- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Koç burcu. Babam ve abimde koç burcu ve onlar da çok sakin. Annem de koç ama o sinirlidir.Anneme çekmişim.
Koç en zor erkek burcu bence.
Sakin olurlar ama sinirlendiklerinde bağırmazlar, susarak "konuşmak istemiyorum" diyerek tepki verirler.
Dediğim dediklerdir.
Kendi bildiklerini okurlar
Ayrıca içinden gelmeyen bişeyi ona asla yaptıramazsın :)
Beş parmağın beşi bir değil sonuçta. Erkek arkadaşım böyle değil :) Acaba astroloji uzmanı mısınız?Neyse bence konu dağılmasın. Konu ben değilim sonuçta.
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.
Kızlar merhaba,
Teşekkür ederim herkese.
Kızlar merhaba,
Teşekkür ederim herkese.
Aynı zamandada ilişkim 4 yıllık . Her tartısmada ona cıkma teklifi eden kızları görsem kendimden tiksiniceğimi söylüyor . Bu en güzeli .buraya yazamıyorum anlıyorsundurYanlış anlama canm ama çevremdekiler tarafından hep cok güzel olarak nitelendirildim hep yarısmaşara katılmam teklif edildi buna ragmen ben o kadar hakaret duyuyorum ki anlatamam cok pis seyler sof sevgimden dayanıyorum . Sürekli oluyor bu . Ona göre hic haklı değilim . Gayet edepli bir kızım ve iki üniversitede cok ii bölünlerde öğrenim görüyorum . Buna ragmen yasadıklarımı bir bilsen . Bu seninki hiç birşey canm
Aynı zamandada ilişkim 4 yıllık . Her tartısmada ona cıkma teklifi eden kızları görsem kendimden tiksiniceğimi söylüyor . Bu en güzeli .buraya yazamıyorum anlıyorsundur
Tesekkür ederim . Zaten dr falan gittim benı cok yırattı major depresyon cıktı simdide panik atagım basladı . Yıprandım bende gerçekten cok fazla ama ne yapıcagımı bilemiyorum bırakamıyormCanım hem konu sahibine hem sana söylüyorum katlanma. Ben anlamıyorum neden her şeye biz kadınlar katlanıyoruz. Sana böyle laflar söyleyen bir adamın yanında ne için duruyorsun, neden üzdürüyorsun kendini.
Konu sahibi, canım ne kadar alttan alırsan o kadar üzerine gelir. İlişkilerde kaba tabirle biri efendi, biri köledir. Alttan alma ama bağırıp, çağırmada. Sinirlendiğin, kızdığın şeyi sakinleş sonra anlat. Sorun sevmiyor genelde erkekler, sevgilinde sorundan kaçmak için böyle bir yol edinmiş. Sakin davranarak bunu uygulamasına izin verme.
Tesekkür ederim . Zaten dr falan gittim benı cok yırattı major depresyon cıktı simdide panik atagım basladı . Yıprandım bende gerçekten cok fazla ama ne yapıcagımı bilemiyorum bırakamıyorm
Yanlış anlama canm ama çevremdekiler tarafından hep cok güzel olarak nitelendirildim hep yarısmaşara katılmam teklif edildi buna ragmen ben o kadar hakaret duyuyorum ki anlatamam cok pis seyler sof sevgimden dayanıyorum . Sürekli oluyor bu . Ona göre hic haklı değilim . Gayet edepli bir kızım ve iki üniversitede cok ii bölünlerde öğrenim görüyorum . Buna ragmen yasadıklarımı bir bilsen . Bu seninki hiç birşey canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?