sizin ortalama kac dostunuz ve arkadasiniz var

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.

Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.

Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.

4,73 dost ortalaması, 29,31 arkadaş ortalaması diyorum ben.
Hahaha ay buna çok güldüm

Böyle bir ortalama olduğunu sanmıyorum. Kişinin kendi yapısına bağlı, kimi daha çekingen veya asosyaldir, çok kısıtlı bir çevresi vardır. Kimi dışarı açıktır, bir sürü arkadaşı vardır. Ne bileyim biri daha muhafazakardır da az insanla görüşür, az dışarı çıkar, diğeri rahattır ve geniş bir çevresi vardır.

Benim hayatımdaki her şeyi, ama her şeyi bilen bir kişi var. Hani yaptığım şeye kızacağını bildiğim halde gidip söylerim. Dosttan öte kendisi.
"Dost" olarak, rahatça dertleşebildiğim ve çoğu şeyimi anlatabildiğim 2-3 kişi var.

Arkadaş derseniz gani gani maşallah Ben çok sosyal bir insanım, bir mekanda yandaki masadakilerle bile tanışabilen biriyim. Hiç öyle insanlardan utanmam çekinmem veya "ay yanlış anlamasın şimdi" triplerine girmem

4,73 dost ortalaması, 29,31 arkadaş ortalaması diyorum ben.
begen butonu bile yetersiz kaldı :)))

Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.

bence gayet iyi bir skor.

azalıyor demissiniz ama önceden 10dostunuz mu vardı...

nickinize gore de 78 dogumlusunuz. dost arkadas sayısı eşik degere ulasmıstır ondandır.

Son düzenleme:
Saatlerdir nette neyi araştırdınız kuzum ?

İlkokul , lise varsa üniversite ve iş arkadaşlarınla , komşu , eş dost ve akraba kuzen sayısını alt altta koy , bunların toplamını , azalan arkadaş sayısı adetine böl , çıkan rakama + 1 ekle (sen)

1 ile 5 arası ise yalnızsın .

5 ile 10 arası sosyalleşmeye müsait.

10 ile 20 arası gayet ilişkili

20 üstü show must go

İşte bu yukarıda yazdıklarım kulağa ne kadar komik geliyorsa , insanların arkadaş / dost ortalaması alması da o kadar gereksizdir .Kendinizi bu tarz takıntılarla daha da yalnızlaştırmayın bence .

Bazen 1 kişi ile kalabalık , bazen yüzler arasında yalnız olabiliriz ( Bu da işin felsefe tarafı )

Ben soğuk biriyimdir
1 dostum var ( ortanca ablam )
3 arkadaşım var ( liseden beri )

Bu kadarı kafi

tanıdığımız yada selam verdiğimiz herkesi arkadaştan saymayacaksak 2 elin parmağı kadar arkadaşım el sayım kadarda dostum var :)

kişiliğine göre değişir.kimi çok cabuk çevre edinir.kimi seçicidir. mesela benim 1 dostum 10'a yakın arkadaşım var da netten araştırdım bişey bulamadım kısmı açıkçası garip geldi.

2 dostum var ama tam anlamıyla dost.arkadaş da bir kaç tane işte.dost gerçekten herşeyini hiç çekinmeden paylaşabileceğin,seni anlayan ve derdin olduğunda seninle gerçekten üzülebilen,tam anlamıyla güvenebileceğinden emin olduğun insandır.insanların kaç dostu olabilir ki.sayısının 1 i 2 yi geçmesi zor bence.
arkadaşsa kişinin sosyal bir insan oluşuna,sonra uyumlu bir insan oluşuna,bulunduğu çevreye ne bileyim birçok duruma göre değişir.bazılarının 3-4 arkadaşı olabilir veya onlarca arkadaşı olanlar vardır.bu nette araştırılacak birşey değil ki.neye göre araştırdın merak ettim doğrusu.

benimde bir dostum var ve 3 arkadaşım :) yinede hepsiyle çok samimi anlamda görüşüp buluşmuyorum yalnızımm galibaaa :)

5 tane dostum var.sayamiycagim kadar cok arkadasim var.cok dostun olmasina gerek yok zaten az oz olmali.arkadaslarinda tam tersi cok olmali.eksilenleri de hic dusunmene gerek yok yerleri zamanla dolar bana gore.

Son düzenleme:
2 dostum var
1. bebeklik arkadaşım
2. 11 senedir hayatımda

Arkadaş olarak sorarsan onlar çok fazla okuldan kurslardan derneklerden bir sürü insan tanıyorum hepsiyle oturup bi kahve içebilcek kadar samimiyetim var ama bugün varla yarın yoklar gidenlerin yerine yenileri geliyor

Az olsun öz olsun..3 çok yakın küçüklüğümden beri gelen dostluğum var aralarından 1 tanesi benim için vazgeçilmez çok çok düşkünüm.Onun haricinde 2 tane arkadasım var daha da kimse yok..Ben çok seçiciyimdir herkeslede anlaşamıyorum malesef..Benden bukadar :)

Bu konuda çok dertliyim ben .... ilköğretimden üniversite bitene kadar çok arkadaşım vardı öyle ki telefonlarım hiç susmazdı yanımda büyük bir kız ordusuyla dolaşırdım herks benimle vakit geçirmeyi severdi. Sona iş güç mesafler evlilik derken ayrıldı yollarımız .. hala çok severim onları onlarda benim. Hayat'ım da toplam 4 tane dostum olmuştur... hala onlarla görüşüyorum ama dediğim gibi hayat koşturması çok ayrı düşürdü bizi şimdi denizli de yaşıyorum beş aylık eliyim ve burda kimseyi tanımıyorum ne dostum var ne arkadaşım neyseki eşim çokca yardımcı oluyor ama gerçekten benim gibi bir kıza çok ağır geldi bu yalnızlık ..... insanın güvenebileceği eğlenebileceği mutlu olacağı bir hemcinsi olması çok önemli

Niye böyle bi araştırmaya girdiniz ki? 27 yaşındayım hiç böyle bişey düşünmediğimi başlığı görünce fark ettim. Insanin dostlarının sayısı önemli değildir bence ne kadar çok şey paylaştığınız önemlidir. Biraz rahat olun bu konuda bence.

Desenize ben a sosyalin tekiyim ne bir arkadasim ne bir dostum var

Annem ve eşim hariç...
Reel de arkadaşım da yok dostum da.

Son düzenleme:
3 Tane en azı 14, en fazlası 20 yıllık dostum var, kardeşim artık onlar benim

Benimle ağlayan , benimle gülen, her şeyimi paylaşabildiğim candır onlar

Arkadaşım çok var, saymadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…