Sizin evliliğiniz ne zaman "tam" oturdu?

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam kızlar,

Çoğunuz tanıyorsunuz beni.. Ama bu sefer Âllah'a şükürler olsun hiç bir dert kederle gelmedim. Aksine bütün sorunlarımızı bir nebze de olsa aşmış eşimin ailesine karşı tepkisini belli etmiş bir insan olarak geldim.
En son olay olayların en büyüyüğüdü.. Bir çoğunuz boşan dedi haklıydınızda. Ama şimdilerde iyi ki de boşanmamışım dedirtiyor eşim. Beni anladığını bana da hak verdiğini görüyorum... Ailesiyle o günden sonra sadece bayram da bir 20 dk görüştüm el öptüm ve çıktım gittim.. Annesigil eşime haksız olduklarını belirtmişler yani demem o ki cidden en iyi ilaç zamandan sonra ME SA FE! Hatalarını anlamak için bir nefes verin.. En iyisini vicdanları bilir..

Şimdi size sorum; Bana hep olur böyle şeyler zaman'a bırak yeni evlisiniz daha fln denildi.. En çokta annem ilk seniniz daha yenisiniz olur böyle büyük tartışmalar dedi.. Bir evliliğin oturması 1 seneni alıyormuş, bu doğru mu? Bazılarından da 3 sene 5 sene diye duydum.. Kaç sene de oturdu siz de evlilik? Tamam çocuk yapabilirim bu adamdan diye güven sahibi oldunuz kavgalarınız bitmese de duruldu? Herşey güzel ama tamamen güvenmek istiyorum eşim'e.

Şimdiden teşekkürler kızlar size :)

Bunun bi standardı yok
Problemler ortak olmadığı gibi, evlenilen kişiler de bir değil
Kimisinin 1 yılda oturur kimisinin 10 yılda oturmaz
Kimisinin düzelir iyi ki boşanmadım der
Kimisinin düzelmez yıllarına yanar durur

En iyi siz bilirsiniz
Problem nedir, düzelme yüzdesi kaçtır, bu etapta karşı tarafın çabası ne kadar vs
Çaba yoksa zaten boşayın gitsin

Onun bunun yanında dayak olan evliliğin düzeleceğini sanmıyorum. He düzelmiş gibi görünür ama asla unutulmaz o dayak. İyki boşanmamışsın.

Evlilik kıyafet gibidir. Bana olan 40 beden sana bol yada dar gelebilir.
O yüzden tarih zaman vermek imkansız.
Ama kendim için 2 ay sürmedi diyebilirim.

Onun bunun yanında dayak olan evliliğin düzeleceğini sanmıyorum. He düzelmiş gibi görünür ama asla unutulmaz o dayak. İyki boşanmamışsın.

Ne kadar acımasız yorum yapabiliyorsunuz..
Umarım siz benim yaşadığımı yaşamazsınız. Şiddeti tastiklemiyorum, bu yüzden bütün bu endişelerim.. Değiştiğini gördüğümü yazdım. Elini bir kere olsun kaldırmadığını sesini bile yükseltmediğini beyân ettim.. "Değişti" dedim. Bilip bilmeden yorum yapma demiyorum hobi olarak yine yap, ama bana değil.. Ben burda yardım istyorum yaşadıklarımı paylaşıyorum rencide edesin diye değil..

eski konunu bilmiyorum ben okumadım sanırım ancak bu kişilere ve yaşanmışlıklara bağlı bir durum.

eğer eşin ile aranda sadece ufak anlaşmazlıklar varsa bunlar zaten zamanla düzelir ve bir evliliği bozan şeyler değildir ancak şiddet,hakaret ve aldatma sonucu evlilik yara almışsa bilemiyorum güven konusu nasıl olur.uzun zaman alabilir sanki.

sorunuza cevap vermeyecegım , verecek bı cevabım yok bır cogu gıbı bu yemek tarıfı gıbı bısey degıl
evlılıgınız mı oturdu esınızle sızmı oturdugunuz asagı bılemıcem ama en en ufak kavgada bırbırınıze vuracaksınız

Evlenir evlenmez kpss calismaya başladığım için çok fazla birbirimizi yemeye fırsatımiz olmadi yani 8 aydır evliyim çok şükür öyle bir dönem yaşamadık. Sorun yaşayan herkese Allah yardım etsin ve herkese mutluluk versin

Ben eşimi 9 senedir tanıyodum zaten o yüzden hemen istedim çocuğu o istemedi birikim vs olsun diye, ben evlilikte ilk 1 yıl şu olur bu olur diyenlerden değilim, sevgililik boyu ağzı açık gezmedim iyice gözlemledim evliliği aceleyede getirmedim, sonuç olarak sevgiliyken nasılsa es olarak da aynıydı

Eski konularınızı okudum da afrika kabilesi gibi bir ailesi var onlarla mesafe koymanız çok iyi olmuş....kabus gibi resmen ailesinin yanında size vurması üzerinize yürümeleri falan....fazlasıyla yüz göz olmuşsunuz çünkü...sakın gardınızı düşürüp de iyi niyet göstermeyin aynen devam edin yoksa en ufak bir yüz verseniz eskisinden daha da beter bir şekilde üzerinize saldırırlar daha kötü şeyler yaşarsınız...Evliliğin oturması diye de bir şey yoktur bence, her ilişkinin dinamiği farklıdır. 10 yıl çok iyi giden bir evlilik bozulabilir. Benim evliliğim de ailesi yüzünden özellikle de ablası yüzünden yıprandı. Kıskanç ve arkadan iş çeviren bir görümcem var.

4 yıl i buldu bizimkinin oturması. Öncesinde hergün ayrı bi olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…