- 17 Kasım 2020
- 36
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi melek safiye
-
Tabiki birlikte yaşaöaktan şikayetçiyim bu konuda çok tartişmamız oldu kv ile çok sorunlar yaşadım hatta ayrılma noktasına bile geldik.ama 3yaşında bir kızım var ve eşime aşırı bağlı eşimde birlikte yaşamak dışında çokta sorunumuz yok.kızıma çok iyi baba bana çok iyi eş.ama ailesinede çok bağımlı.birlikte yaşamanın bana en kötü tarafı bu misafirlikler.görümcemin cocuklarının sürekli burda kalması.tabiki kalacaklar hakları dede evleri ama geldiklerindede sürekli yukardalar.eşimle tek tartışma konumuz bu konular.ayrı ev.ve ben kendi ailemin gelmemesi onun ailesiyle yaşamak ve kardeşlernin sürekli bizde olmasını bir türlü kabul edemiyorum o yüzden aramızda hep bir soğukluk var5 senlik evlisiniz ve birlikte yasamaktan sikayetci degilsiniz ailenizin gelmemesinden sikayetcisiniz. Demek ki siz boyle yasamayi seviyorsunuz.
Malesef.gerçekten böyle birşeyi nasıl kabul ettim aklım almıyor.annem o kadar söyledi küstü bana hatta kızım sen yapamazsın diye ama dinlemedim.çok pişmanımBazıları da görmek istemiyor. Konu sahibinde olduğu gibi. Gözü aşktan bağlanmış.
Tabiki birlikte yaşaöaktan şikayetçiyim bu konuda çok tartişmamız oldu kv ile çok sorunlar yaşadım hatta ayrılma noktasına bile geldik.ama 3yaşında bir kızım var ve eşime aşırı bağlı eşimde birlikte yaşamak dışında çokta sorunumuz yok.kızıma çok iyi baba bana çok iyi eş.ama ailesinede çok bağımlı.birlikte yaşamanın bana en kötü tarafı bu misafirlikler.görümcemin cocuklarının sürekli burda kalması.tabiki kalacaklar hakları dede evleri ama geldiklerindede sürekli yukardalar.eşimle tek tartışma konumuz bu konular.ayrı ev.ve ben kendi ailemin gelmemesi onun ailesiyle yaşamak ve kardeşlernin sürekli bizde olmasını bir türlü kabul edemiyorum o yüzden aramızda hep bir soğukluk var
Ayrılma derecesine gelip barışmak için ayrı ev şartı kullanmadan eşim kızımıza düşkün diye barıştın mı ? Bence sizin nerede nasıl davramanızla alakalı probleminiz varTabiki birlikte yaşaöaktan şikayetçiyim bu konuda çok tartişmamız oldu kv ile çok sorunlar yaşadım hatta ayrılma noktasına bile geldik.ama 3yaşında bir kızım var ve eşime aşırı bağlı eşimde birlikte yaşamak dışında çokta sorunumuz yok.kızıma çok iyi baba bana çok iyi eş.ama ailesinede çok bağımlı.birlikte yaşamanın bana en kötü tarafı bu misafirlikler.görümcemin cocuklarının sürekli burda kalması.tabiki kalacaklar hakları dede evleri ama geldiklerindede sürekli yukardalar.eşimle tek tartışma konumuz bu konular.ayrı ev.ve ben kendi ailemin gelmemesi onun ailesiyle yaşamak ve kardeşlernin sürekli bizde olmasını bir türlü kabul edemiyorum o yüzden aramızda hep bir soğukluk var
Tam istediğim hayat yani kimisin duası kimisi bikiyor ama eminim ailenizde gelip gitse ve samimi olsanız bu durum sizi üzmez yani siz sürekli gorusmekten ziyade onlarla böyleyken benim ailemle böyle durumundan sikayetcisiniz. Aslında ailenizi eşinizin kardeşleri geldiğinde cagirsaniz hem toplu hizmet hem aileniz sıkılmaz muhabbet edecek ortam olur.. yani sadece bir fikir. Benim eşim tek çocuk o yüzden çok sıkıcı yalnız yaşıyor sayılırım..Eşime söylüyorum ama anlamıyor.Bizde onlara gidiyoruz onlarda ne güzel sofra açıyorlar bize ben nasıl gelmeğin diye bilirimki diyor.bu artık görev olmuş bigün biz gidiyorsak yarın onlar geliyor öbür gün diğer kardeşiglde toplanıyoruz.
Başta hatayı aynı binada oturarak yapmıssın. 2aylık evlı bırı olarak kayın alıeden gıdebıldıgın kadar uzaga gıt. Ki kardeslerı gelınce bahane bul rahatsızım de. Gitsinler eşinle annesıgılde otursunlar. Sende kek börek yapma sadece çay koy gec yanıİyi günler arkadaşlar.Evliliğmle ilgili bir derdimi anltmak istiyorum.Sizin fikirleriniz benim için önemli.şimdi ben 5yıllık evliyim eşimin ailesiyle dubleks evde yaşıyoruz.1ci kat onların 2ci kat bizim yemek içmek herşeyimiz ayrı.şimdi sorun şu ki benim ailem hiç bize gelmiyor.geldiklerinde rahat olamıyorlar.gelseler bile resmi yani çok sıkılıyorlar eşimin aileside yanımızda olduğu için.fakat eşimin kardeşleri haftada 2-3gün bizdeler her hafta çay sofrası açmam lazım kekler börekler bu artık bir görev gibi oldu her hafta böyle biz onlarda onlar bizde çay sofraları kuruluyor.problem şu ki Ben rahatsız oluyorum kendimi değersiz hiss ediyorum neden benim ailem de istediğim gibi evime gelemiyor.eşimde hiç davet etmiyor yada teklif ede bilir mesela kendi kardeşlerini davet ettiği gibi ama etmiyor.zaten ailesiyle bir evde yaşıyoruz.onların bu kadar içli
Dışlı olmaları ama benim ailemin evime onlar kadar rahat gelmemeleri beni çok kırıyor.nerdeyse eşimin kardeşleriyle hergün görüşüyoruz onlr bize geliyor biz onlara gidiyoruz.görümcem ayrı yaşadığı için annesi babası kardeşleri her hafta rahat rahat gidiyor evlerine çok samimi kendi evleri gibi oturuyorlar eğleniyorlar gerçekten çok imreniyorum
Yahu hayır de gec. İnatçı ol biraz dedıgım dedık ol.Evet arkadaşlar zaten yanlışı en başında yaptım böyle yaşam tarzını seçtiğim için.ama hiçbirley görmüyordu gözüm.nasıl bağlandıysa gözüm artık.ama şimdi çok fazla sorunumuz var.eşimi ayrı eve çıkmaya ikna edemiyorum.maddi durumumuzda iyi isterse çıka biliriz ama eşim biraz bencil sadece kendi isteklerini önemsiyor.ben gitmek istemiyorum çay misafirliğine ama kv ve kayınpederde israr ediyor herkes orda bi sen neden gelmiyorsun diye
Geliyorlar siz gelmeyin nasıl diye bilirimki?çok ayıp olmazmi?annenleri cagirdiginda kaynanlarda gelmesin ust kata, kendi kendinize otursaniz?
Olsun ayıp nolacak. Rahat edemiyorum de gecGeliyorlar siz gelmeyin nasıl diye bilirimki?çok ayıp olmazmi?
Malesef eşim hiç kabul etmiyor ayrı yaşamayı.zaten mutfagımız ayrı banyomuz ayrı herşeyimiz ayrı diyor.görünürdede ailesiyle bir problem yok.kv eşimin yanında bana melek gibi davranıyor sürekli beni düşünür falan.O yüzden eşim ayrı eve çıkmak isteğimi anlamsız bulur.şükr edeceğine şikayet ediyorsun diyor.zaten kv ile problemlerimizin hiçbirinide eşim bilmiyor desemde zaten inanmaz bana.çünki annesi gerçekten onun yanında bana çok iyi davranıyor kendi kızı gibi ama yalnız oldugumuzda çok laf sokmuşluğu var.Bana kızmayın ama sizin gibi kayinvalide yanında yasayan insanlara evle gözüyle bakamıyorum. Ailen haklı nasil rahat etsin insanlar?
Neden birlikte yasamayi kabul ediyorsunuz? Ayrıca eşinin kardeşleri tabiki rahat eder sonuçta kendi ailelerinin evi. Isterse haftanın hergünü gelsinler birseye demeye hakkınız yok
Ayri eve çıkmayı düşünmüyor musunuz
Çok iyi fikir ama ben gitmesem bile zaten onlar geliyorlar anne baba evleri.geldiklerindede hizmeti ben yapıyorum.kek börek yapmasam bile kv herkesin içinde “kızım hadi kalk reçel koy çay demle nebileyim sofra kur falan”yaptırır istedigini.herkesinde söylediği gibi ayrı eve çıkmaktan başka yolum yok ama onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorumayrı eve çıkmaktan başka çareniz yok
onlar giderken ben gitmeyeceğim canım istemiyor çocuğumla ilgileneceğim vs diyin
kv olur mu kızım ayıp olur derse de "yıllardır full hizmet ettim artık onlar bana az hizmet bende onlara az hizmet edeyim anne yoruldum" diyin
eşiniz artistlik yaparsa da ben senle evleniyorum sandım sülalenle sürekli kocam gibi görüşeceğimi tahmin dahi edemezdim gibi bişeyler söyleyin
Kayinvalidelerin cogu boyle malesef.. erkeklerin aile dibinde yaşama merakıda cok tuhaf ya. Artik evlenmişsin ayri bir evin olmuş, ne biliyim. Kayınvalidenin misafiri gelince inmesen gelin gelmedi diye laf ederler. Ne desem bilemedim, tek yol var taşınmakMalesef eşim hiç kabul etmiyor ayrı yaşamayı.zaten mutfagımız ayrı banyomuz ayrı herşeyimiz ayrı diyor.görünürdede ailesiyle bir problem yok.kv eşimin yanında bana melek gibi davranıyor sürekli beni düşünür falan.O yüzden eşim ayrı eve çıkmak isteğimi anlamsız bulur.şükr edeceğine şikayet ediyorsun diyor.zaten kv ile problemlerimizin hiçbirinide eşim bilmiyor desemde zaten inanmaz bana.çünki annesi gerçekten onun yanında bana çok iyi davranıyor kendi kızı gibi ama yalnız oldugumuzda çok laf sokmuşluğu var.
Annenlerın yanına gitsen ayrı eve cıkan kadar gelmiyorum desenÇok iyi fikir ama ben gitmesem bile zaten onlar geliyorlar anne baba evleri.geldiklerindede hizmeti ben yapıyorum.kek börek yapmasam bile kv herkesin içinde “kızım hadi kalk reçel koy çay demle nebileyim sofra kur falan”yaptırır istedigini.herkesinde söylediği gibi ayrı eve çıkmaktan başka yolum yok ama onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Valaa tüm kv şerden sogudum ya. Bu ne hep dip dibe asırı sıkıcı. Düşünmesi bile beni darlıyorKayinvalidelerin cogu boyle malesef.. erkeklerin aile dibinde yaşama merakıda cok tuhaf ya. Artik evlenmişsin ayri bir evin olmuş, ne biliyim. Kayınvalidenin misafiri gelince inmesen gelin gelmedi diye laf ederler. Ne desem bilemedim, tek yol var taşınmak
Evde sürekli misafir var eşinizi hangi ara görüyorsunuz da çok iyi eşlik yapıyor çocuğa babalık yapıyor?Tabiki birlikte yaşaöaktan şikayetçiyim bu konuda çok tartişmamız oldu kv ile çok sorunlar yaşadım hatta ayrılma noktasına bile geldik.ama 3yaşında bir kızım var ve eşime aşırı bağlı eşimde birlikte yaşamak dışında çokta sorunumuz yok.kızıma çok iyi baba bana çok iyi eş.ama ailesinede çok bağımlı.birlikte yaşamanın bana en kötü tarafı bu misafirlikler.görümcemin cocuklarının sürekli burda kalması.tabiki kalacaklar hakları dede evleri ama geldiklerindede sürekli yukardalar.eşimle tek tartışma konumuz bu konular.ayrı ev.ve ben kendi ailemin gelmemesi onun ailesiyle yaşamak ve kardeşlernin sürekli bizde olmasını bir türlü kabul edemiyorum o yüzden aramızda hep bir soğukluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?