oğlumuzu severken diyorumki benide biraz sevsene 2 kere başımı okşuyo oakadar
50 miiBirşey diyim mi bu yaşlarda böyle oluyor ama 50 den sonra sanki yeni aşık gibi oluyorlar.. Biraz geç oluyor ama bu yaşlarda koşturmadan sanırım böyle oluyor.. 50 ye kadar sabıredin..
Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.
canım vallahi sizinkiler istisnalardan benim genelde gördüğüm bu erkek milleti emekli ounca her .... karışmaya başlıyor eşlerini hasta ediyolaramaann şimdi iş bitmemişte ne olmuş monotonluktan şikayetciniz bu seferde..=) En azından ozaman doya doya aşk yaşarız.. Ben kayınvalidemlerde de annemlerde de görüyorum bunu.
canım bende öyleydim ama adamın canı sıkılmış işte bide ben sıkmıyayım diyorum:44:
fazla ilgide istemezseniz sizden iyisi yok aynen canım....zaten sorunda burda canım sen şebeklik yaparsan (yani bizler) ilgileniyolar kucağına yatarsan oturursan öper koklarsan karşılığı var zaten ama biz birakınca direk bırakıyolar bende öyleydim hiç rahat vermiyodum oda karşılığını veriyodu farkettim ki ben yapmazsam bişey yok bende bıraktım artık banane o düşünsün şimdi oda standartı aldı geliyo üstünü değişiyo yemeğini yer çayını içer gidilcek bi yer varsa gideriz yoksa geçer hem oyun hem tv nin başına önceden bulaşık bile yıkatmıyodu şimdi yarım ağız yanımda dursana diyo anlıcann hepsi böyleee problem yok yani hele bide çocuk olunca
canım sendemi yeni evlisin yoksaBütün gün işte sıkılmış, eve gelmiş, beni severek atsın stresini.Stres televizyonla mı atılır ya hu? Bir gün iki gün anlayış gösterilebilir elbette ama sürekli böyleyse sorun çıkarırım. İyi ki öyle biri değil eşim.
canım vallahi sizinkiler istisnalardan benim genelde gördüğüm bu erkek milleti emekli ounca her .... karışmaya başlıyor eşlerini hasta ediyolar
meşguliyetleri kalmayınca aslında şu yıllar en iyi olunması gerekn yıllar bazen diyorum bir iki gün farklı bir yere gitsem hiç tanımadığım kumsal falan olsa kafa dinlesem enerji toplayıp kaldığım yerden monoton hayatıma devam etsem:97:
5 yıllık evliyiz biz ama eşimi çok daha uzun süredir tanıyorum.canım sendemi yeni evlisin yoksa
akşam eşim eve gelir gelmez kumandayı eline alır ve yatana kadar bırakmaz ağzını bıçak açmaz hiçbir iletişimimiz yok arada sıkıştırıp konu açmaya çalışsamda evet hayır bilmyorum deyip kısa cevaplarla geçiştiriyor gözünü tv den ayırmıyor neyapmalıyım aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar
Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?