- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Olmuyor :)Planınızı erken saatte yapın. Eşinizin gelme saatine kdrda hazır olmuş olursunuz.
Ay hiç benlik değil bu fikri düşünmedim değilE tamam madem öyle önceden hazır kombinleriniz olsun.
Evet bazen yemekler gelmiş oluyor ben yeni gelmiş oluyorumgideceğiniz yani sözleştiğiniz saat belliyken mi bekletiyorsunuz?
O zaman sorunu yaşamaya devam edersiniz ki.Ay hiç benlik değil bu fikri düşünmedim değil
nazlıymışsınız bravoEvet bazen yemekler gelmiş oluyor ben yeni gelmiş oluyorum
Yapıyorum sonra kendimi haklı buluyorm sonuçta makyaj yapmam lazım alıştım o dediğinizi yapmak çok boş gelir bana bir ruj bir kalem ne bileyim belki 10 yıl sonra bu dediğiniz olur :)Azıcık hızlanın! Yarım saat ne ya.Hep mi düğün dernek yerlere gidiyosunuzki.O kadar vakit kaybı oluyor.
Biraz rahat olun bir ruj bir kalem yeter çoğu zaman.Hem siz kadınsınız,doğuştan güzelsinizdir makyaja falan takılmayın.Ya da önceden hazırlanmaya başlayın.
Yavaş insanı hiç sevmem.
Ayrıca adam sizi bekletse o kadar kimbilir ne kızarsınız her evden çıkış bir kavga sebebi olur.Empati yapın.
Mıhlarım,çivilerim koltuğa yok öyle yağma:)O zor işte oturmuyor evde sonra bana kızıyor otur işte evde
Kolay bir çözüm yok mu acbaaO zaman sorunu yaşamaya devam edersiniz ki.
Çabalıyorum yoksa kavgalar artacak bu yüzden yaniay kusura bakmayın da konuyu okurken adam sizi sıkıştırıyor sandım ama aksine siz geniş davranıyormuşsunuz. eşinizden şikayet edeceğinize siz hızlanın.
Aynen kapıdan çıktı mı bitiyor işi :)Mıhlarım,çivilerim koltuğa yok öyle yağma:)
Nasıl olsa makyaj derdi yok:)
bana çok ilginç geldi tavrınız.Çabalıyorum yoksa kavgalar artacak bu yüzden yani
Çocuk olursa artık alır çocuğu da bekler dışarda haha bu sebepten boşanmazsa tabi :)Takmıyorum.. Beklesin..
Çocuktan önce de acele etmezdim. Ki çok da ağır sayılmam ama çocuktan sonra bu süre daha uzadığı halde kasmıyorum.
He çocuk hazırlanmaya fırsat vermez diye eşimi eve çağırıyorum orası ayrı.
Neden ki Çözüm arıyorum ...bana çok ilginç geldi tavrınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?