Sizin eşinizde eve gelince ilk bunumu yapıyor?

oğlumuzu severken diyorumki benide biraz sevsene 2 kere başımı okşuyo oakadar

Birşey diyim mi bu yaşlarda böyle oluyor ama 50 den sonra sanki yeni aşık gibi oluyorlar.. Biraz geç oluyor ama bu yaşlarda koşturmadan sanırım böyle oluyor.. 50 ye kadar sabıredin..

kızlar ben bu arada monotonlaşma olayının cinselikten kaynaklandığını düşünmüyorum erkeklerin böyle ilgisizleşmesi falan artık heyecan yerini alışkanlıklara bıraktı....

Birşey diyim mi bu yaşlarda böyle oluyor ama 50 den sonra sanki yeni aşık gibi oluyorlar.. Biraz geç oluyor ama bu yaşlarda koşturmadan sanırım böyle oluyor.. 50 ye kadar sabıredin..
50 mii yaş 70 iş bitmiş olduktan sonra .....

amaann şimdi iş bitmemişte ne olmuş monotonluktan şikayetciniz bu seferde..=) En azından ozaman doya doya aşk yaşarız.. Ben kayınvalidemlerde de annemlerde de görüyorum bunu.

zaten sorunda burda canım sen şebeklik yaparsan (yani bizler) ilgileniyolar kucağına yatarsan oturursan öper koklarsan karşılığı var zaten ama biz birakınca direk bırakıyolar bende öyleydim hiç rahat vermiyodum oda karşılığını veriyodu farkettim ki ben yapmazsam bişey yok bende bıraktım artık banane o düşünsün şimdi oda standartı aldı geliyo üstünü değişiyo yemeğini yer çayını içer gidilcek bi yer varsa gideriz yoksa geçer hem oyun hem tv nin başına önceden bulaşık bile yıkatmıyodu şimdi yarım ağız yanımda dursana diyo anlıcann hepsi böyleee problem yok yani hele bide çocuk olunca

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu korktum valla bu ne hıddet bu ne celal

amaann şimdi iş bitmemişte ne olmuş monotonluktan şikayetciniz bu seferde..=) En azından ozaman doya doya aşk yaşarız.. Ben kayınvalidemlerde de annemlerde de görüyorum bunu.
canım vallahi sizinkiler istisnalardan benim genelde gördüğüm bu erkek milleti emekli ounca her .... karışmaya başlıyor eşlerini hasta ediyolar
meşguliyetleri kalmayınca aslında şu yıllar en iyi olunması gerekn yıllar bazen diyorum bir iki gün farklı bir yere gitsem hiç tanımadığım kumsal falan olsa kafa dinlesem enerji toplayıp kaldığım yerden monoton hayatıma devam etsem:97:

canım bende öyleydim ama adamın canı sıkılmış işte bide ben sıkmıyayım diyorum:44:

Bütün gün işte sıkılmış, eve gelmiş, beni severek atsın stresini. Stres televizyonla mı atılır ya hu? Bir gün iki gün anlayış gösterilebilir elbette ama sürekli böyleyse sorun çıkarırım. İyi ki öyle biri değil eşim.

fazla ilgide istemezseniz sizden iyisi yok aynen canım....

canım sendemi yeni evlisin yoksa

herşeye karışma konusunda sonuna kadar haklısınız.. Babam gına getirtiyor artık bana :18: Ama tartışsalar bile hemencik barışıveriyorlar birbirlerinin peşlerinden ayrılmıyorlar.. eskiden böyle değildi ama işe git gel adam akıllı muhabbetleri yoktu bile yemek ye tv izle uyu.. 30 40 arası böyle olması normal galiba

vallahi kızlar evlenicemde başım göğe ericek sanmasın kimse herşeyin sana ait olması güzel ama bir dünya sorumluluk sırtına biniyor...

canım sendemi yeni evlisin yoksa
5 yıllık evliyiz biz ama eşimi çok daha uzun süredir tanıyorum. Onun 60 yaşına gelse de değişmeyeceğine inanıyorum. Değişmemeli de zaten, madem bütün hayatı birlikte geçireceğiz, yan yana olacağız, birbirimizi ihmal etmemiz için bahanemiz olmamalı. Tabi ki insan stresli olabiliyor, sürekli ilgi gösterecek enerjiyi kendinde bulamayabiliyor. Bu sorun değil, alışkanlık haline gelirse sorun olur diye düşünüyorum, bu da eşimizin ve bizim çabalarımızla halledilemeyecek bir şey değil. =)

eve gelınce o bı kanepe ben bı kanepeye yatıp dınlenırız zaten ıkımızde yorgun olunca kımse bırbırıne bulasmıyor bıraz gozum acılınca benle ılgılenmıyorsun dıye mızmızlanırım

ben şuan çalışmıyorum gündüz evdeki işlerimi yapıyorum akşam eşim işten gelince masa zaten hazır oluyor birlikte yemek yiyoruz yemekte sohbet ediyoruz yemek bittikten sonra zaten iki tabak iki bardak vs. çıkıyor onlarıda atıyorum makinaya başkada işim olmuyor

sonra alıyoruz nescafelerimizi eşimle birlikte bilgisayarların başına oturuyoruz ikimizde oyun oynuyoruz aradada yine sohbet ediyoruz çünkü bilgisayarlarımızı yanyana koyduk sıkılmamak için ben biraz kk ya takılıyorum biraz oyun oynuyorum ikimizde pc de 2-3 saat takılıyoruz sonrada eşim film indirmiş oluyor birlikte mısır patlatıp ayaklarımızı uzatıp film izleriz film bitincede odamıza geçeriz ve --son-- hafta ortası genelde hergün böyle geçiyor eşim işten yorgun geldiği için hafta ortası hiç dışarı çıkmayız ikimizde bu durumdan hiç şikayetçi değiliz

Tıpkısının aynısı zerre eksiği yok çok zor yaa hayat geçmiyor

kızlar bende üzülüyodum bendemi sorun var eşim böyle diye, acaba benden sıkıldımı, hatta oturup ağlıyodum inanın, ama gördümki bizde değilmiş sorun erkeklerin topu böylemiş(tabi istisnalarda vardır)yani kendimi suçlamaktan vazgeçmeliyim artık ben elimden geleni yapıyorum kaç kez bu yüzden tartıştık ama yine gelişme yok

çok büyük konuşmuşsun :)))))
o seni atmasın???

Benimde eşim Tv aşığı...

işten gelir üzerini değiştirir ben o arada sofra hazırlarım.

Yemak yerken ve mutfağı toplarken sohbet ederiz.

sonra oturma odasına geçeriz kumandayı eline alır...

Ben konuşmaya başlarım canı isterse konuşur sohbet ederiz

istemezsede ''evet-hayır-hımmm öylemiymiş-anladım-tamam'' bu sözcükleri yeterli bulur.

Evlendiğimiz ilk zamanlar çok tartıştım,Tv atmaya kalktım,ağladım zırladım...

Duvarla konuşuyor hissi veriyordu bana ve çıldırma derecesine geliyordum.

Konuşa konuşa,tartışa tartışa kocacımı az da olsa değiştirdim,

her ne kadar ara sıra bana ''brownim susar mısın artık'' desede şuanki durumdan memnunum.

Ya da alıştım bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…