ben 10 aylik evliligimi degil evlendigim adami baz alarak sansliyim EDASINA girdim, kapis
bu yüzdende hesap verecek degilim,
rahatsiz olan kendi söyler, kimsenin avukatligini yapmana gerek yok
arkadas sizin kocalarinizda böyle mi dedi, hayir degil ve bu yüzden kendimi sansli hissediyorum dedim
art niyet arayan her türlü bulur.
dahada bisey yazmam, sinirlerimi bozdun!
canım evlilik hep güzel geçse hep mutlu olsa çiftler öyle olmuyor maalesef sürprizler olabiliyorBu arada ben de bir daha cevap vermeyeceğim.
Sinirlerimi bozduğun için değil, gerek yok tartışmaya. Daha yeni evlisin, belki eşini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyorsun.
İlişkiniz herkesinkinden farklı senin gözünde ve hep böyle kalacak. Aksini kabullenmek istemiyorsun.
Belli ki ben yaşadıklarınızın "sıradan" olduğunu, tüm severek evlenen yeni evli çiftlerin aynı durumda olduğunu ve bunun geçici olabileceğini söyleyince kızdın.
Neyse sen öyle düşünmeye devam et. İyi düşün iyi olsun demişler.
Belki düşünce gücüyle hep aynı kalır evliliğiniz.
Hadi küslük olmasın. Sinirlerini bozmuşum düzelteyim.
İnşaallah hep böyle devam eder evliliğiniz, eşinin gözü senden başkasını görmez.
Bütün gün mesaj cekiyor çektiği yetmediği gibi eve gelipte kapıda karşılayınca deli gibi kucaklıyor sıkıyor ne yaptın bugün anlat bakalım diyor (karşılamazsamda küsüyor konuşmuyor )Zaten anlatıyorum telefonda birde benden dinlemek istiyormuş yemeğini hazırlar yada ben hazırlarım snr çay yapar ikimizi köşe koltukta yan yana oturup tv izler pcde sırayla kagıt oynar, video izleriz facede, tavla oynarız yenerim hep kavga ederiz biraz ..bu aralarda dama felan öretiyor bana yha anlamıyorum ama yani genel anlamda iyidir ilgilidir ve buda beni biraz sıkıyor boğuluyorum Ben bunalıyorum ilgi ve alakadan tam tersi bıraksa beni saatlerce hiç konuşmam tv i izler pce girerim
zaten gündüzleri buradan çıkmıyorum çok sevdim bu siteyi :76::76: Biz 6yıllık evliyiz çocuk yok şuan böyle ama snr sı bilinmez çoğunlukla okuyunca garipsemedim durumunuzu kafanıza takmayın lütfen..
senin esinle ilgili sorunlarin yok muydu :)
kapıdan içeri girer selam verir, hiç birşeye dokunmadan üstüneu degiştrip elını yuzunu yıkar.. koltuklar krem oldugu için leke olur dıye kesınlıkle dişarı kıyafeti ile oturmaz.. kapıdan içeri gırdıkten sonra peş peşe dolaşırız evin içinde.. beraber mutfaga geçeriz. genelde masa,salata gelmeden hazır olur. beraber yemekleri koyup otururuz.. ve beraber salona geçeriz. konuşuruz.. ben hemen tv kapatırım. eşim açar ama izlemez.. asla dızı, filim izlemez.. sadece kurtlar vadısı izler. tabı vakıt bulursa.. eşim evdeyken kesınlıkle iş yapmam.. her an beraber geçırırız.. bazen mutfagı basitçe toplar yatarım.. ama yapışık ikiz, artık üçüz gibi gezeriz evin içinde...
Eve gelecek, benimle doğru dürüst iki laf etmeden, bütün günün kritiğini yapmadan, günlük ilgi+sevgi sorumluluklarını yerine getirmeden televizyonun başına oturacak... Kolaysa yeltensin, tv ile birlikte onu da camdan aşağı atarım ki.
arkadaşlar ben böyle bir konu açmak isterdim açıkçası farklı bir başlıkda olabilirdi tabiama konu sahibi ben değilim konu sahibi henüz ortalarda yok ben 9 yıllık evli ve küçük oğlu olan bayanım
arkadaşlar yeni evlendiğimizde bizimde güzel günlerimiz oldu tabi ilk bir iki yıl çok farklıdır cicim ayları dedikleri
ben severek evlendim ama şu an ilk evlendiğimden daha çok seviyorum eşimi
evlilik inişli çıkışlı çok zor günler yaşadık iş sağlık yakınlarımızn vefaatları allah bu günümüzü aratmasın ama evliliklerde biraz yıpranıyo..ama zorlukları yaşadığımızda destek kimse yoktu ikimiz aşmaya çalıştık buda evliliğin ailk aşamalarını başarıyla geçtik anlamına geliyor sanırım kimse kaytarmadı kimse pes etmedi
kimse kendi hayatını yaşamıyo ortak noktalarda asgari geçiriyoruz teşvikler var ama zorlama yok her ikimizinde mizacı farklı sonuçta ....
akşam eşim eve gelir gelmez kumandayı eline alır ve yatana kadar bırakmaz ağzını bıçak açmaz hiçbir iletişimimiz yok arada sıkıştırıp konu açmaya çalışsamda evet hayır bilmyorum deyip kısa cevaplarla geçiştiriyor gözünü tv den ayırmıyor neyapmalıyım aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar
benim eşim de tv sever ama beni de ihmal etmez üstüme çok düşer.evdeyken güzel zaman geçiririz çok güldürür beni çoçuklaşırız ikimiz de annem ikiniz de çatlaksınız der.yeni evli değilim bir de kızımız var 2 yaşına girecek.
Bütün gün mesaj cekiyor çektiği yetmediği gibi eve gelipte kapıda karşılayınca deli gibi kucaklıyor sıkıyor ne yaptın bugün anlat bakalım diyor (karşılamazsamda küsüyor konuşmuyor )Zaten anlatıyorum telefonda birde benden dinlemek istiyormuş yemeğini hazırlar yada ben hazırlarım snr çay yapar ikimizi köşe koltukta yan yana oturup tv izler pcde sırayla kagıt oynar, video izleriz facede, tavla oynarız yenerim hep kavga ederiz biraz ..bu aralarda dama felan öretiyor bana yha anlamıyorum ama yani genel anlamda iyidir ilgilidir ve buda beni biraz sıkıyor boğuluyorum Ben bunalıyorum ilgi ve alakadan tam tersi bıraksa beni saatlerce hiç konuşmam tv i izler pce girerim
zaten gündüzleri buradan çıkmıyorum çok sevdim bu siteyi :76::76: Biz 6yıllık evliyiz çocuk yok şuan böyle ama snr sı bilinmez çoğunlukla okuyunca garipsemedim durumunuzu kafanıza takmayın lütfen..
burayi okuyunca daha iyi anladim ki, ben cok sansli bi kadinim...
tv seyretsek bile birlikte seyrederiz. genelde komedi seyleri actigimiz icin birlikte güler egleniriz.
ama ben yanindayken sirf tvye adapte olmaz asla.
tvde birlikte seyredebilcegimiz bisi yoksa dvd acar ona bakariz. yani öyle ayri gayrimiz olmaz pek.
bitek persembe günleri istisna: o kurtlar vadisine bakarken ben diger odada fatmagüle bakiyodum.
bi o zaman yalniz tv izler :)
ama ben daha 10 aylik evliyim. daha hersey taze yani...
bende eşimle öyleyim + 3 senelik evlıyız bır kızımız var...gelir gelmez kızını sever..bende yemek yaparım o ara..yanımada gelir..sadece persembe günü bizde aynı dizileri izlemezdik:)) tüm hafta benle izler bende perşembemi ona feda ettim kurtları izliyorum..işten gelen bir erkek ne yapıyorsa benim eşimde öyle yapar ama beni ihmal etmiyormus sizi okuduktan sonra ..beterin beteri var derler ya..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?