- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Neden ki Çözüm arıyorum ...
herkse merhaba eşimle ne zaman bir yere gidecek olsam benden önce iner arabaya oturur dışarda olursa eve hiç uğramaz dışarda bekler ama beni dokuz doğurtur inmedin mi gelmedin mi nerdesin hadi çabuk ol evlendiğimden beri rahatça ayna karşısına geçip doya doya bir makyaj yapamadım istediğim gibi bir kombin yapamadım tamam elim de biraz ağır uydurmak istiyorum kıyafeti makyajı ama bunun triplerinden yapamıyorum gün geçtikçe zamanı daraltıyorum ama en erken çıkmam yarım saat buluyor bu süreçte kendisini oyalıyorum anahtarı bulamadm tw acık kalmış diye bazen de bu sorundan ötürü ben sinirlenip tamamen yapılan plandan vazgeçiyorum nasıl olacak böyle sorunlarla siz nasıl başa çıkıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler...
Ay sizin gibilere hastayım ve gıcığım ikisi bir aradaben öyleyim, eşimle kızım daha otururken giyinir hazırlanır, oflana puflana kapıda beklerim
Accık ipucu verseniz nolur yaniEşimle sizdeki halin tam tersiyiz ve eşinizin nasıl sinire kaldığını anlayabiliyorum diyeyim gerisini siz anlayın, üstelik her oyalamayı ben çözerek anahtar elimde, fişler çekilmiş, pencereler ayarlanmış, çocuk giydirilmiş ışıl ışıl, ben makyajıma kadar tamam vb. kapıda adamın hazırlığının bitmesini bekliyorum.
Eşinizi savunurum şimdi, derdinize derman olamam, size de haksızlık ederim. Çok bir şey diyemiyorum.
Belki birazdan derim ama
En kolay çözümü beğenmediniz....Kolay bir çözüm yok mu acbaa
Çocuk olursa artık alır çocuğu da bekler dışarda haha bu sebepten boşanmazsa tabi :)
VarKolay bir çözüm yok mu acbaa
Zaten yarım saatte hazırlanmasına değil bizim takıntımız, çözüm önerilerini beğenmemesinde :)Iyide disari çikarken en azindan yarim saat hazirlanmayan var mi gercekten? Hadi cikalim der demez ayagina ayakkabi gecirip oldugu gibi evden firliyor olması lazım insanin.
Disari cikalim diyince bende geçer bir makyaj yaparım. 15 sürer makyajim cunku kremi emmesini filan bekliyorum cildimin. Giyinmem pek uzun sürmez Motosiklete biniyorken kiyafet secenegi olmuyor zaten hep ayni motor ekipmanlarini, kiyafetleri giyiyorsun. Onun disinda yine cok cavcavli giyinmem pek jean geciririm altima ustume ise mevsime gore seyler giyerim biter. Kombin yapicam diye ugrasiyorsaniz dolabin onune gecip, yarim saatten fazla suruyordur. Bende okadar beklemek istemezdim.
Elinizdeki parcalari önceden kombinleyip dolabiniza asarsaniz belki daha kolay olur?
Accık ipucu verseniz nolur yani
Biraz üşengeçlik var bir anım bir anımı tutmaz yani o şekil de de giyinemem ama çözüm gibi görünüyor kendimi o şekilde alıştırabilirim sağolunönceden hazırlanın diyoruz yok, kombini önceden yapın diyoruz ona da yok.
Vallahi hayran kaldım.Kafamda bellidir her şey Calender, elim de jet hızındadır maşallah diyeyim ve hatta yani o acele giden ecele gider lafının bir istisnası olarak kontrollü bir acelecilikle zamanla kapışırım(Ne övdüm be kendimi aşlsada )
Dolabım, standart kombinler bir arada olacak şekilde ayarlıdır. Joker pantolonlarım (Yani her kazağa uyumlu bulduğum parçalar misal) tek bir çekmecededir, oradan ne çeksem bilirim ki elime gelen parçayı uydurmak için uğraşmam. Böyle çekmecelerim var
Evde en çok açılan-oynanan pencereler bellidir ve zihnim içinde kontrol sırasındadır. Küçük odanın penceresinden kontrole gözümle başlar, antreden geçerken perde ve pencereleri keserim, oradan kettle fişini çekerken aynı anda mutfak penceresini ayarlarım. Salonun bir köşesinde dışarı çıkarsak diye çocuğun kıyafetleri bir gün önceden çantasıyla beraber hazırdır, onu giydirir, klimayı-tvyi kapatır, pencereleri ayarlar kapı önüne gelirim. Oradan banyoya geri yönelir, banyo şofbeninin açık-kapalı olduğunu keser, wc işimi halleder, el yüz yıkar, diş fırçama macunu sıkıp evin içini turlamaya başlarım
Ki zaten benim adam o sıra ne giyeceğini ancak ayarlamış, saçı ile uğraşıyor, parfüm şu bu sıkınıyordur anca.
O diş fırçalamaya vb. geçerken banyo işleri için (Yönsüz işte) o sıra saç makyaj bittiği gibi çantama 4e kadar sayarak atacağımı atarım. Unutmam 4 sayısı çantanda 4 şeysiz evden çıkamazsın demektir benim için: Cüzdan, telefon, anahtar, sigara.
Çocuğu da aldım aha adam hala hazırlanacak, çorabını giyecek, nerede ne vardı ona bakacak, ne unutmuş onu toparlayacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?