Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Saat belirleyin, siz hazırlanmaya başlayın eşiniz o sıra oyalanacak bir şey bulur ya da ona görev verin odayı, mutfağı vs topla sonra eşiniz hazırlanmaya başlasın zaten erkeklerin giyecekleri belli bu şekilde evden aynı anda kimse kimseyi sıkmadan çıkabilir

Azıcık hızlanın! Yarım saat ne ya.Hep mi düğün dernek yerlere gidiyosunuzki.O kadar vakit kaybı oluyor.
Biraz rahat olun bir ruj bir kalem yeter çoğu zaman.Hem siz kadınsınız,doğuştan güzelsinizdir makyaja falan takılmayın.Ya da önceden hazırlanmaya başlayın.
Yavaş insanı hiç sevmem.
Ayrıca adam sizi bekletse o kadar kimbilir ne kızarsınız her evden çıkış bir kavga sebebi olur.Empati yapın.

Yapıyorum sonra kendimi haklı buluyorm sonuçta makyaj yapmam lazım alıştım o dediğinizi yapmak çok boş gelir bana bir ruj bir kalem ne bileyim belki 10 yıl sonra bu dediğiniz olur :)

Valla son dk plan yaptıgınızda beklemeli tabi ama plan belliyse size almaya geldiğinde beklemeside hoş olmuyor gerçekten en azından o günlerde daha hızlı olun

Takmıyorum.. Beklesin..
Çocuktan önce de acele etmezdim. Ki çok da ağır sayılmam ama çocuktan sonra bu süre daha uzadığı halde kasmıyorum.
He çocuk hazırlanmaya fırsat vermez diye eşimi eve çağırıyorum orası ayrı.

Benim kızım sizin gibi çok yavaş. Valla sinir oluyorum ben ne yalan söyleyeyim. Önceden dışarı çıkalım dedikmi 5 dk da ikimizde kapıda olurduk. Şimdi 1 saati buluyor. Siz hadi denmesine sinir oluyorsunuz da hadi demekte epey sinir bozucu bilginiz olsun.

Çocuk olursa artık alır çocuğu da bekler dışarda haha bu sebepten boşanmazsa tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…