• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eşiniz de her şeyi annesine anlatır mı?

Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
anlatmaz. pek konuşmaz bile.

Neden aradın demediniz mi

Annemin çamaşır makinesi bozulmuştu, bir kaç gün sonra laf arasında söyledi, usta geldi şu oldu bu oldu diye anlattı

Ben de takıldım senin makina antika zaten, parçası vs yoktur, yenisini al diye

Neyse o usta parça bulsun yapsın diye beklerken benim makinem de bozuldu, annemi işte bu durum üzerine aradım

“Beddua mı ettin seninki de bozulsun da gör mü dedin” diye yoksa neden arayayım ki makine bozuldu diye

Cidden çok merak ettim neden annesini aramış çamaşır makinesi bozulunca

Komşu x anlar bu işten göndersin gibi bir ortam da yok, servis çağırın demiş anne de

Bir şey bozuldu desem eşim servis çağır der ya da daha ucuz, yenisi alınacak bir şey ise alır gelirim der ya da netten al vs

Neden aranır ki anne yani çorba tarifi almaya arasa yine anlarım da çamaşır makinesi bozuldu deme ihtiyacının temeli önemli
Cok haklısın, şikayetçi değilim istediği kadar arasın Bi sorunum yok çok şükür onlarla ama bana da garip geliyor, yeni doğan bebeğim kakasını zor yapiyor yada hic yapamiyor bazen Bi kaç gün. Ona da ariyor mesela bebek kakasını yapmadı diye, bende anlamakta bazen güçlük çekiyorum, günde rahat 5-6 kez konuşuyorlar en son gece kapanışı babasını arayarak yapiyor. Günün nasil geçtiğini değerlendirip kapatıyorlar, değişik yani bu kadar konuşacak ne buluyorlar bilmiyorum

Cok haklısın, şikayetçi değilim istediği kadar arasın Bi sorunum yok çok şükür onlarla ama bana da garip geliyor, yeni doğan bebeğim kakasını zor yapiyor yada hic yapamiyor bazen Bi kaç gün. Ona da ariyor mesela bebek kakasını yapmadı diye, bende anlamakta bazen güçlük çekiyorum, günde rahat 5-6 kez konuşuyorlar en son gece kapanışı babasını arayarak yapiyor. Günün nasil geçtiğini değerlendirip kapatıyorlar, değişik yani bu kadar konuşacak ne buluyorlar bilmiyorum
Üff benım eşimde öyle. Ben eşime anlatmıyorum bırsey ceza olarak. Agzında bakla ıslanmıyor dıyorum. Her haltı anlatmasın. Adam bı de bunlar

Dun aksam camasir makinesi bozuldu benim. Aradi annesini"anne camasir makinesi bozuldu"dedi. Oda servisi çağırın dedi. Görüşürüz diyip kapattılar. Söyleyeceklerim bu kadar 🤐
Aynısını bende yaşamıştım 😆 eşimle dalga geçince kendisi halletti ,heralde gülerek dalga geçince zoruna gitti zaar 😆😅

Normal değil ama eşinizin normali olmuş bu anormal durum. Böyle gelmiş böyle gidecek degisecegini sanmıyorum bu saatten sonra.

Ben de yanlış buluyorum. Ne yani kavga etseniz onu da mı anlatıyor. Ben ne kız annesi ne oğlan annesine anlatılması taraftarı değilim. Evin içinde olanları 3. Kişilerin bilmesi gerekmiyor

Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Normal değil

Yani göreceli bir durum bu. Eğer ufak tefek şeylerden bahsediyorsa normal. Demişsiniz ya tartı muhabbeti bu basit bir konu mesela söylenebilir. Ama daha kişisel konulara giriliyorsa yanlış tabi ki. Benim eşimde annesiyle konuşuyor paylaşıyor ama aramızda özel olarak konuştuğumuz hiçbir şeyi duymam. Günlük olan daha basit şeyleri söyleyebilir ki bende kendi anneme anlatıyorum. Buna yaşanılan tartışmalarda dahil kesinlikle çok büyük bir şey olmadığı sürece söylemem. O da söylemez.

Evli degilim anneme markete gittim şunu bunu aldim siparis ettim vs anlatirim ama evli olsam anlatmazdim kari koca mahremiyeti var illa ki yatak odasi değil siz evlisiniz ve evinizin mahremiyetini ihlal ediyor annesi olmasi herşeyinizi anlatma hakkı vermez yine de 3.sahis
Sizin aileniz eşiniz artik

Maalesef benimde öyle hatta düşün ne gediğimize kadar bilir kv. Herseyi ama herseyi bilmek ister. Eşimde anlatır bu yüzden sürekli tartışırız ben bir çözüm bulamadım. Hatta benimki o kadar meraklı ki bana çeyiz alışverişinde alınan gecelikleri giyiyor musun diye sormuştu tüm sülalenin içinde. Kendi meraklı oğlu da anlatıyor maalesef

Maalesef benimde öyle hatta düşün ne gediğimize kadar bilir kv. Herseyi ama herseyi bilmek ister. Eşimde anlatır bu yüzden sürekli tartışırız ben bir çözüm bulamadım. Hatta benimki o kadar meraklı ki bana çeyiz alışverişinde alınan gecelikleri giyiyor musun diye sormuştu tüm sülalenin içinde. Kendi meraklı oğlu da anlatıyor maalesef
Yok artık bayaa abartmış bence..Deseydin böyle soru olur mu diye

Eşime ailesini aramasını ben hatırlatırım bekarken hiç aramazmış evlendik kayınvalidem senin sayende bizi artık arıyor der. Bu aramalarda da genel nasılsın iyi misin tarzında.

Normal değil

Back
X