- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
birbilsen buna ne kadar çok bayanın ihtiyacı varannemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
annemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
yok dedikoduyla kesinlikle alakası myok seni ilgilendirmeyn bişeyi sormam ki ben der. seni ilgilendirmiyosa anmlatma derdedikodu mu seviyor nedir
ben artık iyice gıcık oldugum için hesap soerarmış gibi geliyo banaaa..... bvu güzel bişe amaa hergün her sefer bıkmadan usanmadan.. ben bile ne konustugumu unutuyorum çünkü :))))Sohbet etmek istiyorsa güzel bir şey ama hesap sorar gibi sanırım. İşiniz zor
yok cnm ben 27 o 28Ne güzel seni merak ettiğinden soruyor... İlgili.
Put gibi oturan, tek kelime konuşmayan erkekler de var biliyorsun değil mi?
Konuşmayan adamı konuşturmak çok zor olur, ama çok konuşan adamın konuşmasını düzenlemesi daha kolay...
Yaşlar kaç ki? Küçük gibi geldi bi an.
yok canım ben 28 eşim 29 yasında gün içinde de çok defaa napıyorsun diye yazarrr... işteyimm napayımm yanii çalışıyorumm diyorummmNe güzel seni merak ettiğinden soruyor... İlgili.
Put gibi oturan, tek kelime konuşmayan erkekler de var biliyorsun değil mi?
Konuşmayan adamı konuşturmak çok zor olur, ama çok konuşan adamın konuşmasını düzenlemesi daha kolay...
Yaşlar kaç ki? Küçük gibi geldi bi an.
canım herseyn fazlası da zarar yahuuu boşver az o merak etsin sorsunn yle değil miŞimdi aynı stil tam tersi var bizde, acaba benimkide içinden bana saydırıyomudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?