Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

deli, oluyorum o kızı oyasım geliyor hatta erkeklerle bile fazla konuşsun çıldırıyorum vaktimizi çalıyorlar diye

Belki mutlu olan vardır diye sormuştum.İşte en yakışıklı erkek
benim yanımda senindeğilki?gibisinden düşünüp mutlu olunabilinir..............................

Yok canım ya cok zor bu kimse mutlu olmaz tabi ki de...yılın sorusu vallahi...kaydirigubbakcemile2

iyi de baksa kötü de baksa kızarım ben bak şimdi bile kızdım,
eskiden hoşuma giderdi ne güzel yakışıklı erkeğim var ki bakıyorlar derdim başka sevgililerim için,
artık hiç bir sevgilim için öyle bir şey demiyorum
:oklava:

ya benım kocama kımse bakmıyor, yada ben körum...valla hıç dıkkatımı çeken bır olay olmadı. genelde kadınlar benı inceler boğarlar bakışlarından gına gelır. kılolu ve şık bır kadın herzaman kadınların bakışlarına maruz kalır.

ben hicbir zaman sinirlenmedim, hatta memnun oldum. tanistigimizdan beri ayri sehirlerde yasiyoruz, daha ilk saniyeden itibaren aklim onda asla kalmadi. cunku istedigi kadar baksin karsidaki kisi, olay sevgilinizde bitiyor.

Bir erkek gururlanır mı eşine bakıp dursa çevredekiler ?

Hayır tabiki , zaten eşlerinin abartılı giyinmesini filan da ondan istemezler...Sırf dikkat çekecek diye

ödleri kopar...

O zaman ben ne diye gururlanıcam ki... Fazla dikkat çekmesi insanın sinirini bozar , her iki tarafın da ...

sinir olurum ben de dikdik bakarım.her ne kadar eşim benim olsa da ben asla hoşlanmam.kimsenin de hoşlanacağını sanmıyorum.

Bakmak ve ilgilenmek farklı şeyler.
Kimsenin erkek arkadaşıma bakmasını engelleyemem,aslında onunla ilgilenmelerine de yapacak bir şeyim olmaz.
Nasıl davranması gerektiğini onun bilmesi lazım.

hoşlanmam. kimileri var sevgililerine başkaları bakınca kendilerini birşey sanarlar; Benim O!! tarzı bir güven duyup havalara girerler. bunlar teşhir etmekten hoşlanan insanlardır. bu tarz insanları da sevmem.

hoşlanmam. kimileri var sevgililerine başkaları bakınca kendilerini birşey sanarlar; Benim O!! tarzı bir güven duyup havalara girerler. bunlar teşhir etmekten hoşlanan insanlardır. bu tarz insanları da sevmem.

Aynen bende sevmem bu tarz insanları....................................

Hayır kusura bakılmasın,herkesi tenzih ederim ama bir kadının yanındaki erkeğe nasıl bakılabiliyor ben onu anlamıyorum:oklava:.Ya bir kadın kendi erkeğine bakılmasından hoşlanır hoşlanmaz bu tartışılır tabi ama bunu yapan da yine bir kadın olunca ben buna bozuluyorum.ınsan yanında bir kadın olan erkeğe neden bakar kardeşim,ne bekler yani bakarken,amacı ne olabilir?E erkek milleti de yanında karısı olmasına rağmen kendine bakılınca kıçı da kalkar orası burası da..

Hayır kusura bakılmasın,herkesi tenzih ederim ama bir kadının yanındaki erkeğe nasıl bakılabiliyor ben onu anlamıyorum:oklava:.Ya bir kadın kendi erkeğine bakılmasından hoşlanır hoşlanmaz bu tartışılır tabi ama bunu yapan da yine bir kadın olunca ben buna bozuluyorum.İnsan yanında bir kadın olan erkeğe neden bakar kardeşim,ne bekler yani bakarken,amacı ne olabilir?E erkek milleti de yanında karısı olmasına rağmen kendine bakılınca kıçı da kalkar orası burası da..

Evet erkekler hemen şımarıyorlar bu durumda......................................................

Back
X