sizin eşlerinizde bu kadar meraklı :( çıldırıcam

Sizin yerinizde bu anı yaşamak istiyecek olan birçok bayan var
YANİ sizinle paylaşmak ve sohpet etmek istiyor nekadar güzel aslında birde bu pencereden baktınız mı?
Genelde erkekler sizde bilirsinizki uykum var modunda veya tv,internet vs gibi şekilde tanımlanır.
Sizinki tam tersi bence anı iyi değerlendirin,bu şekilde yaparsanız yaklaşımlarınızda uzaklaşır ve kendi çapında yukarıdaki özelliklerden bazılarına kapanır ve onları uygulayabilir.Sizde bu sefer ben hep yanlız kaldım bu adam benimle ilgilenmiyor sohpet dersen etmiyor gibi yakınmalarınız başlayabilir.

byle de okuyunca size hak vermemek elde değil.. benim kendimi kontrol etmem lazımm demekki

Allah kolaylık versin. Çok zor bir durum..

Hele ablanla, annenle ne konuştunuz bilmemne...

Muayyen günü konuştuk; ablamın takvimi bu, anneminki şu deyiver ona sen.

Erkek dediğin günde 5 cümleden fazla konuşmayacak bana göre.. Daralırım ben.

Hesap sorar gibi desene. Bi muddet sonra sıkar seni.. Kisa kisa cvp verirsen anlar heralde hep sormaz diye umuyorum.

Ben adamın ağzından cımbızla detay alıyorum. Ki ben de meraklı biri değilimdir çok konuşmayı da beceremem hiç.
Genel sohbet havasında 'anneme/babama uğradım' der. Başlığı atar susar. Eee devamı yok mu? Artık ben sorarım nasıllar, ne yapıyorlar, bir gelişme var mı vs..
Aynı şirketteyiz onun katında olan şeyi ben başkasından duyuyorum. Bu kadar da rahattır.

Eşin konuşmayı seviyor demek ki. Onun bunun dedikodusunu yapmıyorsa çok şikayet etme. Bunda kavga edecek bir durum yok huyu bu kabullen. Anlat sen de.

:))))) bu işin bir ortası yok sanırımm
Ben eşimle 2 seneye yakın birlkte çalıştım. 2010 un başında işten ayrıldm okadar zaman oldu yani. Hala konuşurken hangi meteahhit hangi mühendis(inşaat işi) diye adını falan iyice sorarım
Ben sormaktan bıkmadım oda senin tanıdığın değil bu demekten bıkmadı

yok canım ben 28 eşim 29 yasında gün içinde de çok defaa napıyorsun diye yazarrr... işteyimm napayımm yanii çalışıyorumm diyorummm

Bilemedim, işte de sık sık aranmak, mesaj gelmesi filan daha da rahatsız eder insanı.
"İşte mecbur kalmadıkça birbirimizi aramasak canım, dikkatim dağılıyor" desen? Kontrol altına alır kendini herhalde.
Evde de, "Tatlım yanlış anlama beni, hoşuma gidiyor benle ilgili olman ama, her zaman aynı modda olmayabiliyorum. Biraz da bana fırsat tanısan, sohbet istiyorsam ben sorayım sana günün nasıl geçti diye? Bi süre böyle denesek?" gibi...

Meraktan değil de çok geveze olduğu için olabilir. Böyle erkekler var maalesef, her konuya müdahil.
E belli bir yerden sonra konuşacak mevzu kalmayınca ince detaya kadar sormak zorunda hissediyorlar.

Kavga etmeyin, fikrini dağıtın.. amaan sıkıldım gel yürüyelim biraz, akşama pizza mı söylesek, hafta sonu güzel olacakmış gibi :)

Benimkide tam tersi ketumdur hiçbişey anlatmaz . Kvalidem eşin gibi çok detaycıdır hiç annesine çekmemiş :))bişey oldugunda kvalidemi ararım o anlatırken o anı yaşıyomuş gibi hissedirim ☺ annesiyle konuşurkende dedikodu yapmayın diye kızar ☺ gerçi bende istemem çok sorsun ama konışkanmış işte susmasından iyidir sizde oyle kabul edip ustten geçin konuları

Bazi insan cok merakli oluyor malesef esinizinkide oyle sanirim ...tanidigim iki bayan versiyonu var ay cok meraklilar sanane beaaaaa diyesim geliyor da hanimefendi cizgimden cikmim simdi
Ben diyom ağzımı doldura doldura,hanımefendi çizgimi yiyim bana bişey olmasın :))

Biz karı koca aynen böyle sorularımız bitmez.
Gerçi bunu ben sohbet/dedikodu olarak değerlendiriyorum.
Seviyoruz biz saatlerce ayrıntılı konuşmayı...

Aman bu mu dert sen anlat o anlatson cene calın hem uzun uzun anlat bı sure snra srmaz sana :) bu defada hıc knusmuyr dıye knu acarsn

Valla ben de eşime bütün gün en yaptım anlatırım ( bu dönemde çalışmiyorum evde olduğum halde) kendi yaptıklarımı anlattıktan sonra annem aradı şöyle yapmiş, felan filan günlük rutin işleri anlatırım. Ama eşim sakindir ben sorarım o çok detaya girmeden anlatır. Acaba benim eşim de benden bunaliyor mu???? Şimdi ben de kendimden suphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…