Mükemmel değilim, mükemmel olduğumu hiç düşünmedim. Aslında söylediğinizin aksine esnek olan taraf benim. İnsanları bu kötü at bunu kenara diye ayırmıyorum. İnançlı bir insan değilim ben, eskilerin masallarına inanmam, insana inanırım.
Siz yanlış anladınız beni, kendimi övdüğümü falan düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Öyle bir düşüncem yok ama kendimi anlatmaya ya da ispatlamaya da niyetim yok. O yüzden kesiyorum bu sohbeti burada. Mutlu forumlar.
Altına net imzamı atarım... Çok ama çok güzel bakmışsınız bence konuya...
Ah bir bilseniz insan ne kadar alt üst oluyor... Öyle Polyannacılık falan da ilaç olmuyor o zaman bazı yaralara... Kişisel gelişim de kurtarmıyor insanı... İnşallah ben yanılıyorumdur ama henüz hayatı tam anlamı ile tanımadığınızı düşünüyorum...
antidepresan üreticileri hep bu insanlardan ekmek yiyor ondan sonra.
İnsanlar çok kötü çok
Bu konuda eşinizle konuşabilirsiniz oda halinden hoşnut değilse ailesine biraz mesafe koyabilir evlattır ailesiyle illaki ilgilenecektir fakat artık onunda kendi ailesi var siz yani bu konunun evliliğinize yansıması kötü neticede herkesin bir hayatı var ,siz karışırsanız ailesiyle ilişkisine eşiniz ailesine çok düşkünse onunla aranız açılabilir onun ailesiyle ilişkisini dengelemek tamamen kendi elinde sizi kötü etmeden orta yolu bulabilirKızlar merhaba hemen konuya giricem eşimin bulunduğu yerde yaşıyoruz ben gurbetteyim yani eşimin babası 6 ay önce bir ameliyat oldu ve aksilikler oldu tekrar dün ameliyat oldu hayatı bir konu değil bu arada. Ben de 2 haftadır tatil için annemlere geldim velhasıl ben buradayken kpeder ameliyat oldu ve bütün yük eşimin omuzlarına atılıyor o götürüp getiriyor 24 yaşında bekar bir kızı sapasağlam karısı olduğu halde hastanede yanında eşi kalmıyor ben dayanamam oğlum sen kal diyor ve her şeye sanki oğulları evlenmemiş gibi onun omuzlarına yüklüyorlar her yükü. Eşim de bu durumdan sıkılmış olmalı ki artık yaşadığımız yerden gitmek istiyor. Ve ben de doğal olarak sinir oluyorum yani herşey eşimin sırtında karısı kızı gezmelerde şurda burada ama herşeye eşimi koşturuyorlar. Benim ne yapmam lazım içim içimi yiyor
Gerektiğince eşimin arkasında destekçiyim bu arada bende 4 aylık hamileyim yani benim yanımda olmak isterken napayım işte deyip mevbur yapıyor
Üstelik buna gülecek kadar... Boşverin üzülmeyin... Bencil insanlar olduğu sürece bir başkasının yaşadığı rahatsızlık hep birilerini mutlu edecek... Birilerine komik gelecek... Sizin içiniz rahat olsun... Hamile birine bu konuda anlamadan dinlemeden saldıran, saydıran birilerinin araba üstüne çıkıp tepinenlerden ne farkı var? Sorsan onlar da kendilerine göre haklı...
Böyle yersiz insanlarla daha fazla muhatap olmayın bencegereksiz ego ve kendini temize çekme savaşına döndü ortalık...
Zaten tatildesiniz yani sizle ilgili değil konu sizden giden ilgi vs yok.Amin keşkehastalıkta tabiki yapmam demek istediğimi çarpıttınız şu an annesi ve kardeşi geziyorlar alışveriş yapıyorlar annesi ben hastaneleri sevmiyorum kalıp dayanamam sabaha kadar sen kal demesi oğluna. Kendi eşi sonuşta değilmi ve eşim ii yerinden sürekli izin aldığı için tartışıyor. Yani bir annenin de bunu düşünmesi gerekmezmi
Zaten ailenizin yaninda tatildesinizŞöyleki ağır geçiriyorum büyütmüyorum herkesi herkesle karıştırmayın mesela kalbimde bir sorun olduğunu bilerek mi yazdınız bunu! O zaman susun
Tayinimiz cikti biz cok uzaklara gidiyoruz darisi size olsun. Hepsi ayni hepsi.Benim eşimin asalak aileside aynı.
Takipteyim bakalım ne öneri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?