Sizin eşiniz de böylemi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın

Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Yani bende eşime duş aldiramam ama mutlaka özel bölgesini yikattiririm ki kendi yıkar zaten, sigara kullandığı için disinide fırçalar , hergun iş donusude duş alır çok şükür darısı sizin başınıza

Iliski oncesi temizlik derken tuylerini almasimi demek istedin.bunu zaten yapmasi lazim.dis fircalatmayi benim esimde bazen ihmal eder zorlarim bazende kendisi fircalamayi aklina getirir.fircalama aliskanligi pek yok yani

Yok düzgün birşekilde söylüyorum anlamıyor artık me yapacağımı şaşırdım

Yani şunu aldatılma konularında bile yazmıyorum ama boşan kardeşim. Çekilmez.

Duş almak diş fırçalamak sadece cinsellik yaşanacak diye yapılmazki. Eve gildiğinde duş almıyor mu bu insan. Birde o an doğaçlama güzel değilmi yani ne öyle önceden duş al diş fırçala falan merasim şeklinde :oops:zaten hergün düzenli duş alan diş fırçalayan insan ne kadar pis olabilir. Ben o an git yıka gel diyemem yani bi kere tüm büyü kaçar :KK33:

Kokarca gibi. Allah kolaylık versin. Özbakım önemlidir. Fırçalama yetmez, diş ipi de kullanırız.

O da ben de gece lavaboya gidecek olduysak ağız çalkalama suyu ile gargara yapmadan dönmeyiz. Ki yatağa girmeden önce zaten gargarasını yapmış, temiz girmiş olur.

Allah kolaylık versin.

Duş almak diş fırçalamak sadece cinsellik yaşanacak diye yapılmazki. Eve gildiğinde duş almıyor mu bu insan. Birde o an doğaçlama güzel değilmi yani ne öyle önceden duş al diş fırçala falan merasim şeklinde :oops:zaten hergün düzenli duş alan diş fırçalayan insan ne kadar pis olabilir. Ben o an git yıka gel diyemem yani bi kere tüm büyü kaçar :KK33:
Bende bunu düşündüm bir an okuyunca sanki merasim gibi böyle dışarıya çıkarken hazırlık yaparım mesela kızım için şunu koyayım bunu alayım eksik kalmasın diye anlatırım hep eşime onun gibi bir şey 😂

Demek zorunda kalıyorum ben dişini hiç fırçalamaz

Back
X