benim eşim de böyle tıpkısının aynısı.eve gelir hoşgeldin faslından sonra kızıma sarılır iki dakika oynar,pijamalarını giyince hemen kumanda elinde koltuğa uzanır.yemek yenir çay içilir hemen tv karşısına biraz sonra da kumanda elinde uyur,her akşam onu kalk yatağına geç demekten bıktım ama böyle değişmiyor yapacak pek de bir şey yok ben de kendi dünyamdayım.akşam eşim eve gelir gelmez kumandayı eline alır ve yatana kadar bırakmaz ağzını bıçak açmaz hiçbir iletişimimiz yok arada sıkıştırıp konu açmaya çalışsamda evet hayır bilmyorum deyip kısa cevaplarla geçiştiriyor gözünü tv den ayırmıyor neyapmalıyım aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar
burayi okuyunca daha iyi anladim ki, ben cok sansli bi kadinim...
tv seyretsek bile birlikte seyrederiz. genelde komedi seyleri actigimiz icin birlikte güler egleniriz.
ama ben yanindayken sirf tvye adapte olmaz asla.
tvde birlikte seyredebilcegimiz bisi yoksa dvd acar ona bakariz. yani öyle ayri gayrimiz olmaz pek.
bitek persembe günleri istisna: o kurtlar vadisine bakarken ben diger odada fatmagüle bakiyodum.
bi o zaman yalniz tv izler :)
ama ben daha 10 aylik evliyim. daha hersey taze yani...
Canım daha 10 aylık evliymişsin tabi ki anlattığın gibi olacak.
Kendini şanslı sayacak bir durum yok ortada. Tüm yeni evliler sizin gibiler...
İnşaallah ilerde de böyle devam eder.
Ama annem ilk 10 ayı değil ilk 5 6 yılı bile cicim ayları sayar.
5 6 seneden sonra hala böyleyseniz işte o zaman şanslısın.
Umarım hepimiz şanslı oluruz...
esimin huyu böyle ama,
oda benim gibi ilgiyi cok seven bi insan. sevgiliykende evliykende ben yanindayken baska biseyle ilgilenmez hic, ilgi odagi benimdir her zaman, en cok bu huyunu seviyorum. degisecegini zannetmiyorum ama yinede ne olacagi belli olmaz, büyük konusmamak lazim.
ama ben esim ilgilenmiyor bende rahat birakiyorum diyenleri anlamiyorum,
ben olsam rahat durmazdim ki. erkekler alisiyor böyle rahat birakilmaya, bi bakmisin bi seneler gecmis ama
esin senden cok tvyle, pcyle, arkadaslariyla gecirmis hayatini...
ben bosveremem esimi böyle acikcasi, bana böyle davransa hergün evde kiyamet kopar
esimin huyu böyle ama,
oda benim gibi ilgiyi cok seven bi insan. sevgiliykende evliykende ben yanindayken baska biseyle ilgilenmez hic, ilgi odagi benimdir her zaman, en cok bu huyunu seviyorum. degisecegini zannetmiyorum ama yinede ne olacagi belli olmaz, büyük konusmamak lazim.
ama ben esim ilgilenmiyor bende rahat birakiyorum diyenleri anlamiyorum,
ben olsam rahat durmazdim ki. erkekler alisiyor böyle rahat birakilmaya, bi bakmisin bi seneler gecmis ama
esin senden cok tvyle, pcyle, arkadaslariyla gecirmis hayatini...
ben bosveremem esimi böyle acikcasi, bana böyle davransa hergün evde kiyamet kopar
sanırım bir yerde bir yanlış anlaşılma oldu.
ben ve benim gibi düşünen diğer arkadaşlar
eşimizin eve ilk geldiği andaki durumundan bahsettik.
yani tabii ki de beraber filmler de seyrediliyor, tartışma programı izlenip yorum da yapılıyor,
çıkılıyor geziliyor,dedikodu yapılıyor.
konu sahibesi arkadaş eşi eve ilk geldiği andaki hayattan bahsettiği için biz de o konudaki örnekleri verdik.
aksi takdirde aynı evde iki farklı hayatı paylaşmaktan kimsenin bahsettiğini zannetmiyorum.
eğer böyle bir durum var ise, onu adı zaten EVLİLİK değil MECBURİYETtir.
Bu insanlar evliliğin monotonluğundan bahsediyorlar. Sizin evliliğinize monotonluk kelimesi o kadar uzak ki...
Daha 10 ay olmuş ya.. Yeni yeni keşfediyorsunuz birbirinizi.
Tabi en çok senle ilgilenecek. Alışkanlık olmamışsın çünkü.
yok ben rahat bırakmam ki adamı, kucağına yatarım, şebeklik yaparım, konuşurum. önce karnını doyurmak sonra gözünü doyurmak gerekiyor. ondan sonra ilgilenmeye başlıyor zaten.
ama bu sizin bahsettiğiniz versiyondan annemde var, babam aynı böyle.
babişkomda direkt masaya oturur kumanda hem ondadr hem konşur ben de herkes sussa da başımızı dinlesek der dururum
ilk andan degil yatasiya kdr ki halinden bahsediyor. tek o degil bi kac arkadas daha...
sabah ise gidiliyor, isten geliyor, yemek yiyio, tv izliyor, yatiyor.
paylasim bunun neresinde?
siz niye "yaa"li mali konusuyorsunuz ki benimle size saldirmis gibi cevaplar veriyorsunuz?
yeni yeni kesfettigim ne malum, belki esimle 10 senedir birlikteyim?
ilgilenmeyen es ilk 1 senedede ilgilenmez, yüzlerce örnegi mevcut bu sitede.
sirf kendimi sansli hissediyorum dedigim icin bana yaali mali konusmaniza lüzum yoktu.
nyse. yeni evlilerin böyle konulara yorum yapmasi yasak herhalde, ögrenmis olduk
iyi günler
valla ben yorgunum stresliyim böyle bahaneleri kabul etmiyorum
günde bin tane insanin nazina dönüpte bana gelince yorgunum cok stresliyim indiririm onun havasini asagi biz yorulmuyormuyuz sanki
konu sahibi arkadasim 9 yillik evli olmaniz esine bu hakki vermez
bende dokuz yil olucak evliyim ama bir gün görmedimdi esim isten gelince bana sarilip öpmemis halimi hatrimi sormamis sonra banyoya gider o dus alirken ben sofrayi hazir ederim kumanda hep bendedir bu arada öyle tv kolikligi falanda yoktur sükür haberleri izler o kadar yemekte günün özetini cikartiriz ikimizde sonrada koltukta yan yana uzanip tv seyrederiz bu hep böyledir evlendigimiz ilk günden itibaren
O "ya" sevecen bir "ya" idi. "Ay kıyamam ya"daki gibi bir "ya" idi.
10 senelik ilişki başka evlilik başka... Aynı evi paylaşmadan birbirini tam olarak tanımış sayılmazsın.
Sen evlenmeden önce aynı evi paylaştıysan o başka tabi ama o zaman 10 aylık evliliğe o zamanı da eklemen gerekirdi.
Eğer 10 yıldır birlikte yaşıyorsan ve eşinin ilgisi hala azalmadıysa o zaman tebrik ederim sizi.
Ben de yeni evliyim ama senin gibi 10 aylık evliliğimi baz alarak "ne şanslıyım" edalarına girmiyorum.
Burda hanımlar ilişkilerin monotonluğundan bahsedip dertleşiyorlar, fikir alışverişi yapıyorlar.
Senin bu "şanssız" hanımlara bakıp ne kadar "şanslı" olduğunu anladığını paylaşman hiç hoş kaçmadı!
ben 10 aylik evliligimi degil evlendigim adami baz alarak sansliyim EDASINA girdim, kapis
bu yüzdende hesap verecek degilim,
rahatsiz olan kendi söyler, kimsenin avukatligini yapmana gerek yok
arkadas sizin kocalarinizda böyle mi dedi, hayir degil ve bu yüzden kendimi sansli hissediyorum dedim
art niyet arayan her türlü bulur.
dahada bisey yazmam, sinirlerimi bozdun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?