Sizin fikriniz..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...

Hiç bir şiddet affedilmemeli herşeyin başlangıcı ilklerdir.

Kadınlarımızın daha fazla işkence görüp öldürülmesini istemiyorum

şiddet şiddettir bana göre.

ama sorasım geldi. farazi konuşmayın, olay neyse anlatın ona göre yorum yapalım.

Affetmem
Sadece gemileri degil o adami da yakarim
Elini kaldirmasi yeterli,vurmasina bile gerek yok.

Buyuk konusmak istemem ancak siddet (her turlusu) ve ihanet ayrilmak icin yeterlidir, hicbir seyin hatrina affedilmez.

Birinden dayak yemek hele de eşinden çok onur kırıcı.Affetsen de unutabilir misin ki?

size siddeti ne bahaneyle uyguladi? bunun bi bahanesi olmaz ama önce bi soralim..

Annem hep der "eger esin sana birkere el kaldirirsa bizim haberimiz olsun" "simdiye kadar annen baban el kaldirmadi elin ogluna hic düsmez"

Büyük konusmiyim da ben affetmezdim nekadar iyi olursa olsun. Birkere yapan bidaha yapar

@Senanlatkaradeniz
Saygı, sevgi, güven.. Bunlardan biri kalmamışsa ilişki yürümez benim fikrimde..

Fiziksel veya psikolojik şiddet de saygıya girer. Fiziksel veya psikolojik şiddet varsa, ağzından hakaret/küfür çıkıyorsa bunun telafisi yoktur. Ilki falan yoktur bunun. Lütfen şiddeti normalleştirmeyi veya bi kereden birsey olmaz zihniyetini çıkarın aklınızdan.. Şiddetin hiç bir türlüsü normal değil arkadaşım..

Şiddetine göre değişir normalde iyi biriyse hırsına yenilip duvara yumruk atar ya da elindeki bir şeyi fırlatır bir kere affederim ikinciyi etmem o fırlattığı şeyin bana gelme ihtimali beni korkutur direk bana yapmışsa asla istediği kadar iyi biri olsun tekrar yapmayacağının garantisi var mı ?Yok . O zaman yoluma bakarım sinir şu bu diye kılıf uydurmam bende sinirleniyorum ben ona vuruyor muyum hayır,vurmaktan ziyade beni kendisinin yarı gücünde birine çekinmeden şiddet uygulaması beni sarsar ve gitmezsem nasılsa gitmez diye devam edebilir

Yapan insan hep yapar dur demezsen yaptığı şey her neyse daha da ilerletir o insanlıktan çıkmadan siz çıkın daha iyi

Şiddetin hiç bir türünü onaylamıyorum tabi ki.
Burada bizim ne düşündüğümüz değil,senin ne düşündüğün önemli.
Bize anormal gelen bir şey seni rahatsız etmiyorsa,boşuna akıl vermeyelim.

Sorumluluklarini yerine getiren evind bagli cocuguyla ilgili ama arada döven...

Istediginiz guzel cumleleri kurun sonuna ..ama döven...ibaresini ekliyorsaniz diger butun cumleler bos.

Dayak affedilmez

Sen affetsen kalbin affetmez aklın affetmez. Kin güdersin. Çocuğun varsa psikolojik açıdan sağlıklı büyümez ona vurmayacağının garantisi olmaz. Her türlü boşanılır yani.

Affetmem .

Bunu bir sorun olarak görüp tedavi olur ve düzelirse belki

Şiddetin azı çoğu, hergünü hafta 1'i olmaz.
Şiddet, şiddettir katlanılmaz. Haftada 1 küfreden eşine katlanıyorsan, adam sen katlanıyorsun diye hergün etmeye başlar, hergün vurmaya başlar.
Komik geldi bana konu.
Benim hayatımda kim olursa olsun bana bir kere bile şiddet uygulayamaz. Size de uygulamamalı bence.

Sen affetsen kalbin affetmez aklın affetmez. Kin güdersin. Çocuğun varsa psikolojik açıdan sağlıklı büyümez ona vurmayacağının garantisi olmaz. Her türlü boşanılır yani.
Ona vurmayacağınin garantisi var..oğluna cok düşkun ben bi off desem bile bana kizar oğluma hiçbi sey deme diye..babaliğina laf ettirmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…