Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim babam ameliyat olduğunda kız başına kalırken çok zorlandım. kesinlikle erkek evlat gerekli. görünceyle olmaz annesinin gucu yetmeyebilir kolay degil ameliyat geçirmiş olacak.siz orda degilmissiniz zaten niye dert edindiniz ki...ki bence tatilinizi erteleme lüksümüz varsa onu yapmalıydın iz

Allah aşkına yani ameliyat olan babasına bakması mı sorun? siz kayınpederiniz ameliyat olmuş hastanede yatıyor annenizde tatildesiniz geziyorsunuz annesine kızına laf diyorsunuz kızı annesi koskoca adamı yatağından nasıl kaldırsın ihtiyacını gördürsün. Bir evlat hasta babasına da bakamayıp şikayet edecekse bir gelin bu kadar acımasız olacaksa yazık yani o aile çocuklarını ne zahmetle büyüttü kimbilir. Siz tatil yapın sonra oradan laf söyleyin ne yükü ya babası o babası ayıp yani sizinde evladınız varsa ileride yaşamazsınız umarım benim kaynanam 1 ay yattı onu bile yataktan indirip kaldırması yatırması zordu eşim izin aldı kaldı hep ben kaldım çalıştığım halde her akşam gittim haftasonları gececi kaldım

Kayınpederinizin yanında refakatçi kaldı diye mi bunaldı eşiniz?

Yapmayın Allah aşkına evladı tabiki kalacak. hastalık bu kaç gün sürerki hastanede kalma işi?

Benim annem ameliyat oldu yanında ben kaldım. Eşim bunu sorun etse çok üzülürdüm.

Kimse size gel bak dememis kayınpederinize ki doğru olanda kendi evladının ilgilenmesi bırakın ilgilensin.

Sadece ameliyattan dolayiysa normal bi durum yani yapması gerekeni yapıyı anormal olan eşinin ve kızının ilgilenmemesi k.peederinizle Ama genel olarak sürekli Eşiniz fedakarlık yapıyorsa ki zaten taşınmak istiyor mesafeli olmakta fayda vardır taşının çok şanslisiniz Eşiniz mantıklı Allah kolaylık versin

bu konuda katılıyorum size tabi ki sadece erkek evlat bakmamalı kız olarak o da görevini yerine getirmeli. mesele burada herkesin görevini yerine getirmesi. eminim adam da hastanede yatıp birilerine muhtaç olmaya bayılmıyordur.
hastalık konusunda da büyük konuşmamak gerek,hepimiz yaşlanıcaz hepimizin huyu suyu değişecek. inşallah kimseye muhtaç olmadan göçüp gideriz.

Vallahi çok sağol tek anlayan sensin şöyle ki ameliyat ben buraya geldikten sonra gelişen bir olay yoksa eşimi asla yalnız bırakmazdım

evet hamile olduğunuzu yazmamışsınız girişte o nedenle sanki siz de geziyormuşsunuz gibi olmuş.
Gerçi ben açıkçası yine de eşimi yalnız bırakmazdım
ama kayınvalideniz %100 haksız kimse de haklı demesin.
eşler ne için var yani??
oğlu tabi ki bakacak ama iş imkanları yani 1 hafta izin alsa göze batabilir, bir iki gün o bakar bir iki gün kayınvalide.
o durumu ben de garipsedim.
benim kayınpederim hastalansa -ki arada hastalanıyor- karı koca gidiyorlar hastaneye geliyorlar. annem babam da aynı şekilde. Çok zor bir durum olursa tabi ki eşim de alır izin ben de alırım ama artık onların da dayanamadığı yorulduğu noktalarda alınır izin. Zaten her yerde kriz var saçma sapan patronlarla uğraşıyoruz hepimiz, geçim derdi bi ton. Bu şekilde bir anlayış var bizim ailemizde.

Mevzu zaten kayinpeder neden hasta oldu ve ameliyat oldu olmasaymis degil. Ama baska kimseler de varken devamli bir kisiden birseyler talep edilmesi, sikinti.

Mevzu sadece bu ameliyat degildir eminim. Oyle olsa adam bunalip tasinmak istemez. Konu sahibi yazmis zaten is yerinden devamli izin aldigi icin sikinti yasiyor esim diye.
Baska konularda da devamli adamdan beklenti icindeydiler muhtemelen. Oyle olmaz işte.

Pırıl pırıl zihniyet, maşallah...
24 yaş görümcenizin mi babası ile kalmasi daha uygun? Gerçekten mi? Hangi akla hizmet söylediniz bunu?
Bakima muhtacken Kayınpederiniz kızı ile mi rahat eder oğlu ile mi?

bir adam ameliyat olduğunda yanında oğlunun kalmasından daha normal ne olabilir?
eşiniz rahatsız mı oluyor bu durumdan?
siz neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
sizin yapacaginiz birsey yok , durum zaten sizi ilgilendirmez , esiniz durumdan rahatsiz olupta tasinmaya kalkarsa yapabilceginiz tek sey evi toplamaya yardim etmek :)
Eşin taşinma konusunda ciddi ise o konuda destekleyebilirsin. Başka yapabilecegin bisey yok şu durumda, soylenirsen sen kotu olursun.
Allah korusun ama annenize bişey olsa yanında babanız yada erkek kardeşinizin kalması uygun olur mu?Hastalık konusu hassas eşiniz görevini yapmış.Diğer konular varsa başka tabi
Bakın konuyu ne değiştirdim ne de başka birşey eşimin her şeye çağırılmasından şikayetçiyim evet 3 kişiler hepsi sapasağlam hayati bir mesele de değil her şeyde kargoya bir şey verileceği zaman bile eşimi ararlar yani aklınıza gelebilecek herşey şu konuda ise hastanede kalmasından rahatsız değilim rahatsız oluğum konu kızı ve karısı gezmelerde arkadaşlarıyla beni arayıp şunu al canımız istedi gelirken bunu deyip gamsız olduklarını göstermeleri ve eşimi hiö düşğnmeyip sonuçta kendi oğulları oraya buraya heryere gönderip birde hasta olduğu halde iş yeriyle kavga etmesine rağmen yine de jiç bişey demeyip kv ben sevmem ben kalamam ben burada uyuyamam deyip yanında kalmaması canımı sıkan bunlar her yere eşim koşamaz onun da sorumlulukları var hayati bir meselede gitmese ben gönderirim ama eften püften şeylere de yani insafsizlık

Abartmayın lütfen ya. Bana sanki eşinize gaz veriyormuşsunuz gibi geldi. Kimse size gelip kal demiyorsa sizin yapacağınız bişey yok. Biraz daha idare etsin siz dönünce de taşınırsınız.

Allah razolsun ya

Abartmayın lütfen ya. Bana sanki eşinize gaz veriyormuşsunuz gibi geldi. Kimse size gelip kal demiyorsa sizin yapacağınız bişey yok. Biraz daha idare etsin siz dönünce de taşınırsınız.
Ben eşimle bu konuyu konuşmadım konuşmam da kendi annesi babası banane ben buraya yazdım burada da pehh

O zaman haklısınız eşinizde istiyor Madem uzaklaşın ordan

O zaman eften püften şeyler olduğunda konu açsaydınız keşke. Konunuz kocasının babasına bakmasından rahatsız olan bir kadının konusu çünkü şu durumda.

Kayınvalide ve görümcenizi silah zoruyla bakmaya zorlayamayacağımıza göre şu durumda yapacak bir şey yok. Sorumsuz insan sorumsuzdur, değiştiremezsiniz.

Pırıl pırıl zihniyet, maşallah...
24 yaş görümcenizin mi babası ile kalmasi daha uygun? Gerçekten mi? Hangi akla hizmet söylediniz bunu?
Bakima muhtacken Kayınpederiniz kızı ile mi rahat eder oğlu ile mi?
İşte bakıma muhtaç olsa eyvallah ama deği ayrıca her yerini görmüş karısı varken ama karısı banane ben kalamam uyuyamam demesi normal mi

Ben eşimle bu konuyu konuşmadım konuşmam da kendi annesi babası banane ben buraya yazdım burada da pehh
Diğer konularda haklısınız ama hastane konusunda haksızsınız bunu bi kabul edin. Yani herşeylerine koştururken sorun yok ama hastanede kalmak mı zoruna gitti.
Dediğim gibi yapacak bişeyiniz yok. Hastane konusunda biraz daha sıkacak dişini o zaman, diğer konularda da gerektiği zaman hayır demeyi öğrenecek.

Yani anlaşılabilir yazdığımı sanmıştım ama önyargıyla yaklaşacağınızı nereden bileyim

Beni niye alintiladiniz ki toplu linçe karşıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…