- Konu Sahibi butterfly60
-
annemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
byle de okuyunca size hak vermemek elde değil.. benim kendimi kontrol etmem lazımm demekkiSizin yerinizde bu anı yaşamak istiyecek olan birçok bayan var
YANİ sizinle paylaşmak ve sohpet etmek istiyor nekadar güzel aslında birde bu pencereden baktınız mı?
Genelde erkekler sizde bilirsinizki uykum var modunda veya tv,internet vs gibi şekilde tanımlanır.
Sizinki tam tersi bence anı iyi değerlendirin,bu şekilde yaparsanız yaklaşımlarınızda uzaklaşır ve kendi çapında yukarıdaki özelliklerden bazılarına kapanır ve onları uygulayabilir.Sizde bu sefer ben hep yanlız kaldım bu adam benimle ilgilenmiyor sohpet dersen etmiyor gibi yakınmalarınız başlayabilir.
O sorar sormasına da amaaan öyle güldük eğlendik dedim mesela ya, ne güzel der geçer. Bütün konuşma burda biter bu sefer içimde patlar herşeycanım herseyn fazlası da zarar yahuuu boşver az o merak etsin sorsunn yle değil mi
:))))) bu işin bir ortası yok sanırımmO sorar sormasına da amaaan öyle güldük eğlendik dedim mesela ya, ne güzel der geçer. Bütün konuşma burda biter bu sefer içimde patlar herşey: D
Ben eşimle 2 seneye yakın birlkte çalıştım. 2010 un başında işten ayrıldm okadar zaman oldu yani. Hala konuşurken hangi meteahhit hangi mühendis(inşaat işi) diye adını falan iyice sorarım:))))) bu işin bir ortası yok sanırımm
yok canım ben 28 eşim 29 yasında gün içinde de çok defaa napıyorsun diye yazarrr... işteyimm napayımm yanii çalışıyorumm diyorummm
Meraktan değil de çok geveze olduğu için olabilir. Böyle erkekler var maalesef, her konuya müdahil.annemlere giderim naptın ne ettin ne konustugunuz... bütün gün işteyim kimle ne konustunuzz kim geldi kim gittii.. annen sunu sordu mu ablanla ne konustunn... çıldırıcamm yaaa sananeee sananeee sananeee diyemiyorum yaaaa... gerçi dedimm dediğimde de kavga kıyamettttt.nefret ediyorum artık ona bişe anlatmaktann... bu aradaa kendisii herşeyi anlatır açıklarr maalesef kii benden de aynısını beklerr yapamıyoruummm yapamıyorummmm
Ben diyom ağzımı doldura doldura,hanımefendi çizgimi yiyim bana bişey olmasın :))Bazi insan cok merakli oluyor malesef esinizinkide oyle sanirim ...tanidigim iki bayan versiyonu var ay cok meraklilar sanane beaaaaa diyesim geliyor da hanimefendi cizgimden cikmim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?