Sizin eşinizde eve gelince ilk bunumu yapıyor?

benim eşim işten gelir gelmez odasına gider çantasından bilgisayarını çıkarır yine işle uğraşmaya başlar. hadi akşamı geçtim tatil sabahları bile gözünü açar açmaz önce bilgisayarını açar. daha 1 yılımız olmadı bile. akşamları yanına otururum bişeyler anlatırım duymaz bile bu sefer dediğimi tekrarlamak zorunda kalırım. sonra sinirlenip küserim. gelip gönlümü alır. tabi gönlümü aldıktan sonra tekrar bilgisayarının başına gider. bazen keşke bilgisayar mühendisi olacağına çöpçü falan olsaydın derim. hiç olmazsa yanımda otururdun ama bebek olsun nasıl atıyorum kucağına görür o

merak etme canım bebek olunca bilgisayara oturunca rahat bırakmıycaktır zaten, bilgisayarla pek haşırneşir olamaz ozaman ,ama bu seferde tv müptelası olmazsa iyi

vay bee helal olsun ne güzel benimkide ayni anlattigin gibi ama ben degil camdan atmak bi bardak su bile isteyemiyorum yani beni bosvermis gibi bisey yaa

offfffffffffffffff bu sitede ki şeyleri okudukca iyice evlilikten soğudum yaaa ben ne hayal ediyorum burda neler okuyorum hayallerim yıkılıyo ciddipuff
sevgilimm beni bu siteden alır mısın lütfennn

benim sevgilimde bilgisayarla çok ilgilenir şimdiden hatta bazen keşke ben senin laptobun olsam derim napıyım işim benim bu der vayy be demek ki ilerde böyle olcak hayatımı gördüm şuan:18:

offfffffffffffffff bu sitede ki şeyleri okudukca iyice evlilikten soğudum yaaa ben ne hayal ediyorum burda neler okuyorum hayallerim yıkılıyo ciddipuff
sevgilimm beni bu siteden alır mısın lütfennn

hayır tatlım ya herkes aynı olacak diye bir şey yokki...
sana romantik biri düşer belkim hayallerindeki erkek
sen yine devam et pembe hayaller kurmaya

hayır tatlım ya herkes aynı olacak diye bir şey yokki...
sana romantik biri düşer belkim hayallerindeki erkek
sen yine devam et pembe hayaller kurmaya

ay sağol bebeğim yaaa inşallahh cümlemize düşünceli ve romantik erkek diliyorum anlayışlı kibar
benim pembe gözlüğüm nerdeydi takayım tekrar bari:103:

konunun üzerinden birkaç ay geçmiş ama sonuçta var olan sorun değişmeyen bir sorun. ama tatsi haklı deşerim valla ha adam yorgun olur,keyifsizdir,kafası yorgundur işten ellemem hiç ama bu böyle sürekli olmaz,olamaz,oldurmayın,oldurmamalıyız, oldurmuyorum

aramızda espridir artık günlük şefkat limitimi doldurmadım daha ilgi göster bana diye ama oda alıştı şimdi oda benden bekliyor haydi bana ilgi göster diye,ardından sohbet muhabbet bir iki bardak çay sonra :
-ben nete bakacağım
-bende bakacağım iyi hadi kendi işimize bakalım alışıyorlar ya bir süre sonra,ha bu önce dinlenip sonra ilgi şefkat sohbet muhabbet yada birlikte bir şeyler izleme,oynama aşamasına geçebilirsiniz kafası boşaldıktan sonra adamcağızın.artık zamanlaması size kalmış

biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz,dolayısıyla beraber gidip beraber dönüyoruz..

eşimin benimle ilgilenmemek gibi bir şansı yok,çünkü o tv ye baksa ben bir şekilde ilgisini kendime çekmeyi başarabiliyorum, tabi eğer istersem

sen de bazı şeylerle ilgisini çekmeye çalış bakalım...

bu konuda eşimin hakkını yiyemem gerçi çalışıyorum diye yardımcı oluyor evde olsam olcağını sanmam,

evde genelde beraber gideriz mesala dün akşam beni beklemedi bu arada ben özelde o devlette mesai saatim benim daha fazla genelde beni beklerdi dün akşam beklemedi eve gitmiş ban ayemek hazırlamış balkonalrı yıkamış, beraber gittimiğimzidede ben hemen mutfağa o ise balkonalrı yıakr yada bana yardım edersonra çayımızı alıp birlikte otururuz bazen ben ütü çamaşır oyalanırım kızar hafta sonu yap der birlikte zaman gecirmeiyoz diye ama şuda var 3aylık evliyiz cicim ayı ilerde nasıl olur bilemem

5 yıllık evliyiz 6.yılımıza girmek üzereyiz..
eşim de ben de birbirimizle muhabbet etmekten çok zevk alırız.
işten hemen hemen aynı saatte eve gider yada ben ondan bir saat kadar önce evde olurum
yemeği hazırlarım sofrayı kurarım üstümü değiştiririm eşim eve gelince beraber yemek yeriz
sofrada günün nasıl geçti işler nasıl vs işle ilgili konuları konuşuruz sonra sofra toplanır.
sevdiğimiz bir dizi varsa çay demler beraber izleriz eğer yoksa bazı akşamlar hiç tv yi bile açmayız
muhabbet ederiz bazen bir iki kadeh hafif birşeyler içeriz.
çocuğumuz yok belki bununda etkisi vardır bilemiyorum.

al işte. en az ilk beş yıl çocuk yapmayın diyorum dinletemiyorum

kesin vardır etkisi

Aman maşallah diyelim nazar değmesin. En ideali bu ama herkes bu frekansı tutturamıyor. Hele sen gelinceye kadar gidip yemeği hazırlamasına bittim.
Bizde tam tersi eşim günün nasıl geçti, neler yaptın der, ben sinir olurum anlatsam anlayacak mısın derim, geçti işte derim, evde iş konuşmak istemiyorum hele günün nasıl geçti sorusuna gıcığım.
Çünkü aklıma direk problemli ya da yetişmeyen işler geliyor, stres oluyorum.
Onun dışında biz hemen hemen aynı saatlerde çıkarız işten, bazen birimizin geç çıktığı da oluyor, ben geç çıkarsam eşim eve gider hiçbirşey yapmaz, hazırlamaz, ben gidip hazırlarım, beraber gitsek o gider tv açar uzanır ben sofra kurarım, yemek yeriz, çayı demlerim getiririm içeriz eşimde sıfır hareket.
Bazen o da bilgisayarını açar ama iş için oyun oynamaz, tv izleriz bazen konuşuruz. Cicim ayları çoktan geçti, artık birbirimizin yolunu dört gözle beklemiyoruz.

ay benim de annem aynıdır, ilk defa adet olduğumda anneme söyleyemedim bu yüzden, zaten utana sıkıla korka korka gitmişim yanına, ne yapacağımı bilmez bir halde.
daha doğrusu ben söyledim de o dinlemeden hııı evet dediği için duymadı

aminn canımmm inş böyle gider şimdi de aradı eve gidiyormuş ne yemek yapayım diye sordu:) arkasındanda eltim aradı bu akşam yemeğe gelsenize diye dedim eşim evdeymiş ne yapıyor erkenden yemek yapmayamı gitmiş yoksa hahaha diyip dalga geçti ama bilmiyor ki gerçek söylesem inanmaz ,bende yok hasta dinleniyor dedim:)) bekarken eşim çok maçoymuş hiç elini iş sürmezmiş hep hizmet beklermiş hatta eltilerim evlendi diye rahatlamış düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…