Sizin eşinizde eve gelince ilk bunumu yapıyor?

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
akşam eşim eve gelir gelmez kumandayı eline alır ve yatana kadar bırakmaz ağzını bıçak açmaz hiçbir iletişimimiz yok arada sıkıştırıp konu açmaya çalışsamda evet hayır bilmyorum deyip kısa cevaplarla geçiştiriyor gözünü tv den ayırmıyor neyapmalıyım aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar

ben varım canım
eşim eve gelir genelde streslidir iş yüzünden gider pijamasını giyer elini yüzünü yıkar biraz oğlanı sever ben o arada yamayi hazırlıyo olurum tertemiz bir masa kurarım günün nasıl geçti derim o arada çayıda koyarım yemeyi yeriz çok az konuşarak o genelde benim işlerimle ilgili kusurlarımı dile getirir:44:
yemek sofrasını o kaldırır ben oğlumuzu uyuturum sallayarak çayı getirir diziye bakarken battaniyesini alır uyumaya başlar dizinin ortalarında falan
vallahi severek evlendik allah bu günlerimizi aratmasın ama monoton ötesiyiz 9. senemiz....

benim kusurlarımla ilgilibile konuşmaz okadar yani

canım ya dilini ısır ne güzel işte bu ütüler ne zaman biticek
yinemi çamaşır yıkadın dır dır dır söylenmiyormuş daha ne istiyosun....

benim babamda geldiği gibi tencerenin kapağını açar

Son düzenleme:
konuyu ben açtım zandım bir an benmkide öyle canım zorla konuşturyom ama babam ve eniştemde öyle sanırım normel bir durum ama çok bunalıyom bazen sataşım bu yüzden normel olaraktan

Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.

yok ben rahat bırakmam ki adamı, kucağına yatarım, şebeklik yaparım, konuşurum. önce karnını doyurmak sonra gözünü doyurmak gerekiyor. ondan sonra ilgilenmeye başlıyor zaten.
ama bu sizin bahsettiğiniz versiyondan annemde var, babam aynı böyle.

canım siz kaç yıllık evlisinizki...

nekadar çok varmış böyle adamlar yaa zaten akşama kadar evdeyiz çoluk çocuk stres evişi adam gelsin iki kelime edlim diyoz tık yok annem bazen durup dururken tartışma bile çıkarmak istiyorum buda bi şekilde iletişim yani

canım bende öyleydim ama adamın canı sıkılmış işte bide ben sıkmıyayım diyorum:44:

liypos arkadşmızda çocukda yok heralde

canım siz kaç yıllık evlisinizki...

canım daha 9 buçuk ay oldu normal yani bizim durumumuz zaten eşimin işinden dolayı hergün eve gelemiyor çok fazla özlediğimiz için böyleyizdir heralde
ama uzun süreli izin günlerinde falan da öyleyiz,inş böyle devam eder

yok canım ne çocuğu daha, 2 yıl sonra falan inş. önce kocayı büyütmek lazım

ben de varım
işten gelir.. hoş geldin nasılsın falan. odaya gider. üstünü değiştirir.
üstünü değiştirdikten sonra bilgisayarı açar. sanki günlerdir pc görmemiş. halbuki işte de var.
neyse o bakarken ben sofrayı hazırlarım. yeriz. sofrayı o kaldırır. çayı koyar.
sonra oturur. bir daha da kalkmaz
birazcık benimle ilgilen dediğimde sen çocuk musun diyor

çocuğun olmadğını anladım zaten genelde çocuk olduktan sonra evlilik dahada monotonlaşıyor

canım baksana o daha 9 buçuk aylık evliymiş ahh ahh biz o zamanlarda leylayla mec nun gibiydik 9 sene geçsin ozaman görelim

oğlumuzu severken diyorumki benide biraz sevsene 2 kere başımı okşuyo oakadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…