- Konu Sahibi butterfly60
-
yok konuskan değilim denmez de hani ne bilim yaaaa oo çok soruyo o sordukca ben gıcık oldum ya onan bu kadar sanırım beni bunalttı ben abartma dedikce daha da sordu bu yüzden bu kadar bunaldım sanırımBu sorun olmamasi gerek.
Sevdigin adamla saatlerce konusmak guzel biseydir.
Acaba esiniz normalde.
Ama sizmi pek konuskan bi tip degilsiniz?
Acaba bu yuzdenmi gozunuze batiyor?
Benim esimde oyle benden cok daha merakli kimle konustun ne konustun dedikodu varmi hatta birsey soyledigimde hadi canim ee diyip gerisini bilmiyorum dedigimde neden sormadin diyip kendi annemi arayip sorup soylemezsen valla uyuyamam derecesinde merak otesinde garip bir insandir. Bazen saka yaptigini dusunuyorm eglencesine umarim gercekten oyledir . Bazende isime geliyor bomba dedikodu var istedigimi yaparsan soylerim diyorum meraktan herseyi yapabiliyor bendede boyle bir cins var.
herkesin derdi başka benim eşimde hiç merak etmez aramaz sormaz bi yere giderim insan bu kadın naptı diye arar sorar yoook benim ki aramaz cavabıda aşkım niye rahatsız edeyim seni sen rahat rahat gez bişey olsa sen ararsın zatenannemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
:))) gülüyorum hallerimizeee bende alışmalıyım inatlaşmayayım o vakit :)))herkesin derdi başka benim eşimde hiç merak etmez aramaz sormaz bi yere giderim insan bu kadın naptı diye arar sorar yoook benim ki aramaz cavabıda aşkım niye rahatsız edeyim seni sen rahat rahat gez bişey olsa sen ararsın zatenbende bu durumdan şikayetçiyim mesela ama 2.5 yıldır alıştım sayılır artık
Tam tamina kocalarimiz ayni cnm benimki de oyledir annemlere gideyim bin tane soru sorar ama ben bu durumdan hic sikayetci degilim cunku bende ona sorarim en ince ayrintisina kadar herseyi bilirim o da anlatir bana da hergun soru sorar evdeyim hergun ama isten gelince ne yaptin ne ettin diye sorar ben memnunum halimdenannemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
Tam tamina kocalarimiz ayni cnm benimki de oyledir annemlere gideyim bin tane soru sorar ama ben bu durumdan hic sikayetci degilim cunku bende ona sorarim en ince ayrintisina kadar herseyi bilirim o da anlatir bana da hergun soru sorar evdeyim hergun ama isten gelince ne yaptin ne ettin diye sorar ben memnunum halimden
Ya sanki benim eşimi anlatmışsın
O kadar meraklı kiiii annemle telefonda konuşurum daha kapatmadan ne diyo ne konuştunuz diye sorar.
En gereksiz olan olayı anlatırım merakı dinsin diye
peki sizler hiç mi bunalmıyorsunuz bu duruma
okurken gülümsedimm çok güzel anlatmıssın. aşırı detaycıu aşırı dikkatli.. herşeyi anlatmamı istiyoo :)) benimki bir de aslan burcu :))Canım bunun merakla pek ilgisi yok aslında. Öyle olsa dedikoduyu da severdi. Benim eşim de böyle. Çünkü kendisi aşırı korumacı ve kontröl hep kendi elinde olsun istiyor. Çok lider ruhlu bi insan. Eve geldiğinde terliginin yerinin değiştiğini bile anlar. Aşırı dikkatli oluyor böyle insanlar. Herşeyi en ayrıntılı şekilde öğrenmek isterler çünkü bilinmezlik onlar için tehlikedir. İster istemez bunu hayatının her alanına yansıtıyor. Böyle basit şeyleri bile öğrenmek kontrol altında tutmak istiyor. Bu arada burcu ne ? Genelde yengeç erkekleri böyle oluyor
Sormayinca da sormuyor konusmuyor diyoruz.benim esim de sever sormYi anlatmayi ne guzel konusmaya bir suru sey oluyor ve bu cok guzelbirbilsen buna ne kadar çok bayanın ihtiyacı varsizinki biraz abartmış ama
Bence bundan memnun olun. Ne güzel size dönük, sürekli sizinle iletişim içinde olan bi eşiniz var :) Arkadaşlarında dediği gibi tek derdimiz bu olsun. Ha bu arada başlarda çok tepki verirdim 'sen benden şüphe mi ediyosun, senden neyi saklıyo olabilir' gibi çıkışlarım olurdu ama artık onu çok iyi tanıyorum ve böyle zamanlarda çok bunalınca 'hayatım ya ben biraz yalnız hissetmek susmak istiyorum, kendimi çok yorgun hissediyorum' diyorum. Susuyoruz :)okurken gülümsedimm çok güzel anlatmıssın. aşırı detaycıu aşırı dikkatli.. herşeyi anlatmamı istiyoo :)) benimki bir de aslan burcu :))
:)) benim şuan verdiğim tepkilerr.... neyse sizlerinde dediği gibi sabırla cevaplamaya çalışcagım ve alışacagım bu durumaaaa.. zaten yeni evliyizz biraz alışmam lazım sanırım çok teşekkürler canımmmBence bundan memnun olun. Ne güzel size dönük, sürekli sizinle iletişim içinde olan bi eşiniz var :) Arkadaşlarında dediği gibi tek derdimiz bu olsun. Ha bu arada başlarda çok tepki verirdim 'sen benden şüphe mi ediyosun, senden neyi saklıyo olabilir' gibi çıkışlarım olurdu ama artık onu çok iyi tanıyorum ve böyle zamanlarda çok bunalınca 'hayatım ya ben biraz yalnız hissetmek susmak istiyorum, kendimi çok yorgun hissediyorum' diyorum. Susuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?