Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yukarda denilenlere katılıyorum, bir kız babasına çok iyi bakamaz, bir kere erkek ağır olur kaldırmak vs gerekirse nasıl kaldıracak. Kaldı ki tuvaletlik bir durumda yine kız çocuğu olmaz.
kayınvalideniz işgüzarlık yapmış ona katılıyorum. Var böyle insanlar hastaneye dayanamayan. Sanki biz de bayılıyoruz hasta olmaya ya da hastanede hasta bakmaya. Hasta olan kayınpederiniz çok mutlu sanki şu an hastanede olmaktan, ne demek dayanamıyorum yani?
Eşiniz de diyecek izin alamıyorum anne bi kaç gün de sen kal diye, zaten durumu o kadar acil değilse kaç gün kalacak ki hastaneden bir kaç gündür herhalde?
siz de bu aşamada keşke ailenize gitmeseydiniz biraz eşinize destek olsaydınız. Adamı çift yönlü yalnız bırakmışsınız, bir de şöyle düşünün sizin ailenizden birine bakmanız gerekse ve eşinize ben bir memlekete gideyim dese burada konu açardınız biz de eşinizi bombardımana tutardık valla.

Bakın yük mü dedim yada ben istemiyorum mu dedim asıl sorun eşinin ve kızının hiç bir şey olmamış gibi gezmesi eğlenmesi ve bütün sorumluşuğu oğullarına yüklemesi

Allah korusun ama annenize bişey olsa yanında babanız yada erkek kardeşinizin kalması uygun olur mu?Hastalık konusu hassas eşiniz görevini yapmış.Diğer konular varsa başka tabi

Bak hala arkadaşım benim demek istediğim annesinin ve kardeşinin umursamayıp gezmesi eğlenmesi ama tüm yükü oğullarına devretmesi yardımlaşsalar daha iyi olmazmı ben zaten destekçiyim oğlu tabiki yapacak fakat bütün yükü ona yüklemeleri doğrumu

Bakın yük mü dedim yada ben istemiyorum mu dedim asıl sorun eşinin ve kızının hiç bir şey olmamış gibi gezmesi eğlenmesi ve bütün sorumluşuğu oğullarına yüklemesi

gezip eglendiklerini nereden biliyorsunuz siz farklı bir yerde değil misiniz?
size haber veren kuşlar mı var?

Şöyleki ağır geçiriyorum büyütmüyorum herkesi herkesle karıştırmayın mesela kalbimde bir sorun olduğunu bilerek mi yazdınız bunu! O zaman susun
Tabiki herkes farklı arkadaşımın kalbinde kapak takılı iş yerinde 8 aya kadar çalıştı sizin zor geçiyorsa bir şey diyemem .4 aylıkta her an doğum olcak endişesi yok ondan 9 aylık mı dedim

Vallahi çok sağol tek anlayan sensin şöyle ki ameliyat ben buraya geldikten sonra gelişen bir olay yoksa eşimi asla yalnız bırakmazdım

gezip eglendiklerini nereden biliyorsunuz siz farklı bir yerde değil misiniz?
size haber veren kuşlar mı var?
Sosyal medyada bir sürü etiket yapıyorlar ayrıca bemi arayıo buradan sipatiş veriyorlar kendileri arayıp söylüyor yani

ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor

yukarıdaki gibi bir cümleniz olduğu için yazdım. diyorum ya biraz vicdan meselesi kızı ve eşi umursamıyorsa onların vicdansızlığı onlar öyle yaptı diye eşiniz de aynısını mı yapmalı? görüşlerimiz farklı olabilir bu konusda ama ben hastalık ve hastane konularında özellikle anne baba için çok hassasım. benim annem hastanede yatacak ve ben abim baksın diyeceğim? isteyen istediği kadar gezsin ben bana düşeni yapmak zorunda hissediyorum kendimi. hiçbir şey olmazsa Allah rızası için yaparım.

Şu an yine çarpıtıyorsunuz tabiki oğlu kalacak fakat kendi eşi çarşı pazar gezip arkadaşlarıyla buluşurken eşi hastanede yatması ve her işi oğluna yüklemesi normal mi
Bu başkasından pay biçme işi zaten bizi mahveden. Sizin anneniz hasta olsa kız kardeşiniz bakmıyor diye siz de ben de bakmayacağım o zaman mı dersiniz? Siz üzerinize düşeni yapıp vicdanınızı temiz tutun bırakın başkası da canı ne istiyorsa onu yapsın. Kusura bakmayın da başkasının sorumsuz birisi olması sizin de sorumsuz olmanızın mazereti olamaz.

Tabiki herkes farklı arkadaşımın kalbinde kapak takılı iş yerinde 8 aya kadar çalıştı sizin zor geçiyorsa bir şey diyemem .4 aylıkta her an doğum olcak endişesi yok ondan 9 aylık mı dedim
bir adam ameliyat olduğunda yanında oğlunun kalmasından daha normal ne olabilir?
eşiniz rahatsız mı oluyor bu durumdan?
siz neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
Tekrar okuyun eşimin orda kalmasından değil kv rahatına düşkün olup tüm yükü eşime yüklemesinden şikayetçiyim

Sosyal medyada bir sürü etiket yapıyorlar ayrıca bemi arayıo buradan sipatiş veriyorlar kendileri arayıp söylüyor yani

yani o da enteresanmis ne diyelim ama hayatı bir konu olmadigini söylemiştiniz zaten.. iç yüzünü bilmeden bir şey dememek lazim.

sizin tutumunuz da garip geliyor bana bir adam evlendi diye babasının yanında kalamaz mı hastanede bunun nesi garip?

Benim de esim babasinin araba cezalarini araba sigortalarini vs oduyor eminim ki ben gormeden destek de oluyor. Ve bu insanin 1 milyonluk dukkani ve 750 binlik evde oturuyor biz kiradayiz asla ustumuze bisey yok. Insanlar iyi yol tutturmus kim kimden ne koparirsam kar diyor. Anne baba evladini dusunmeli ama nerdeee

Ayhhhh bende aynısını yaparım ben burada sadece eşime çok fazla sorumluluk yüklenmesinden annesinin ve kardeşinin gamsız olup hiç bişey yokmuş gibi gezip bir de bana bulunduğum yerden sipariş vermelerinden yani eşin, baban ameliyat olmuş bu ne gamszılık rahatlık demek için yazdım eşimin evlatlık görevini yapmasında bir sıkıntı yok anlafınız mı

Herkes erkek evlat bakar, kiz bakamaz filan demis. Benim ailemin erkek evladi yok mesela, herkesin oglu var mi? Erkek evladi olmayan oturup ölmeyi beklemeyecek elbet bakilacak. Allah korusun kiz da olsa erkekte olsa gerekirse hemsirelerden yardim alinip bakilir gayette.

Ama boyle sirf erkek diye her işe koşturulma durumlarindan cidden nefret ediyorum. Allahtan eşimin abisi var daha çok abisi ugrasiyor yoksa cart olsa cagiriyorlar, curt olsa cagiriyorlar basit bir tansiyon cikmasinda bile.

Kizlari da var ve hepsi 30 yasindan buyuk ustelik ama onlar biseye kosturmaz zaten talep etmezler. Tek cocuktur anlarim ama herkes keyfine bakiyorken devamli bir kişi izin alsin, bir kişi kostursun olmuyor. Adam da sıkılmış zaten. Ben hak verdim valla.

Tekrar okuyun eşimin orda kalmasından değil kv rahatına düşkün olup tüm yükü eşime yüklemesinden şikayetçiyim

gayet esinizin herşeye kosturulmasindan rahatsız olduğunuzu yazmissiniz ilk mesajda?
kayınvalidenizin gezdigini de değil hastanede kalamadigini yazmissiniz.
tepki alınca konuyu çevirmek de moda oldu gerçekten.

bekar gorumcem varken evli oldugu halde esim ilgileniyor yazmissiniz açık açık iste.

gözümüzle gördüğümüz şeyi de değiştiriyorsunuz hayret gerçekten.

Tövbeeeee yahu eşimin orada kalmasını sorun yapmıyorum zaten ben orada değilim kalsın sorun kv ve kızının gamsızlığı sorumluluk almamaları

o zaman öyle söyleseydin canım sakin ol bi şey demedik ilk mesajını dönüp okursan şuanki kadar ılımlı değil baya baya şikayetçisin durumdan.

Ya kadın hamile hassas özel bir durumu var ve eşinin de iş yerinde sıkıntı yaratıomuş bu durum onu anltmya çalışmış birbirlerni idare edeblrler gündz kızı eşi bakıp gece kocası kalablrmiş adama nefes aldırmaları lazım tabi ki, onlar da fırsat bu fırsat dyp gezmye tozmya vermş kendni sen kocanı göremzken onların öyle oluşu dokunuyo olablr çok normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…