sizin eşlerinizde bu kadar meraklı :( çıldırıcam

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
annemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm

birbilsen buna ne kadar çok bayanın ihtiyacı varsizinki biraz abartmış ama

hayır genelde ben o soruları eşime soruyorum o da doğru dürüst anlatmıyor

Bazi insan cok merakli oluyor malesef esinizinkide oyle sanirim ...tanidigim iki bayan versiyonu var ay cok meraklilar sanane beaaaaa diyesim geliyor da hanimefendi cizgimden cikmim simdi

dedikoducular gibi o ne öyle. faydasız faydasız işler. ama yapacak bişey yok gibi. hiç havadan sudan diye diye geçiştir adamı.

oda ayrı bir dert gerçektende bende sıkılırdım... sürekli herşeyi bilmek istemesinden... benim özelim de olabilir yani...

Sohbet etmek istiyorsa güzel bir şey ama hesap sorar gibi sanırım. İşiniz zor
ben artık iyice gıcık oldugum için hesap soerarmış gibi geliyo banaaa..... bvu güzel bişe amaa hergün her sefer bıkmadan usanmadan.. ben bile ne konustugumu unutuyorum çünkü :))))

Ne güzel seni merak ettiğinden soruyor... İlgili.
Put gibi oturan, tek kelime konuşmayan erkekler de var biliyorsun değil mi?

Konuşmayan adamı konuşturmak çok zor olur, ama çok konuşan adamın konuşmasını düzenlemesi daha kolay...
Yaşlar kaç ki? Küçük gibi geldi bi an.

yok cnm ben 27 o 28
yok canım ben 28 eşim 29 yasında gün içinde de çok defaa napıyorsun diye yazarrr... işteyimm napayımm yanii çalışıyorumm diyorummm

Konusmak sohbet acmak icin soruyodur belki.
benim esim de agzini acmaz sanki agzindan bisey kacirir da laf vermeyim gibi.ne kendi biseyini anlatir.nede bana sorar.gerci bende esiniz gibi o sormadan anlattigim icin herseyi.

Eşin ayni benim gibiymiş. Ne var ki, merak ediyor insan benim esim de anlatmak istemese bozulurdum. Ben şahsen onu da alistirdim, ne havadisler var aliyoruz işte birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…