- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi aycaelif1884
Asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatmaz. pek konuşmaz bile.Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Bunu bende yapıyorumÖzel bir şeyi ya da sırrı anlatmıyorsa normal.
Benim kocam annesine anlatmaz, onun annesine de ben anlatıyorum![]()
Cok haklısın, şikayetçi değilim istediği kadar arasın Bi sorunum yok çok şükür onlarla ama bana da garip geliyor, yeni doğan bebeğim kakasını zor yapiyor yada hic yapamiyor bazen Bi kaç gün. Ona da ariyor mesela bebek kakasını yapmadı diye, bende anlamakta bazen güçlük çekiyorum, günde rahat 5-6 kez konuşuyorlar en son gece kapanışı babasını arayarak yapiyor. Günün nasil geçtiğini değerlendirip kapatıyorlar, değişik yani bu kadar konuşacak ne buluyorlar bilmiyorumNeden aradın demediniz mi
Annemin çamaşır makinesi bozulmuştu, bir kaç gün sonra laf arasında söyledi, usta geldi şu oldu bu oldu diye anlattı
Ben de takıldım senin makina antika zaten, parçası vs yoktur, yenisini al diye
Neyse o usta parça bulsun yapsın diye beklerken benim makinem de bozuldu, annemi işte bu durum üzerine aradım
“Beddua mı ettin seninki de bozulsun da gör mü dedin” diye yoksa neden arayayım ki makine bozuldu diye
Cidden çok merak ettim neden annesini aramış çamaşır makinesi bozulunca
Komşu x anlar bu işten göndersin gibi bir ortam da yok, servis çağırın demiş anne de
Bir şey bozuldu desem eşim servis çağır der ya da daha ucuz, yenisi alınacak bir şey ise alır gelirim der ya da netten al vs
Neden aranır ki anne yani çorba tarifi almaya arasa yine anlarım da çamaşır makinesi bozuldu deme ihtiyacının temeli önemli
Valla bazen benim bile bilmediğim şeyleri biliyorlar benim kendi evimle ilgiliYok ya o kadarda değil ne ben ne eşim . Zormuş![]()
Üff benım eşimde öyle. Ben eşime anlatmıyorum bırsey ceza olarak. Agzında bakla ıslanmıyor dıyorum. Her haltı anlatmasın. Adam bı de bunlarCok haklısın, şikayetçi değilim istediği kadar arasın Bi sorunum yok çok şükür onlarla ama bana da garip geliyor, yeni doğan bebeğim kakasını zor yapiyor yada hic yapamiyor bazen Bi kaç gün. Ona da ariyor mesela bebek kakasını yapmadı diye, bende anlamakta bazen güçlük çekiyorum, günde rahat 5-6 kez konuşuyorlar en son gece kapanışı babasını arayarak yapiyor. Günün nasil geçtiğini değerlendirip kapatıyorlar, değişik yani bu kadar konuşacak ne buluyorlar bilmiyorum
Aynısını bende yaşamıştımDun aksam camasir makinesi bozuldu benim. Aradi annesini"anne camasir makinesi bozuldu"dedi. Oda servisi çağırın dedi. Görüşürüz diyip kapattılar. Söyleyeceklerim bu kadar![]()
8 ayNe kadar süredir evlisiniz ?
Alışamamış olabilir annemle abimde öyleydi zamanla düzeldi.
Buram buram ana kuzusu koktuSöylüyorum. Bunun nesi yanlış diyor.
Normal değilGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Yani göreceli bir durum bu. Eğer ufak tefek şeylerden bahsediyorsa normal. Demişsiniz ya tartı muhabbeti bu basit bir konu mesela söylenebilir. Ama daha kişisel konulara giriliyorsa yanlış tabi ki. Benim eşimde annesiyle konuşuyor paylaşıyor ama aramızda özel olarak konuştuğumuz hiçbir şeyi duymam. Günlük olan daha basit şeyleri söyleyebilir ki bende kendi anneme anlatıyorum. Buna yaşanılan tartışmalarda dahil kesinlikle çok büyük bir şey olmadığı sürece söylemem. O da söylemez.Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Yok artık bayaa abartmış bence..Deseydin böyle soru olur mu diyeMaalesef benimde öyle hatta düşün ne gediğimize kadar bilir kv. Herseyi ama herseyi bilmek ister. Eşimde anlatır bu yüzden sürekli tartışırız ben bir çözüm bulamadım. Hatta benimki o kadar meraklı ki bana çeyiz alışverişinde alınan gecelikleri giyiyor musun diye sormuştu tüm sülalenin içinde. Kendi meraklı oğlu da anlatıyor maalesef
Eşime ailesini aramasını ben hatırlatırım bekarken hiç aramazmış evlendik kayınvalidem senin sayende bizi artık arıyor der. Bu aramalarda da genel nasılsın iyi misin tarzında.Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Normal değilGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.