Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.
benim eşim işten gelir gelmez odasına gider çantasından bilgisayarını çıkarır yine işle uğraşmaya başlar. hadi akşamı geçtim tatil sabahları bile gözünü açar açmaz önce bilgisayarını açar. daha 1 yılımız olmadı bile. akşamları yanına otururum bişeyler anlatırım duymaz bile bu sefer dediğimi tekrarlamak zorunda kalırım. sonra sinirlenip küserim. gelip gönlümü alır. tabi gönlümü aldıktan sonra tekrar bilgisayarının başına gider. bazen keşke bilgisayar mühendisi olacağına çöpçü falan olsaydın derim. hiç olmazsa yanımda otururdunama bebek olsun nasıl atıyorum kucağına görür o
offfffffffffffffff bu sitede ki şeyleri okudukca iyice evlilikten soğudum yaaa ben ne hayal ediyorum burda neler okuyorum hayallerim yıkılıyo ciddipuff
sevgilimm beni bu siteden alır mısın lütfennn
hayır tatlım ya herkes aynı olacak diye bir şey yokki...
sana romantik biri düşer belkim hayallerindeki erkek
sen yine devam et pembe hayaller kurmaya
Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.
5 yıllık evliyiz 6.yılımıza girmek üzereyiz..
eşim de ben de birbirimizle muhabbet etmekten çok zevk alırız.
işten hemen hemen aynı saatte eve gider yada ben ondan bir saat kadar önce evde olurum
yemeği hazırlarım sofrayı kurarım üstümü değiştiririm eşim eve gelince beraber yemek yeriz
sofrada günün nasıl geçti işler nasıl vs işle ilgili konuları konuşuruz sonra sofra toplanır.
sevdiğimiz bir dizi varsa çay demler beraber izleriz eğer yoksa bazı akşamlar hiç tv yi bile açmayız
muhabbet ederiz bazen bir iki kadeh hafif birşeyler içeriz.
çocuğumuz yok belki bununda etkisi vardır bilemiyorum.
Aman maşallah diyelim nazar değmesin. En ideali bu ama herkes bu frekansı tutturamıyor. Hele sen gelinceye kadar gidip yemeği hazırlamasına bittim.bu konuda eşimin hakkını yiyemem gerçi çalışıyorum diye yardımcı oluyor evde olsam olcağını sanmam,
evde genelde beraber gideriz mesala dün akşam beni beklemedi bu arada ben özelde o devlette mesai saatim benim daha fazla genelde beni beklerdi dün akşam beklemedi eve gitmiş ban ayemek hazırlamış balkonalrı yıkamış, beraber gittimiğimzidede ben hemen mutfağa o ise balkonalrı yıakr yada bana yardım edersonra çayımızı alıp birlikte otururuz bazen ben ütü çamaşır oyalanırım kızar hafta sonu yap der birlikte zaman gecirmeiyoz diye ama şuda var 3aylık evliyiz cicim ayı ilerde nasıl olur bilemem
Aman maşallah diyelim nazar değmesin. En ideali bu ama herkes bu frekansı tutturamıyor. Hele sen gelinceye kadar gidip yemeği hazırlamasına bittim.
Bizde tam tersi eşim günün nasıl geçti, neler yaptın der, ben sinir olurum anlatsam anlayacak mısın derim, geçti işte derim, evde iş konuşmak istemiyorum hele günün nasıl geçti sorusuna gıcığım.
Çünkü aklıma direk problemli ya da yetişmeyen işler geliyor, stres oluyorum.
Onun dışında biz hemen hemen aynı saatlerde çıkarız işten, bazen birimizin geç çıktığı da oluyor, ben geç çıkarsam eşim eve gider hiçbirşey yapmaz, hazırlamaz, ben gidip hazırlarım, beraber gitsek o gider tv açar uzanır ben sofra kurarım, yemek yeriz, çayı demlerim getiririm içeriz eşimde sıfır hareket.
Bazen o da bilgisayarını açar ama iş için oyun oynamaz, tv izleriz bazen konuşuruz. Cicim ayları çoktan geçti, artık birbirimizin yolunu dört gözle beklemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?