yok ama bende yoldan gecen ciftlere bazen
uyuz oluyorum.. sanki onlara bisey yapmisiz gibi bi tavirlari var,
böyle yanlarindan gecince daha cok birbirine sariliyorlar veya öpüyorlar..
buna bi anlam veremiyorum.. bi keresinde bi magazadaydim..
t-sörtlere filan bakiyorum, bi kadin ve bi adam, kadin bana ters dönüktü, eside ona dogru,
t-sörtü üstüne filan tuttu, adam bana bakinca kadinda arkasini dönüp bakti, sonrada hadi gidelim
kocacim dedi, cok tuhafima gitti, adamada allah icin bir kez bile bakmadim, adam kendi bakti,
kadinin hadi "Kocacim" kelimesini vurgulamasi yetiyor..

baksın ama haddini bilerek, önemli olan kocam bakmasın benden başkasına. sonuçta ya güzele bakarlar yada yakışıklıya.haddini bilipte bakatrlarsa hoşuma gider çünküü yakışıklı bulmuş ki bakıyolar.yanındaki ben olduğuma göre herşey kontrol altındadır.

ama yiyecek gibi bakarsa iş değişir o zaman, anlamam ozaman yakışılıyı güzeli valla.bakanıdan baktıranında burnundan fitil fitil getirirm.

bide geç yakışıklı diye bakılması laubali harekette bulunanın yakınında tutmam eşimi, arkadaşçada olsa.

ben sinir olurum:1closedeyes:
zaten öyle bi durum olduğunda sağolsun nişanlım benden önce davranıp bi güzel tersliyo bakanıŞeniz

...kim nasıl bakarsa baksın nasıl sa o benim...benım bakışımdan başka bakış tanımaz :jeyyar:

Allah Allah..
Benim kocam çok mu çirkindi acaba???:uhm:
Ya hiç kimse bakmıyordu ya da ben hiç farketmedim bu işi..:delphin:

Allah Allah..
Benim kocam çok mu çirkindi acaba???:uhm:
Ya hiç kimse bakmıyordu ya da ben hiç farketmedim bu işi..:delphin:

yok be canım ya senden korkmuşlardır kızlar sen evlendiğine göre çirkin değildir muhakkakyerimseniben

Back
X