Yardimci almamanizin sebebi nedir??? Maddiyat mi?
Eşim de yogun calisan bir insan, işini herne kadar sevse de eve çok stress yüklü gelebiliyor bazen. İşten başini kaldirdigi an ortaligi toplamama yardim et diye başina dikilsem adamin birsey yapasi gelmez muhtemelen.
Eşime kalsa devamli calisir evden cikmaz, işlerini hem işyerinden hem evden sürdürüyor cunku bekarken de pek gezen bir tip degilmiş ama ben keyifli hatunumdur haftasonu planlarini haftasonu gelmeden yaparim oyle kafeye gitme, avm gezme degil doyurucu şeyler planlarim genelde hic itiraz etmez, kendisi de cok keyiflenir ve sen olmasan yapmazdim, gelmezdim der.
Onu keyiflendiririm kisaca bir guzel, calismadigim halde evdeki işlere el atar, kendi işlerini gorur.
El ele tutuşmak goz goze bakmak iyi ama tek başına sıkıcı birsey durduk yere, ilgisini cekecek konularda konuşun tartişin onunla. Mesela ben bir konuşma baslatiyorum bazen eşim elindeki işi unutuyor benle o konuyu konuşurken
Ama rahat birakmasini da biliyorum. Bugun mesela disardaydik aksam geldik eve ve onu kendi haline biraktim yanimda calisiyor ses yapmiyorum hic.