Döven değil...bi kere vurma..sürekli dayak yiyen bi insan degilim..ama tek tokatla da oğlumun o geldiğinde koşarak kapiya gitmesini..anne baba bi aile ortaminda büyüme şansinı elinden alamam..ben afettim ama bazen aklima geliyor o yüzden açtım konuyu..kendim için ya da onun için değil oğlum için affettim..oğlum da bi ailede büyümeyi hakediyor..tek tokat icin oğluma bunu yapamam ve birçok annenin yapamayacağını düşünüyorum..
Döven değil...bi kere vurma..sürekli dayak yiyen bi insan degilim..ama tek tokatla da oğlumun o geldiğinde koşarak kapiya gitmesini..anne baba bi aile ortaminda büyüme şansinı elinden alamam..ben afettim ama bazen aklima geliyor o yüzden açtım konuyu..kendim için ya da onun için değil oğlum için affettim..oğlum da bi ailede büyümeyi hakediyor..tek tokat icin oğluma bunu yapamam ve birçok annenin yapamayacağını düşünüyorum..
İlk okul Çağlarımda öz amcamla iddalaşınca tokat attı belki 20 sene geçti hala konuşmuyorum. Babam anneme bir kere tokat attı en son kendimi sokakta elimde bıçakla babamı ararken buldum.(tabiki yaptığı. Doğru değil övünerek anlatmıyorum)Babamda dayak değil ama sözleriyle döverdi annemi. anneme çok dedim anne ben sana bakarım ayrıl diye ama o ayrılmadı. Annemde çoğu zaman göz yumdu bazı Şeylere O yüzden ikisiyle de çok yakın değildir aram keşke ayrı olsaydılar da ben onlardan bu kadar uzaklaşmasaydım.
Tek bir tokat yada ittirme dahi olsa (bunun hiç bir bahanesi yoktur sinirliyim gözüm döndü psikolojik sorunlarım var vs.) devamı kesinlikle gelir affetmezsiniz biliyorum ama olmamış gibi davranmaya karar verirseniz devamının geleceğini bilin ve bunu göze alarak karar verin derim ben.
Yada eşinizle konuşun madem çocuk için yapıcı olmayı isterseniz bir daha tekrarlanması durumunda çıkar giderim ama şunu bilki bendeki sen sevgisi azaldı ve hakkımı helal etmeyeceğimi bil diyin o anlayacağını anlar tekrarsa aynı şeyi Zaten belliydi der ayrılırsınız.
Slm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...
Affedilmemeli.. bi erkek cocuklarini mutlu etmek istiosa once annesinden baslamali mutlu etmeye.. inan bana mutlu kadin demek tum evin mutlu olmasi demektir.
Bir insan baska bir insana nasil vurabilir?
Vurunca ofkesini hıncını mı cikariyor anlamiyorum!
Ve o dayaga maruz kalan insan bunu nasil sineye cekebilir?
Cekmemeli kesinlikle. Karakterim kesinlikle kaldiramazdi boyle birseyi.
Slm kızlar bi konuda fikrinizi merak ettim...sizce evlilikte tahammül noktasi neresi..size şiddet uygulayan eşinizi affeder misiniz..her gün şiddet uygulayan bi eşten bahsetmiyorum...sorumluluklarinı yerine getiren evine yardimcı,çocuguyla ilgili ama öfkesine yenilip size şiddet uygulamışsa tüm gemileri yakar misıniz ya da verdigi sözlere normal de iyi olmasinın hatrına affeder misiniz...
Evlilik dışardan yorum yapıldığı gibi değil malesef. Evliysen ve bayansan çoğu konuda taviz verebiliyorsunuz, ne biliyim mesala bekarken hayatınızda bulunmasını istemediginiz insanları silip atabiliyorsunuz . Ama evlenince oylemi ksixe rahatsızlık veren kayinvalideni, gorumceni vs silip atamıyorsun eşinin hatrina katlaniyorsun. Demem o ki çok çok büyük birşey olmadığı sürece her gelin farklı konudan çekiyor. Ahh ahh evlilik olurda dert olmaz mı bacım :)