Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
herkse merhaba eşimle ne zaman bir yere gidecek olsam benden önce iner arabaya oturur dışarda olursa eve hiç uğramaz dışarda bekler ama beni dokuz doğurtur inmedin mi gelmedin mi nerdesin hadi çabuk ol evlendiğimden beri rahatça ayna karşısına geçip doya doya bir makyaj yapamadım istediğim gibi bir kombin yapamadım tamam elim de biraz ağır uydurmak istiyorum kıyafeti makyajı ama bunun triplerinden yapamıyorum gün geçtikçe zamanı daraltıyorum ama en erken çıkmam yarım saat buluyor bu süreçte kendisini oyalıyorum anahtarı bulamadm tw acık kalmış diye bazen de bu sorundan ötürü ben sinirlenip tamamen yapılan plandan vazgeçiyorum nasıl olacak böyle sorunlarla siz nasıl başa çıkıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler...

kendisi evdeyken saatimiz belli olmuyor aniden bir yerlere Çıkmaya karar veriyor kendi dışardeyken saat belli oluyor ama benim elim ağır biraz sürekli kombin yapmaya çalışılıyorm sonra bir bakıyorum ki saat dolmuş

Pasa paşa bekleyecek keyfi bilir ne diye sizi sıkıştırıyor ve siz neden bir şeyler uyduruyorsunuz eşinize? Hazırlanıyorum uzun sürüyor ya yukarı çık ya da arabada müzik dinle oyalan deyin böyle böyle alıştırın yoksa olmaz yani şimdi yarım saate off puff yapan yarin on bes dakikaya indirir o beklemeyi. Benimki bekliyo valla bir kadinla erkeğin hazırlanması bir olamaz ki

Eşim benden geç hazırlanıyor ama hiç sevmem hadi hadi denilmesini. Annem öyledir, hadi abin aşşağıda bekliyo hadi hadi derdi hep sinir olurdum. Oysa abim daha uyuyordur. :)
Bi de beklemek zor değil ne olacak insan 2 dakika beklese?

Gideceğiniz saati önceden belirlemiyor musunuz? Son dakika belli olsa bile, boş zamanınızda bir kaç kombin oluşturun hazır dursun.

benimki ben hazırlanana kadar oturur tv izler. benim hazırlandıktan sonra hazırlanır. makyaj falanda yapmıyorum

Biz de böyle değil. Bazen ben onu beklerim bazen o beni. Kendi başına çıkıp araba gitmez. Hatta genellikle ben beklerim bu beni sinir eder.
Bir saat belirleyin o saatte hazır olun veya ona göre daha erken başlayın hazırlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…