AffetmemSlm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...
Buyuk konusmak istemem ancak siddet (her turlusu) ve ihanet ayrilmak icin yeterlidir, hicbir seyin hatrina affedilmez.Slm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...
Şiddetine göre değişir normalde iyi biriyse hırsına yenilip duvara yumruk atar ya da elindeki bir şeyi fırlatır bir kere affederim ikinciyi etmem o fırlattığı şeyin bana gelme ihtimali beni korkutur direk bana yapmışsa asla istediği kadar iyi biri olsun tekrar yapmayacağının garantisi var mı ?Yok . O zaman yoluma bakarım sinir şu bu diye kılıf uydurmam bende sinirleniyorum ben ona vuruyor muyum hayır,vurmaktan ziyade beni kendisinin yarı gücünde birine çekinmeden şiddet uygulaması beni sarsar ve gitmezsem nasılsa gitmez diye devam edebilirSlm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...
Ona vurmayacağınin garantisi var..oğluna cok düşkun ben bi off desem bile bana kizar oğluma hiçbi sey deme diye..babaliğina laf ettirmem..Sen affetsen kalbin affetmez aklın affetmez. Kin güdersin. Çocuğun varsa psikolojik açıdan sağlıklı büyümez ona vurmayacağının garantisi olmaz. Her türlü boşanılır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?