Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor

Benim eşimin asalak aileside aynı.
Takipteyim bakalım ne öneri gelecek

sen bir şey yapamazsın. eşinin aklı var fikri var bunalmış belli ki taşınalım diyor kabul edip evini taşıyacaksın çözüm bu.
eşinin ailesine sen laf söylersen iki gün sonra yine onlar kıymetli olur. o sebeple mümkün mertebe müdahil olmamanı öneririm.

Eşiniz babası hastanedeyken ona karşi görevini yapsın siz de üstüne gitmeyin zaten bunaldıysa rahatlatmaya çalışın ama madem taşinmak da istiyor imkan varsa fırsatı hiç kaçırmayın derim.

kayınpederiniz ameliyat olmuş ve birine ihtiyacı var,kayınvalideniz çok sağlıklı olduğu halde kalmıyorsa bu onun problemi ama eşiniz varken 24 yaşındaki bekar görümcenin kalması bence de uygun değil zaten. özel durumlar olabilir wc'ye gitmek isteyebilir vs kız bunu tek başına halledemeyebilir. sizin anneniz veya babanız ameliyat olsa yük olarak mı göreceksiniz bakmayı? yapmayın allah aşkına. diğer durumlar neyse ama anne ve babaya hastane refakatçiliği yapmak yük olamaz.
her zaman söylüyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Amin keşke hastalıkta tabiki yapmam demek istediğimi çarpıttınız şu an annesi ve kardeşi geziyorlar alışveriş yapıyorlar annesi ben hastaneleri sevmiyorum kalıp dayanamam sabaha kadar sen kal demesi oğluna. Kendi eşi sonuşta değilmi ve eşim ii yerinden sürekli izin aldığı için tartışıyor. Yani bir annenin de bunu düşünmesi gerekmezmi

Gerektiğince eşimin arkasında destekçiyim bu arada bende 4 aylık hamileyim yani benim yanımda olmak isterken napayım işte deyip mevbur yapıyor

Bence fırsat ayağına gelmiş ne güzel taşının işte ordan

Evlatlık mertebesi eşlik mertebesinden üstündür. Eş boşanır, ayrılır, kan bağı yoktur. Ama evlat öyle mi? Baba hastanede yatarken evlat tabi ki başında sabahlayacak. Anne de yardımcı olsa iyi olurmuş ama olmuyorsa evlat olarak söyleyecek bir şey yok. Normal olan eşinizin annesine sen eve git ben babama bakarım demesi zaten. İş yerine de babanın hasta olduğunu raporlarsa hiç bir şey yapamazlar.

Şu an yine çarpıtıyorsunuz tabiki oğlu kalacak fakat kendi eşi çarşı pazar gezip arkadaşlarıyla buluşurken eşi hastanede yatması ve her işi oğluna yüklemesi normal mi

Siz nasil bir insansiniz.Tabikibabasi annesi kardesi ihtiyaci oldugunda ogullarini cagiracaklar.O da ailesinin yaninda olacak.Ne demek evli birinsan oldugunun farkina varmiyorlar.Siz de evlisiniz ama 2 haftaligina ailenizin yanina tatilegidebiliyorsunuz.Bu kadarbencil olmayin.Bu konuda kotu dusunceleriniz icinizde jalsin esinizi kaybedersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…