Sizin sevgiliniz hiç cezaevine girdi mi ?

daha önceden sabıkası varmış,şimdi birini hayati tehlike geçirecek şekilde yaralamış,dava sonuçlanana kadar komadan çıkmış mı o kişi,eğer o olay sonucu sonradan ölürse erkek arkadaşınız neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama suçundan yeniden yargılanır, onun da cezası duruma göre sekiz yıldan oniki yıla kadar veya oniki yıldan onaltı yıla kadar hapis cezasıdır,çekmiş olduğu ceza bundan indirilir... asabi yapıdaysa cezasını çektikten sonra tekrar bir olaya karışmayacağına ihtimal veriyor musunuz...

olay 5 sene önce olmuş zaten çoktan komadan çıkmş adam şimdi iyi hayatına dvm ediyodur .

ben çok iyi tanıyorum sevdiğim adamı sinirlendiği zaman gerçekten korkulacak biri oluyo ve kendini kaybediyo ama tek kötü ve gerçekten ççok kötü olan davranışı bu öteki davranışları gayet güzel . Ve benim içimde ona karşı aşırı derecede çok büyük bi sevgi var . Ondan vazgeçemem vazgeçmek istemiyorum açıkçası . Bakalım hayırlısı diyorum ben de umarım geleceğim güzel olur .

size hiç sinirlenmiyor mu peki, ya bir gün size çok sinirlenirse ne olur sizce?

size hiç sinirlenmiyor mu peki, ya bir gün size çok sinirlenirse ne olur sizce?

evet bana da sinirleniyo sinirlendiği zaman ikna falan da olmuyo hatta sinirlenince çok felaket bağırıyo susuyorum ben de çünkü karışılık versem daha fena olacak yani . Ama bana el kaldırmaz .

hakkınzda hayırlısı olsun, sinirlenince kendine hakim olamıyorsa bence bi sorun var demektir

evet bana da sinirleniyo sinirlendiği zaman ikna falan da olmuyo hatta sinirlenince çok felaket bağırıyo susuyorum ben de çünkü karışılık versem daha fena olacak yani . Ama bana el kaldırmaz .

Neyse hayat sizin sonuçta, özgür irade, karar sizin.

Burda bazi arkadaslarin soyledigine hak veriyorum. Sinirlerine bu denli hakim olamiyorsa vardir bir sorun ve boyle biri bir gun size karsi da nasil davranir bilinmez. Bakin, cok sevmenizi anliyorum, takdir de ediyorum ama lutfen duygularinizi bir parca olsun bir kenara ayirin ve yazdiklarimi dikkatle okuyun. Cunku bu konuyu actiginizdan beri takip ediyorum ve dayanamayip sizin icin yazmaya karar verdim. Hemen 'ufff aman ne dersen de ben onu seviyorum asla vazgecmem' mantigina burunmeyin. Cidden sizin iyiliginiz icin yaziyorum.
Bir insani cok cok her seyden cok sevebiliriz. Bunu anlayisla karsiliyorum ama birazcik bir parca olsun da gelecegi gormek lazim. Evli degilsiniz ben de degilim ama evlendiginizi bir dusunun. İlerde onun yasayacagi dolayisiyla sizin de yasayacaginiz maddi manevi zorluklari, bu zorluk icinde buyuteceginiz cocuklari ve hayalinizdeki evliligin bu olup olmadigini dusunun.
Erkek olsun kiz olsun agresif olandan uzak durmak gerek ya da ne bileyim bu agresifligi asmasini saglamak gerek. Hele ki bir insani komalik edecek kadar agresif birinden bahsediyorsak. Lutfen yapmayin. Sevginiz mantiginizin onune gecmesin.
Onu birakmayacaksaniz da en azindan bu soeun hakkinda konusup muhakkak bir cozume kavusturun yoksa ilerde Allah korusun zararini cok cekersiniz.
Su zor zamaninda elbette destek olun ama ne olursa olsun seni kabul edecegim de demeyin. Hatasini ogrenmesi ve bunu duzeltmeye calismasina yardim edin gerekirse israr edin. Daha yasi kac bilmiyorum ama cok buyuk degil anladigim kadariyla. İki kez hapse girmis cikmis biriyle bir evlilik... Bilmiyorum. Evlilik basli basina bir riskken boyle biriyle evliligi bir kez daha oturup dusunmelisiniz.
Hakkinizda en hayirlisi olsun asla uzulmenizi istemeyiz.

yorumunuz içn teşekkür ederim . Kendisi biliyo zaten çok sinirli biri olduğunu kabul ediyo ve de psikolağa gideceğiz ilerde birlikte kendisi istiyo gitmemizi ben de kabul ettim . 23 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…