Ne kadar acımasız yorum yapabiliyorsunuz..
Umarım siz benim yaşadığımı yaşamazsınız. Şiddeti tastiklemiyorum, bu yüzden bütün bu endişelerim.. Değiştiğini gördüğümü yazdım. Elini bir kere olsun kaldırmadığını sesini bile yükseltmediğini beyân ettim.. "Değişti" dedim. Bilip bilmeden yorum yapma demiyorum hobi olarak yine yap, ama bana değil.. Ben burda yardım istyorum yaşadıklarımı paylaşıyorum rencide edesin diye değil..
Öncelikle bu yorumunuza katılıyorum.İnsanları yargılamadan önce onun ayakkabılarını giyip onun yürüdüğü yolda yürüyün demişler.Eleştirirken biraz özen gösterilmeli.Ben zamanla herşeyin düzeliceği inancındayım.Evli değilim ama bende sevgilimle zamanımda çok kötü şeyler yaşadım.Eski konumu okuyanlar bilir.Oysaki şuan ki bağımız geçmişin yanından dahi geçmiyor.Bence her zaman bir umut vardır.Ha bazen sabır dolar taşar bitirilir.Normaldir.Ama bazen gerçekten düzeldiğine şahit oluyoruz.Öncelikle hayatının düzelmesine gayet sevindim ne mutlu sana.Dediğin gibi mesafe çok önemli.Evlilik kaç yılda oturur bilemem ama herkese göre değişkenlik göstericeği kanaatindeyim.Zaten bir zaman sonra karşındaki konuşmadan bile ne istediğini yada ne düşündüğünü anlıyor insan.Bence bu noktadan sonra evliliklerde ilişkilerde oturuyor.