Benim eşimin asalak aileside aynı.Kızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
Kızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
Amin keşkeHastalık konusunda yapmayın bari şunu ya... Babaya hastanede mümkünse erkek evlat bakar. Çünkü hasta odaları genelde birkaç hastanın kaldığı yerlerdir. Hastaların rahat etmesi için refakatçiler aynı cinsten seçilir.
Bu arada allah herkese kendi gibi evlat versin.
Gerektiğince eşimin arkasında destekçiyim bu arada bende 4 aylık hamileyim yani benim yanımda olmak isterken napayım işte deyip mevbur yapıyorsen bir şey yapamazsın. eşinin aklı var fikri var bunalmış belli ki taşınalım diyor kabul edip evini taşıyacaksın çözüm bu.
eşinin ailesine sen laf söylersen iki gün sonra yine onlar kıymetli olur. o sebeple mümkün mertebe müdahil olmamanı öneririm.
Bence fırsat ayağına gelmiş ne güzel taşının işte ordanKızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
Bu arada hamilelik olayını büyütmeyin 9 aylık değilsiniz sonuçtaGerektiğince eşimin arkasında destekçiyim bu arada bende 4 aylık hamileyim yani benim yanımda olmak isterken napayım işte deyip mevbur yapıyor
İnşallah atamaları bekliyoruz bizim için çok büyük bir şans olacak inşallahEşin taşinma konusunda ciddi ise o konuda destekleyebilirsin. Başka yapabilecegin bisey yok şu durumda, soylenirsen sen kotu olursun.
İnşallah atamalarımız olursa hemen gidicez zaten ama olmazsa bile yine gitme taraftarı eşimBence fırsat ayağına gelmiş ne güzel taşının işte ordan
Şöyleki ağır geçiriyorum büyütmüyorum herkesi herkesle karıştırmayın mesela kalbimde bir sorun olduğunu bilerek mi yazdınız bunu! O zaman susunBu arada hamilelik olayını büyütmeyin 9 aylık değilsiniz sonuçta
Amin keşkehastalıkta tabiki yapmam demek istediğimi çarpıttınız şu an annesi ve kardeşi geziyorlar alışveriş yapıyorlar annesi ben hastaneleri sevmiyorum kalıp dayanamam sabaha kadar sen kal demesi oğluna. Kendi eşi sonuşta değilmi ve eşim ii yerinden sürekli izin aldığı için tartışıyor. Yani bir annenin de bunu düşünmesi gerekmezmi
Şu an yine çarpıtıyorsunuz tabiki oğlu kalacak fakat kendi eşi çarşı pazar gezip arkadaşlarıyla buluşurken eşi hastanede yatması ve her işi oğluna yüklemesi normal miSanki yedi kat yabancıya kal demişler. Oğlu oğlu adamın. Bi garipsiniz gerçekten. Zaten uygun olanı babasının yanında kalması. Annesinin söylemesine bile gerek yoktu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten de ya
Siz nasil bir insansiniz.Tabikibabasi annesi kardesi ihtiyaci oldugunda ogullarini cagiracaklar.O da ailesinin yaninda olacak.Ne demek evli birinsan oldugunun farkina varmiyorlar.Siz de evlisiniz ama 2 haftaligina ailenizin yanina tatilegidebiliyorsunuz.Bu kadarbencil olmayin.Bu konuda kotu dusunceleriniz icinizde jalsin esinizi kaybedersinizKızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?