Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eskilerin masalları deyip benim inancımdan bahsettiğim noktada inancıma böyle bir tanım getirmeseydiniz iyiydi... Bence de sohbeti kesin burada.

Altına net imzamı atarım... Çok ama çok güzel bakmışsınız bence konuya...

ben sizi çok iyi anladım zaten, bu konuda aynı düşünüyoruz.
bir fedakarlık iki fedakarlık bunlar birleşince insana bir 5 6 sene sonra bir koyuyor ki, fena.
o zaman da dönüşü olmuyor.

antidepresan üreticileri hep bu insanlardan ekmek yiyor ondan sonra.

Hastalik oda evlat sizde yoksunuz babasina tabiki yardim edecek kizla erkek bir degilki adami tuvalete kizi goturemez mesela. Benim kp de ameliyat olmustu kizi torunlari evde olmasina ragmen ben esime gidip orda kalmayi teklif ettim orda kaldik bir hafta sonucta koca adam kalkmasina filan gucleri yetmez kadinlarin. Ayni durumda babam olsa esim benden once kosar yillarcada bakar. Dedem hastaykende baska sehirde yatti hastanede 7 cocuguda esini cocuklarini birakip gitti kimse sizin gibi dusunmedi vicdan biraz lutfen

Siz yoksunuz bile evinizde,eşinizin orda kalmasını niye sorun ediyorsunuz anlamadım?
Annesinin,kardeşinin gezdiğine nasıl bu kadar eminsiniz onuda anlamadım zira gözünüzle görmüyorsunuz,afaki konuşuyorsunuz.
Başka konuları bilemem ama bu konuda sizin dert etmenizi gerektirecek birşey göremiyorum

İnsanlar çok kötü çok

Üstelik buna gülecek kadar... Boşverin üzülmeyin... Bencil insanlar olduğu sürece bir başkasının yaşadığı rahatsızlık hep birilerini mutlu edecek... Birilerine komik gelecek... Sizin içiniz rahat olsun... Hamile birine bu konuda anlamadan dinlemeden saldıran, saydıran birilerinin araba üstüne çıkıp tepinenlerden ne farkı var? Sorsan onlar da kendilerine göre haklı...

Böyle yersiz insanlarla daha fazla muhatap olmayın bence gereksiz ego ve kendini temize çekme savaşına döndü ortalık...

Bu konuda eşinizle konuşabilirsiniz oda halinden hoşnut değilse ailesine biraz mesafe koyabilir evlattır ailesiyle illaki ilgilenecektir fakat artık onunda kendi ailesi var siz yani bu konunun evliliğinize yansıması kötü neticede herkesin bir hayatı var ,siz karışırsanız ailesiyle ilişkisine eşiniz ailesine çok düşkünse onunla aranız açılabilir onun ailesiyle ilişkisini dengelemek tamamen kendi elinde sizi kötü etmeden orta yolu bulabilir

Besle, büyüt, gecelerce uykusuz kal, ek gıdasına kilosuna stres yap, her derdine dertlen, geleceğinden endişe et uykun kaçsın, dışarı gezmeye gitsin uykun kaçsın, sınav streslerini beraber yaşa, evlenmek istesin yardım et..
Ama hasta olup ameliyat ol her gece ben mi kalacağım diye el kızına dert yansın.

Allah evlatlarımızı hayırlı eylesin. Kimseyi kimsenin eline düşürmesin inşallah..

kimse kendisine hakaret etmemişken insanlar çok kötü diye hayıflanması bana komik geldi evet. Size gelmiyorsa gülmeyin, başkasının mutsuzluğundan mutlu olma işlerine hic girmeyin. Nereden biliyorsunuz ?

Ayrıca araba üstünde tepinen vandallarla nasıl bir benzetme kurdunuz onu da anlamak mumkun degil, hakaret sayiyorum. Kendinize gelin

Zaten tatildesiniz yani sizle ilgili değil konu sizden giden ilgi vs yok.
Evet kendi eşi onunda babası sizin babaniz hastalansa anneniz ben kalamiyorum damat kalsa dese aynı tepkiyi mi verirdiniz. Çok yanlış gelinsiniz okey ama bu kadar da el olmaya gerek yok. Düşmanca

Şöyleki ağır geçiriyorum büyütmüyorum herkesi herkesle karıştırmayın mesela kalbimde bir sorun olduğunu bilerek mi yazdınız bunu! O zaman susun
Zaten ailenizin yaninda tatildesiniz
Sizin hamileliği zor gecirmenizle evde olmadiginiz halde esinizin babasina bakmasinda ne gibi bir baglanti var. Zaten orda yoksunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…