tam eniştem gibi.. bugün bizdeydiler,,, kendisine çoook uyuz olmuş biri olarak burada da çıktı sanki karşıma:)
ablamla durumları aynı sizinki gibi.. ablam azıcık gönlünü alsın diye bekler durur.. o tam tersi saldırıya geçer..
2 yıllık evliler, değişen birşey yok.. ama eniştem normalde de konuşma kabiliyeti zayıf biri.. karakteri de böyle.. ince düşünce yoksunu.. duygusuz demeye dilim varmıyor ama biraz öyle..
iletişim sorunu varsa çok zor oluyor.. allah yardımcın olsun.. ama ablam biraz biraz törpüledi son zamanlarda belki sen de tamamen değişmese de biraz törpülenmeye ikna edebilirsin..
Yok canım benimki duygusaldır romantiktir ama fevri biraz. Bunun dışında bi de aşırı kıskançlıkları var ve sinir işte. bilmiyorum napcam evlenmek istediğim adam o ama son zamanlarda kafamda acabalar da dolanıyo.
Yok canım bazen haklı olduğuma o kadar emin olduğum konularda bile haksız çıkarabiliyo beni :) özür dilediği ancak haksız olduğunu kabul ederse
bazı insan öyle oluyor,,, çabuk sinirlenir çabuk söner sonra pişman olur.. aşırı kıskançlık zor ama.. iyice düşün.. unutma insan sevdiği için değil sevdiğiyle mutlu olmak için evlenir..
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.
aynı problemi son 1 yıldır eşimle ben de yaşamaya başladım daha önce tartıştığımızda ya da hata yaptığında özürler dileyip çiçeklerle gelen adam şimdi ben trip yapsam on katını bana yapıyor. işine gelmeyen birşey söylediğimde bağırıp çağırmaya başlıyor. e bi tarafın da alttan alması gerektiğine göre artık bi bakıyorum o kişi hep ben olmuşum. en güzeli sakin olmaya çalışmak diyorum bu sefer de tepeme çıkıyor. dengeyi bulmak lazım saygı kalmayınca maalesef böyle bir durum söz konusu oluyor. bu tarz insanlarla ancak huyuna giderek anlaşabilirsiniz ilişkinizi devam ettirmek istiyorsanız tatlı dilli olun. tabi hep huyuna git nereye kadar o da var...
Benimki o an bağırıp çağırıyo, kalbimi kırıyo, hem de çok basitsebeplerden.
Sonra da 'özür dilerim' demek yoook. Sadece hediyeler, çiçekler vs. Artık eve haftada 2 kere çiçek gelmeye başladı, o dereceyiz şuan.
Ama seviyorum eşşek sıpasını :)
oh ne güzel, keyfini çıkar :) allah bozmasın inşallah hep böyle devam eder.
Benim erkek arkadaşımda böyle bir durum yok. Kendisi çok sakindir ve iyi huyludur. Bizim ilişkimizin kötü huylu ve sinirli olan tarafı benim ne yazık ki.
Bence bir gün tartışmadığınız gayet iyi olduğunuz bir sırada bu konuyu ona aç ve anlat içindekileri. Böyle yapmana çok kırılıyorum aslında daha sakin davransak konuşarak çözsek daha iyi olmaz mı falan de. Kalbimi kırdığında gönlümü almanı bekliyorum ama yapmıyorsun üzülüyorum vs. de, anlat böyle derdini.
Sakin erkek görmedim ben hiçajdhgashjdgashj
Valla benim sevgilim çok sakin.
Burcu ne ki seninkinin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?