Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.
ah be canım keşke bir taraftan bir taraf alttan alsa herşey daha güzel olur ama nerdeee
Ben alttan aldım her zaman için ama onun bu tavırları artık beni de o kadar doldurdu ki istesem de alttan alamıyorum. Bu yüzden de daha fazla tartışıyoruz.
aynı benim sevgilimde böyle canım çok zor gerçekten yıpratıyo ama özür dileyince de bişey diyemiyo insan
ben seni anladım sanırım ,o sana kırıldıgında sen gönül almak için çabalıyosun alttan alıyosun, aynısını bekliyosun ama o yapmıyo
seni anlıyorum.
sen ne kadar iyi niyetli olup (haklı da olsan)
alttan alırsın.sırf huzursuzluk çıkmasın dersin.
ama iyice tepene biner.
eşim anlattığınız gibi değildir.. ben biraz öyleydim ama.. eşim evlenmeden önce "senden tek isteğim bana bağırma" demişti.. 1-2 fire hariç sözümü tuttum.. eşimi üzmemek için kendimi törpüledim.. eşlerden biri sinirlendiğinde diğeri alttan almazsa o ilişki çok hayırlı olmaz.. her zaman aynı kişi alttan alırsa da olmuyor maalesef.. karşılıklı.. sevgilinizle konuşarak bunu anlatmalısınız.. sürekli kıran ve özür dileyen kişi ile işiniz çok zor yoksa..
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.
Yani ben kızınca alttan alamıyo hatalı değilim diyo sonunda hatamı kabul edip özür diliyorum diyo ama ben biraz alttan alsın istiyorum cidden yoruldum
aynı dertten muzdaribizsinirli yapıda erkekle uğraşmak çok zor ya da inatçı .. ama biz getiriyoruz bu hale şımartıyoruz başka kızlar burnundan getirir kıymetli olur en iyisi biraz zaman vermek oluyo öyle durumlarda ben öyle yapıyorum 2 gün falan; ama şunu hiç unutma o ne kadar yükselirse sen o kadar sakin ol ki hatasını anlasın
zamanla alisirsin canim :))
önemli olan sonradan özür dilemesi düsün birde onuda yapmassa :S
tabi ki en güzel davranis bu
Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı. (Hz Ömer(r.a))
Konuşunca kabul etmiyo işte öyle bi sorunumuz var ne zaman sitem etsem bi şeye kızsam o da aynı şekilde konuşmaya başlıyo.
Ya ben alttan almaktan bıktım artık kendi de dedi sen alttan almasan bu kadar yürütemezdik biz diye. Ben bi şeye kızınca o da kızıyo cidden yoruldum
aynen ya bende aynı şeyleri duydum sen olmasan biz biterdik çoktan iyiki böylesin falan ,,ama haklı olunca bile seni haksız çıkarır güç onda çünkü o hep haklı ooofff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?