Sizin eşiniz de böylemi

Bu laftan sonra.... Ben git o zaman derdim. Oysa siz aman gitmesin diye mi birlikte oluyorsunuz yani...
Hayır o beni suçluyor zaten yaptığınızda ben böyle istiyorum yapmıyorsun söyle istiyorum yapmıyorum gidip başkasıyla yapayım o zaman diyor gönlümü alıyor.onu sevdiğim için birlikte oluyorum bu laflarını hatırlatmıyorum ama o benim için bu ufak şeyi bile yapmıyor

İki üç günde bir duş alır hiç dişini fırçalamaz

Bu benim için boşanma sebebi net
Çok dua ettiğimi bilirim Allahım pis adam verme diye gerçi benim kide fazla su kuşu ama pislikten iyidir. Çekilmez öylesi ya iki üç gün duş almadan, diş fırçalamadan nasıl yaşanır ya Allah yakınında çalışanlara yardım etsin

Hayır o beni suçluyor zaten yaptığınızda ben böyle istiyorum yapmıyorsun söyle istiyorum yapmıyorum gidip başkasıyla yapayım o zaman diyor gönlümü alıyor.onu sevdiğim için birlikte oluyorum bu laflarını hatırlatmıyorum ama o benim için bu ufak şeyi bile yapmıyor
Bi de fantazılerı var haspamın he mi 😂
İstediklerinin olmasını istiyorsa, istediklerinizi yapacak.
Hem ayranım dokulmesın hem g.. tum..... kafasında ama, oyle bir dunya yok.

Bu benim için boşanma sebebi net
Çok dua ettiğimi bilirim Allahım pis adam verme diye gerçi benim kide fazla su kuşu ama pislikten iyidir. Çekilmez öylesi ya iki üç gün duş almadan, diş fırçalamadan nasıl yaşanır ya Allah yakınında çalışanlara yardım etsin
Yanında çalışan arkadaşları da öyle. Oyuzden rahatsız olmuyorlardır

Dışarda kendini farklı anlatır yeni biriyle tanışsa evlenmeden önce bana her gün duş aldığını dişini fırcaladıgını söylüyordu ama hiç öyle değilmiş
Yanımda agzı kokan ve buram buram ter kokusu gelen biri, kanserin ilacını buldum ıcıyosun geciyor dese ötede anlat derim.
O ıstedıgını anlatsin, karsı taraf ne goruyor önemli olan o. Ben pis bir adam goruyorum.

Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya

Eşimin dudaklarında bir defa uçuk çıktı. “Seni öpemiyorum, yeterince ilgilenemiyorum” diyerek defalarca özür diledi. Hani bu fırçalasa da geçse bir durum da değil. Öpüşmeden sevişmek mi? Bazen de sizin istediğiniz gibi mi olsun? Sevişirken harmoni olmayacak da ne zaman olacak?

Siz iyisi mi bu yorumları tek tek okutun. Anlattıkça burnumuzun direği kırıldı.

Bi de fantazılerı var haspamın he mi 😂
İstediklerinin olmasını istiyorsa, istediklerinizi yapacak.
Hem ayranım dokulmesın hem g.. tum..... kafasında ama, oyle bir dunya yok.

Ay onu kim ne yapsin ya :KK70: bisi dicem simdi banlanmama degmeyecek :KK53:

Benim kocam her gün duş alır da, diş fırçalamayı arada ihmal edebilir,ama ben takip ediyorum,valla küçük çocuğa davranır gibi,her gün sorarım dişlerini fırçaladin mı?diye,yoksa... koş fırçala diyorum, gidiyor çok şükür...annesi ogretmemis herhalde küçükken, kendisi de alışkanlık haline getirmedi dis fırçalamayı maalesef :KK14:

Benim kocam her gün duş alır da, diş fırçalamayı arada ihmal edebilir,ama ben takip ediyorum,valla küçük çocuğa davranır gibi,her gün sorarım dişlerini fırçaladin mı?diye,yoksa... koş fırçala diyorum, gidiyor çok şükür...annesi ogretmemis herhalde küçükken, kendisi de alışkanlık haline getirmedi dis fırçalamayı maalesef :KK14:
Ben uyardığım zaman fırcalamaz üstüne birsürü laf söyler

Kocamla sevişmeden önce birbirimize git dişini fırçala
Oranı buranı yıka diye söylemeyiz
Zaten o durum birden gelişir
Bana sizin talebiniz garip geldi
Şahsen ben kocama yanastıgım anda git duş al dese bozulurum

Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın

Cevap hayır eşim böyle değil.
Siz de o zaman yakınlaşma isteğini reddedin.

Back
X