Sizin eşinizde eve gelince ilk bunumu yapıyor?

Bu arada ben de bir daha cevap vermeyeceğim.
Sinirlerimi bozduğun için değil, gerek yok tartışmaya. Daha yeni evlisin, belki eşini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyorsun.
İlişkiniz herkesinkinden farklı senin gözünde ve hep böyle kalacak. Aksini kabullenmek istemiyorsun.
Belli ki ben yaşadıklarınızın "sıradan" olduğunu, tüm severek evlenen yeni evli çiftlerin aynı durumda olduğunu ve bunun geçici olabileceğini söyleyince kızdın.
Neyse sen öyle düşünmeye devam et. İyi düşün iyi olsun demişler.
Belki düşünce gücüyle hep aynı kalır evliliğiniz.
Hadi küslük olmasın. Sinirlerini bozmuşum düzelteyim.
İnşaallah hep böyle devam eder evliliğiniz, eşinin gözü senden başkasını görmez.

Son düzenleme:
canım evlilik hep güzel geçse hep mutlu olsa çiftler öyle olmuyor maalesef sürprizler olabiliyor
ben yeni evlendim 3. ayında annem vefaat etti 45 yaşındaydı çekilmez bir insan olmuştum ilk 3 ay ne yemek ne temizlik perdeleri açmıyodum devamlı ilaç alıp yatıyodum
bana tahammül etti sonra kabulllendim iyileştim zaman içinde 8 tıl sonra bebeğimiz oldu olmuyodu istememize rağmen oğlum doğmadan bir hafta önce eşimin babası vefaat etti tabi burkluk oldu evde öyle tam bir sevinç yaşayamadık dünya işte birileri ölürken birileri doğuyor arada oluşan sıkıntılardan bahsetmiyorum kafanızı şişirmiyim daha fazla tabi güzel anlarımızda oldu örn ben istediğim için eşim günü birliğine çeşmeye konsere götürmüştü onun tarzı olmasada oda çok eğlenmişti
ama aradaki sıkıntılar evliliğin yıpranmasına sebeb oluıyor ...
sevgi emektir dermişim

Bütün gün mesaj cekiyor çektiği yetmediği gibi eve gelipte kapıda karşılayınca deli gibi kucaklıyor sıkıyor ne yaptın bugün anlat bakalım diyor (karşılamazsamda küsüyor konuşmuyor ) Zaten anlatıyorum telefonda birde benden dinlemek istiyormuş yemeğini hazırlar yada ben hazırlarım snr çay yapar ikimizi köşe koltukta yan yana oturup tv izler pcde sırayla kagıt oynar, video izleriz facede, tavla oynarız yenerim hep kavga ederiz biraz..bu aralarda dama felan öretiyor bana yha anlamıyorum ama yani genel anlamda iyidir ilgilidir ve buda beni biraz sıkıyor boğuluyorum Ben bunalıyorum ilgi ve alakadan tam tersi bıraksa beni saatlerce hiç konuşmam tv i izler pce girerim
zaten gündüzleri buradan çıkmıyorum çok sevdim bu siteyi :76::76: Biz 6yıllık evliyiz çocuk yok şuan böyle ama snr sı bilinmez çoğunlukla okuyunca garipsemedim durumunuzu kafanıza takmayın lütfen..

senin esinle ilgili sorunlarin yok muydu :)

kapıdan içeri girer selam verir, hiç birşeye dokunmadan üstüneu degiştrip elını yuzunu yıkar.. koltuklar krem oldugu için leke olur dıye kesınlıkle dişarı kıyafeti ile oturmaz.. kapıdan içeri gırdıkten sonra peş peşe dolaşırız evin içinde.. beraber mutfaga geçeriz. genelde masa,salata gelmeden hazır olur. beraber yemekleri koyup otururuz.. ve beraber salona geçeriz. konuşuruz.. ben hemen tv kapatırım. eşim açar ama izlemez.. asla dızı, filim izlemez.. sadece kurtlar vadısı izler. tabı vakıt bulursa.. eşim evdeyken kesınlıkle iş yapmam.. her an beraber geçırırız.. bazen mutfagı basitçe toplar yatarım.. ama yapışık ikiz, artık üçüz gibi gezeriz evin içinde...

benimkide tam tersine bana konuşmuyosun diye kızar aslında konuşurum ama tv izlerken konuşmayı sevmiyorum

aynen canım biz de sizin kadar olmasada bitişik gezeriz işten dönünce ben mutfağa girerim o üstünü çıkarmaya yatak odasına sonra ben mutfaktan konuşurum bağıra bağıra o günü anlatırım duysun diye.beni dinlemeyip salladığına kanaat getirirsem ben odaya giderim orada anlatırım, o dayanamayıp anlatacaksa mutfağa gelir giyine giyine anlatmaya devam eder.hı ama konu sahibi için söyleyim bizim de ağzımızı bıçak açmayan günler oluyor.yorgun ya da işimizin olduğu günler oluyor tabi

benim eşim de tv sever ama beni de ihmal etmez üstüme çok düşer.evdeyken güzel zaman geçiririz çok güldürür beni çoçuklaşırız ikimiz de annem ikiniz de çatlaksınız der.yeni evli değilim bir de kızımız var 2 yaşına girecek.

aynenn canımm

konu sahibi benim canım diğer sayfalarıda okuduysan arkadaşlarla karşılıklı msjlarımız var foruma girdiğim süre içinde ilgileniyorum açtığm konuyla

kızlar dün yine tartıştık eşimle akşam eve geldi bugün ne yaptın diye sordum hiiç dedi bende biraz üsteledim sohbet edelim diye onunda biraz morali bozuktu heralde sinirlendi bende üzüldüm hiç konuşmadım ,zaten hep bu yüzden tartışıyoruz şimdi aramız azıcık limoni ama onu çok seviyorum bu huyundan bir vazgeçse...

yaa o kadar sorunun sIkIntInIn üstüne bir de böyle davranirsa bogarim heralde..tamam yorgun geliyo görüyorum ama tamamen ilgisiz kaldigimi hissedersem bilmiyorum naparim. bana sevgisini göstermeyecek erkegi ben ne yapayim?? yüce Allah da böyle emrediyor kadinlarin ilgiye, sevgiye, sevkate ihtiyaci oldugunu vurguluyor..böyle yazilar okuyan arkadaslar bilirler..
yahu ne adamlar var ya...her birinin derdi baska.. yok yaaa bizim erkeklerimiz kadina nasil davranacagini gercekten bilmiyorlar.. bunun sucu da yine biz kadinlarda yani bu erkekleri yetistirenler de bizden birileri.. kadinlar.. toplumla ilgili bu da, bizim toplumumuzda kadina en büyük darbeyi yine kadin vuruyo..kocaya gelince sözünden cikmasin ama oglu söz konusu olunca gelinin sIrtIndan sopayi karnindan sIpayi eksik etmesin...bastan mantik hatasi..
aslinda bütün dinler arasinda en güzel haklar müslümanlikta verilmistir kadinlara. ama erkeklerin isine gelmiyo ve tabiki de uygulamiyolar..en basit bi örnek; bosanmada hakki olan altini-parayi alamayan kac kadin bilirim.. kul hakki degil midir bu da?? esime gecenlerde bi yazi okuttum su sekildeydi :
PEYGAMBER EFENDİMİZ : "Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler kadının vazifesi değildir...Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et.. adamda tik yok havalara bakiyo iki dakka sonra basladi yine emirler yagdirmaya. artik gülüyorum

ya bu konuda o kadar yorgunum ki amaaaaaan deyip geçiyorum.çünkü yapacak bişey yok. ben konusmasam muhabbet etmeyi bilmez.gelir iki kelam ederse çok konustuğunu düşünür.yemeğini yer.çekyata uzanır.horul horul uyur.saat 11 de kalkıp hadi yatıyoruz der.
sabahtan beri konusmuyoruz.çok ufak bir tartışma yaşadık dicem ama tartışma bile değil.ne o suçlu ne ben seuçluyum.diyorum ya tartışma bile değil aramızdaki.ama sabahtan beri tek kelime etmedi.ben konuşmasam konusmuyo.sesle harekete geçen robotlar gibi.uyuz oluyorum.

ayy bian kendimi gördüm ya valla aynı bide beraber işten geliyoruz bazen üzerini bile çıkarmadan tv ye oturuyor yaa sinir olmamak elde değil..mutfağa girip yemek hazırlıcam bağırıyorum ki gel yardım et diye geliyo şöyle bi yalandan bakıyor gidiyor.. tam sinir olmalık helede sevdiği bir dizi olmasın mümkün değil kaldırmak tvnin bende onun elinden alınca çıldırıyor ama çok zaman tv ye baktığı için işey diyemiyor...erkekler hep böyle sanırım..şuan işteyim maç var tvde hepsi masadan bbön bön tv ye bakıyor..yuhh yani..ölsen görmezler...doğursan kıpırdamazlar herhalde..

vallahi ben öyle soğuk hatunlardan değilim adamın kulağını çekıştirir yanağına öpücügü kondurur kocam öhhö der bana 18 yaşımdaki kızımda bize güler adam beni bırakır mıklantıs gibi kızının dibinden ayrılmaz her gün onu yanağından öper sanırım kızını benden fazla seviyor en çok ta buna hayranım sevmeyi biliyor! Canı sıkkınsa sorarım bazen anlatır,bazen anlatmaz

anladığım kadarıyla eşiniz başkalarınada mesaj cekmeyi seviyor
ee demekki fazla ilgide iyi değilmişşş

bende eşimle öyleyim + 3 senelik evlıyız bır kızımız var...gelir gelmez kızını sever..bende yemek yaparım o ara..yanımada gelir..sadece persembe günü bizde aynı dizileri izlemezdik:)) tüm hafta benle izler bende perşembemi ona feda ettim kurtları izliyorum..işten gelen bir erkek ne yapıyorsa benim eşimde öyle yapar ama beni ihmal etmiyormus sizi okuduktan sonra ..beterin beteri var derler ya..:)))

işten gelen erkek ne yaparsa onu yapar dedinde bizimkiler genelde kumandayı eline alır, seninki öyle yapmıyormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…