Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

ajqomun benden başkasının qözleriylen alakası olmaz o hep bana bakarak yürüdüqünden genelde tam tersi oluyor bizde:1closedeyes:ben ona bakan hatunları farkedip 1de ajqom suçluymuş qibi tepki werince olay bitior bende fırçalamış oluyorum onu kaydirigubbakcemile5yaşasın kötülük :enbuyukkk:

aksine kızlar ben mutlu oluyorum sonsuza kadarda olacam aşkıma gıpta ile bakmaları ve şunu bilmeleri bu erkek bize degil ona ait diye dusunmeleri beni mutlu eder baksınlar bakabildikleri kadar ne gozle hangi niyetle baakarlarsa serbest cunku o benim başkasının degil :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

aksine kızlar ben mutlu oluyorum sonsuza kadarda olacam aşkıma gıpta ile bakmaları ve şunu bilmeleri bu erkek bize degil ona ait diye dusunmeleri beni mutlu eder baksınlar bakabildikleri kadar ne gozle hangi niyetle baakarlarsa serbest cunku o benim başkasının degil :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Sonunda mutlu olan biride çıktı yani..................................

Ne sinir olurum ne de mutlu. Hiç farketmemiş gibi davranırım. Umursarsam çoğu erkek gibi havaya girebilir.

Yanındaki erkeğe bakan hemcinslerinize sinir olurmusunuz?
Yoksa ilgilenmeleri hoşunuza mı gider?............................
Kadınlar erkeğinize baksınmı?bakmasınmı?.......................................

yazılan diğer yazıları okumadan cevaplıyorum kesinlikle BAKMASIN en tahammül edemediğim şeydir bu ne demek ya eğer birinin baktığını ve süzdüğünü görürsem sinir olurum hicabına bakarım :delphin:nasılki eşim istemez bende istemem olurmu öyle şey ben çok kıskancım galiba:bbo::sm_confused:

bakanların hepsi senin düşündüğün gibi düşünmeyebilir gıpta ile değilde nasıl yoldan çıkarabilirim diyebilirler.

aa cesaretleri varsa baksınlar vallahi yolarım :oklava:bide bakmaları hoşuma mı gitcek yok ayol hayatta en sinir olduğum şeydir

bakmasınlarr oyarım valla:)

neden mutlu olcam deli olurum sinirden bakmasınlar ben bakarım yetrli:)

içimden sayarım bakanlara ama belli etmem içimdeki durumu..
yoksa gerçekten havaya giriyorlar :1closedeyes:

hiç öyle birşey farketmedim şimdiye kadar
zaten kadınlar da benim kocama bakmak için ölüp bitmiyordur heralde
öyle birşey olsa da çok umursamam, eşim bakmadığı sürece sorun yok
gıcık da olmam mutlu da

nasıl bir soru bu allah aşkına..
mutlu olan bence kendisine bakılmasından da mutlu olyordur aynı derecede
bu kadar genişlik olmaz...

mutlu olurum diyerek sahte polyannacılık yapamam valla kimse kusura bakmasın
benim olana kimse 2snyeden fazla bakamaz
direk taarruza geçerim yer mekan zaman farketmez :kahve:

Mutlu olmak demeyelimde egonun okşanması gibi birşey aslında. Birkaç sefer bakılmasından zarar gelmez ama sürekli aynı şey tekrar edilirse yolarım.:delphin:

bu olay benim hep başıma geliyor.inanın yicek gibim bakıyorlar tepki vermiyorum ama acayip sinirleniyorumm...:kızgın:

bu benim başıma gelidi biliyomsuunuz?? aşkımla bakırköyde carasueldeyiz ve yürüyen merdivenlere doğru yöneldik 3 kız da bizimle bindi ben öndeki merdivendeydim aşkım arkamdaydı ve aşkıma doğru döndüm kızlar aşkıma bakıyordu çıkarmadım sesiimi ve bakış attım sadece.. sonra üst kata çıktık yemek bölümüne,oturduk ve kızlarda o bölüme oturdu ve aralarındaki kumral kız dönüp dönüp bakıyordu en sonunda dayanamadım aynen şunu dedim "Tanıdın galiba 1 saattir bakıp duruyorsun dedim pardon dedi? diyorumki eğer tam göremediysen gel buyur yakından bak dedim .. :mymeka:" kız hemen kafasını çevirdi ee dişli hatuna denk geldii yani anlamıorum ne zevk alırlar bakmaktan, yanında bir bayan var ve onun kolunda onun elini tutuyor daha ne diye trene bakar gibi bakıyorsunki? .. :mymeka:
O Gün bugündür aşkımda benden korktu zavallım senin bi suçun yokki aşkım diyorum yok yok ondan demiyorum lafını esirgemiyorsun kim olsa tanımadığında olsa nerde olursan ol yer mekan dinlemiyorsun dedii.. a.s
ee söz konusu sevdiğim adam olursa ve başka bir bayanının yicekmiş gibi bakması bi soymadığı kaldıysa değil konuşmak direk panter olurum bugüne bugün karadeniz damarım var :oklava:.. Ey gidim ey keşke yine çatsa öyle birileri tamam:tomato: hoşumada gitmiyor değil çünkü benim yanımda benimle ve benim sevdiğim adama bakıyorlar yakışıklıki dikkat çekiciki bakıyorlar :asigim: ama abartıp cılkını çıkartırlarsa ve rast gelirsem yine önceki gibi işte ozaman yandı gülüm keten helvam ::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

işte tam ßenim tarzımsın ßelinay... vaLLa ßenimkine de ßakıolarr çok, ßnm ßi gözüm sevkilimi kontrol etmekten 90 derece saga kayacak kaydirigubbakcemile3 ßen de iLk ßa$taa ßi ßakı$ atıyorumm ßu zamana kadarr kızların ßakı$larıı ßenim ßakı$ımdan sonraa iLeri gitmedi ama gideni oLursa vaLLa yolarımm:mymeka: haa taßii ßenimki de ßakıorsa onu da ayrı ßi yoLarımmÇok üzgünüm çoook, ßazen rahat oLuyorsun ßazenn rahatsızz...gercekte i$ sevgiLinde ßitioo onun icin de sende... Sevgililier ßa$ka taraflara ßakmadıgı sürece proßlem olmuyor ama uyguLamaya geLince tutmuyorr. Ay ßak nasıl sinir oLdumm valla ßen ßenimki caLı$ıncaa napcamm ßilmem.. yeni hatunlarr tanıyacakk edecekk....kötükedihüso ama insann ßi neßzeden sonra aLı$ıoo taßi caLı$tıgı yerde ßayanlaraa..ama ßakmak var ßakmak varr....... ßen ßile ßana erkeklerin ßakmasından haz etmiyorum o da etmeyecekk!!!!:kızgın: Allah $a$ırtmasın yeter, nasıLsa ßnm demekLe oLmuyor ßence ßu i$ler..Kimse hint kuma$ı deiL.. ßugün ßenim dersin yapmaz ßakarsa ßaksın dersinn yarın Hooooop ßa$kasını ßuLmu$...Azcık sahipLenme kıskanmaa erkekLerin ho$una giderr...Taßi kıymetini ßilene!!yerimseniben

Back
X