Sizin eşiniz de her şeyi annesine anlatır mı?

Hayır anlatmaz. Seyrek görüşürler ve maksimum 2 dk falan sürer telefon görüşmeleri.
Bu da ayrı bir vaka ya neyse 😄

Eşiniz her gün 1 saat telefonda konuşuyorsa elbette alacağınız tartıdan da haberi olur, biten peçeteden de,yağdan da misal.
Çok fazla çünkü, insan ne konuşur o kadar? Herşeyi anlatır olursun elbette böyle uzatırsan.

E bu da zaten çok normal.. Bizim gibi annesi ile sürekli irtibatta olanların annelerinin birşey bilmemesi zaten enteresan olurdu 😂😂 Ben yürürken annemi ararım yemek yaparken annemi ararım işe giderken dönerken hep ararım yani.. E konuşurken de alacağım vazoyu ya da tartıyı bilmem neyi annemden saklayacak değilim herhalde 😂🙈

Eşlerimizle alakalı özel durumları falan paylaşmıyoruz sonuçta bizde bir aileyiz ama özel konular harici herşeyimi de bilir annem.. ☺️ Beğenmedim atanlar olmuş neyini beğenmediler anlayamadım 😂🤪
Aslında üniversitesi okurken oluşan bir durumdu benim. Uzakta okuyunca biraz da aileye düşkün anneye düşkün olunca okula giderken arardım. Gün içinde o arardi. Evlendik İlk bir yıl öyle devam etti eşim abartılı buldu öyle olunca bende haklı olabilir dedim. Yeni evli olarak. Sonra beni eleştirirken kendi öyle oldu kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin gerçekten öyle 😅😅😅 şimdi ben normal konuşuyorum daha çok yazisiriz

Evet anlatıyor. Kavgamızı anlattığını daha yakalamadım ama bana özel günlerde aldığı, yaptığı her şeyi anlatır. Hatta beraber seçerler.
Eşimi uyarsada. Ben hep diyorum.Bu evde olan bu evde kalır.Birinden duymayacagım. Tabi basit şeyleri anlatıyor. Çünkü ne konusacaklar baska

Çok şükür bizde hiç öyle bir şey yok . Biz hastalanırız yatırım yaparız hiçkimsenin haberi olmaz .hatta geçen sene ev aldık evi aldıktan sonra haberleri oldu . Şimdi tüp bebeğe başladık yine kimsenin haberi yok .biz 3 saatlik mesafede oturuyoruz ama ne benim annem ne eşimin ailesi yaşadığımız hiçbir şeyi bilmez güzel şeyler hariç 🤲🏻
Biz ev alsak ailesine kesin sorar ev nasıl diye. Bizim ki o kafada. Bu evi tutarken ailesi begenmese ve onay vermese tutmazdı. Ama böyle ben eşime hep diyorum 35 yaşında koca adamsın. Kendi kararlarını kendin ver. Danışma herşeyi. Çocuk degilsin sen diyorum.

Aslında üniversitesi okurken oluşan bir durumdu benim. Uzakta okuyunca biraz da aileye düşkün anneye düşkün olunca okula giderken arardım. Gün içinde o arardi. Evlendik İlk bir yıl öyle devam etti eşim abartılı buldu öyle olunca bende haklı olabilir dedim. Yeni evli olarak. Sonra beni eleştirirken kendi öyle oldu kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin gerçekten öyle 😅😅😅 şimdi ben normal konuşuyorum daha çok yazisiriz
Ya sonuçta evimden, eşimden kısıp annemle sürekli konuşmuyorum ki.. Günde mutlaka bir kez garanti de fazlası da oluyor genelde.. Ne var bunda anlayamadım.. İçimden gelir Yemek yaparken açarım görüntülü ararım annemi Muhabbet ederim, işten dönerken ararım konuşurum.. Hayır yani evde de arayabilirim eşim ona karışamazda demek istediğim 24 saat bir konuşmadan bahsetmiyoruz..

Eşiniz neden abartılı buluyor mesela?? Eşinizle muhatap olmayıp annenizle mi konuşuyorsunuz? Bu şekilde bende eşimden rahatsız olurum ama diğer türlü hiç sakınca göremiyorum..

Neden bilmiyorum bazen anneler söz konusu olunca bazıları farklı düşünüp biraz enteresan davranıyor bence ..Bilmek zorunda değil elbette ama mesela eve alınacak birşeyi Bilince ne oluyor bunu merak ediyorum ben.. 3 yıllık evliyim annemle konuşurken çoğunlukla da denk geliyor zaten çoğu şeyimi bilir.. Bu zamana kadar annemin bunları bilmesi ne bana ne de eşime bir zarar vermedi.. Bize bi eksisi olmadı mesela..Fikir alırım artısı bile olur bazen.. Tabi istemeyen söylemesin herkesin anne ile ilişkisi farklı ama merak ettim doğrusu söyleyince ne oluyor.. Ya da bir arkadaşımızla bazı şeyleri paylaşıyoruz annelere gelince sanki hayata müdahale gibi mi geliyor bilemedim.. Bana öyle gelmediği kesin de😂

Biz ev alsak ailesine kesin sorar ev nasıl diye. Bizim ki o kafada. Bu evi tutarken ailesi begenmese ve onay vermese tutmazdı. Ama böyle ben eşime hep diyorum 35 yaşında koca adamsın. Kendi kararlarını kendin ver. Danışma herşeyi. Çocuk degilsin sen diyorum.
Öyle eşle yaşamakta zor Allah sabır versin tez zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileğiyle 🤲🏻

Öyle eşle yaşamakta zor Allah sabır versin tez zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileğiyle 🤲🏻
İnşallah vazgeçer. Ama ben hep diyorum biz oturcaz onlara ne. Bi de anneci bizim ki. Bazen çok sinirlendiriyor. Ana kuzusu falan diyorum üzülüyor 🙄

Mesela ben altin falan sattım. Ailesi kaç TL ye kadar sattıgımı biliyor. Bunu duydum ya. Helee dedim sen kredi kart borcunu söyle bak noluyo. Ona diyorum bu tarz şeyleri söylersen ne bana yatan maaşı söylerim ne başka birşey. Annesine açık açık hoşlanmadığımı söyluyorum zaten

Eski erkek arkadaşım benim ailesel sorunlarımı bana ait olan özelimi bile anlatırdı ana kuzusuydu. Çok rahatsız edici. Tabiiki bazı şeyler anlatılır ama her şeyde anlatılmaz. Mesela koltuk takımı değiştireceksiniz ya biz de salonu yeniliycez işte der ama alacağınız tartıya kadar da bilmesi anormal.

Elaleme anlatmasindan iyidir sınırı bildiği sürece belki dertleşmek istiyordur annesi sonuçta

Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Benim kv kp de sok sık ararlar. Ilk başlar her ikimizle ayri ayri konuşurlardi. Ve ikimizden de ayni şeyleri sorarlardi. Birbirmizden habersiz doğru cevapliycakmiyiz diye. Ne yemek yediniz. Ne pişirdiniz, kaçda gittiniz. Kaçda kalktiniz. Bugun ne yaptiniz her şeyi. Yemekleri mesela ornek gostereyim her sorduklarinda.eşim safim da derdi bu pişti bu yendi gibi. Ben eşime rahatsiz olduğumu soyledim. Çunki surekli et pisireyim istiyorlar. Çorba ve saire gibi yaparsam sanki oğullarini aç birakiyorum gibi annesi dertlenirdi. Eşime bu durumdan rahatsizim. Rahat olmak istiyorum cevap vermek için değil kendim ne yapmak istiyorsam onu yapmak için yemek yapayim istiyorum dedim. Ondan sonra gunu bu gune kadar yine sorarlar eşim bir kere bile bu pişti bu yendi demedi. Allah verenden yedik çok şukur herşeyimiz var gibi şeyler soyluyor. Artik gun gun rapor vermiyor hiç. Yani hayatimizin bir kamera gibi izlenmesi hoş değil. Onemli şeyleri zaten soyluyoruzda. O küçük konular da bize kalsin di mi? Eşine soyle çok rahatsiz edici bir durum bence

Esimle en başından konuşmuştum. Ben herşeyi kalkip anneme anlatmıyorum sende herşeyi anlatma diye. Özellikle kavgamızı gürültümüzü hic bir şekilde ailelerimize anlatmayız. Diger konularda çok özel olmadığı sürece konusu geçen birseyi söylemesini dert etmem. Ama 1 saat oturup ne aldik ne yaptik diye konuşmak herseyi anlatmak nedir yani. Çok saçma. Hiçte normal değil.

Benim Kayinvalidem de meraklıdır, herseyi merak eder. Telefonda konuşsam kimle konuştun ne dedi ne olmus, disari çıksam nereye gittiğimden ne yediğime hangi otobüse bildiğime kadar sorar..bilmesi gerektiği kadarını söylerim eger cok irdeler daha detay isterse sorduklarina cevap vermiyorum fazla merak iyi değilmiş anne boşver diyorum. Esimde yeri gelince bosver anne senlik seyler degil der.

Eşinizi uyarın bence anne bile olsalar her ev kendine özeldir herşeyi bilmelerine de gerek yok.

Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
maşallah eşinize, ben bu halimle kendi annemle 1 saat konuşamıyorum :işsiz:
ya onun işi oluyor ya benim.
arkadaşlarımla bile aylarca konuşamadığım oluyor.
elzem durumlar dışında bence gereksiz
akşam şunu yedim, yarın bunu giyeceğim, camı pembe bezle sildim, bugün şu saatte şurdaydım, eşim şu an wc yıkıyor vsvsvssss tarzı konuşmalardan hoşlanmıyorum. kesinlikle zaman kaybı..

şimdi insanlar gece gündüz birbirlerini görüntülü arıyor, şaşırıyorum
bence yetişkin olan herkesin, özel alanı olmalı ve buna saygı duyulmalı.
insanlar evlerin içini! neden bu kadar merak ediyorum bunu da anlamıyorum :KK51:

Yediğimiz yemek, içtiğimiz su, evimizde bozulan bir zımbırtı her şeyden ama her şeyden haberleri var.
Eşim konuşmayı anlatmayı seviyor.
Çok sinir bozucu olabiliyor bazen ama alıştım sanırım artık.

Back
X