sizin eşlerinizde bu kadar meraklı :( çıldırıcam

Sizinle birseyler paylasmak size dair herseyi bilmek istiyor bunun nesi kötü anlayamadım sormasalar odun deriz sorsalar ayri isyan memnuniyetsizlik yine diz boyu paylasimdan kacarsaniz bir sure sonra hicbirsey konusamadiginizi farkeder bundan yakinirsiniz bence kiymetini bilin esinizin.

Eyvah, ben de sizin esinizin bayan versiyonuyum

Simdi sizin konunuzu okuyunca fark ettim, ben de ayni iskenceyi kendi erkek arkime yapiyorum

Merakli sanirim. Ben de oyleyim ince ince sorar, dinlemeyi severim. Esim tam tersim, hic konusmadan tum gun oturabilir. Ben surekli soru sorarim delirir. Bazi insanlar konusmayi, diyolog kurmayi cok sever. Orta yolu bulmaya calisin.

Bende çok merakliyim eski sevgilim de böyle düşündü mu acaba her şeyi soruyorum aynı böyle ama merak napim durduramıyorum yapı meselesi

Ben saatlerce anlatırım bütün bugün ne yaptığımı adama sorarım "çalıştım geldim" der direk. Zorla anlattiririm bende

Allah dağına göre kar veriyor demekki :)

Benimkide sorar ne yaptım ne ettim kiminle konuştum nereye gittim neler oldu falan diye. Hosumada gider. Hatta sormadigi zaman sorun olduğunu dusunuyorum yanı :-D
Hem herseyi anlatmayin sizee ne bileyim annemle yada ablamla sunu sunu konustuk degilde aradim kek tarifi aldim hal hatir sorup kapattik diyin mesela.
Birde sanki biraz nankörlük mu yapıyorsunuz acaba çünkü o kadar çok kadın var ki eşinin sormama etmeme ilgilenmeme suyundan sikayetci olan.

Genelde kadınlar sorar böyle soruları Sende ona çok soruyormusun ailesi hakkında naptınız me ettiniz diye?? Bence aileler arası birbirinize laf taşımayın sonra siz üzülürsünüz

Genelde meraklı taraf kadındır ama ilginç sizde tersi durum sözkonusu..

Benim eşim de hiç bişey anlatmazdı. Zor açtım. Ama gün içinde o ketum haliyle de arar sorar. Ne yapıyorsun,nasılsın? diye. Onun için bişey yapmadim. Şükür o bünyesinde mevcuttu. Ben de akşam yemeğinde biraz sorarım. Detay da isterim galiba. Mesela eşim geçen yabancı bir şirketle görüştü. Soruyorum nasıl geçti?
"Pek oluru yok. Müdür ispanya'da biraz karışık geldi." dedi bana. Bende sorularımı sıraladım.
Burda ofis yok mu?
Çalışanlar az mı?
Güvenilir mi gelmedi?
Yeni bi sirket mi? bla,bla,bla.

Ama bunda eşimin hiç detay vermesinin büyük payı var. Belki siz biraz açık olursaniz o da çok soru sorma ihtiyacı hissetmez. Orta yolda bulusabilirsiniz.

Bu arada bende anlatırım,eşimde sorar. Ama kendi detay pek vermez. Mesela biz evlendik. Ben tesadüf eseri kaynimin ikinci evliliği olduğunu öğrendim. Hoş bananeydi,ama çok sırlılar. Bu paylaşımcı veya ketum hal aileden geliyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…