Hahaha ay buna çok güldüm4,73 dost ortalaması, 29,31 arkadaş ortalaması diyorum ben.
Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.
Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.
Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.
begen butonu bile yetersiz kaldı :)))4,73 dost ortalaması, 29,31 arkadaş ortalaması diyorum ben.
Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.
Hahaha ay buna çok güldüm
Böyle bir ortalama olduğunu sanmıyorum. Kişinin kendi yapısına bağlı, kimi daha çekingen veya asosyaldir, çok kısıtlı bir çevresi vardır. Kimi dışarı açıktır, bir sürü arkadaşı vardır. Ne bileyim biri daha muhafazakardır da az insanla görüşür, az dışarı çıkar, diğeri rahattır ve geniş bir çevresi vardır.
Benim hayatımdaki her şeyi, ama her şeyi bilen bir kişi var. Hani yaptığım şeye kızacağını bildiğim halde gidip söylerim. Dosttan öte kendisi.
"Dost" olarak, rahatça dertleşebildiğim ve çoğu şeyimi anlatabildiğim 2-3 kişi var.
Arkadaş derseniz gani gani maşallahBen çok sosyal bir insanım, bir mekanda yandaki masadakilerle bile tanışabilen biriyim. Hiç öyle insanlardan utanmam çekinmem veya "ay yanlış anlamasın şimdi" triplerine girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?