Sayısız konuda incittiler hepsini unuttum ama oğluma tavırları beni çok üzdü bu sefer eşimde üzülüyor ben kendimi suçlamaya başladım belki benle olmasaydı böyle davranmazlardı ona silmezlerdi kardeşi de annesinden yana görüşmüyor bizimle.Kuzenin çocuğuna ne denmiş ne denmemiş diye bakmayın. Bu sadece duygularınızı incitir. Kayınvalide yokmuş gibi davranın.
Bayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyuTavırsızım olurum
Basit ne yapacaktım
sizinle iletişim kurmak istemediği için çocukla da alakasız olması normal
Kötü bir şey dememiş çocuğunuza sadece bir şey demiyor
sizi cezalandırıyor
Haklı ya da değil ama onun seçimi çocugunuz sizden başka kimseye sevgi konusunda muhtaö değil
ben konu bile etmezdim bu durumu
Başkasının davranışlarını kontrol edemeyiz. Böyle davranıyorsa yarın da değişmez bu. Takmamak ve görmezlikten gelmek en iyisi.Sayısız konuda incittiler hepsini unuttum ama oğluma tavırları beni çok üzdü bu sefer eşimde üzülüyor ben kendimi suçlamaya başladım belki benle olmasaydı böyle davranmazlardı ona silmezlerdi kardeşi de annesinden yana görüşmüyor bizimle.
Anlıyorum sizi ama sizi zaten istemıyormuş bunun sonucu da bu olur başka bir şey olamazBayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyu
Taktığınız sürece sizi mutsuz etmek için elinden geleni yapacaktırBayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyu
Bayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyu
Sebep şu eşime yakın arkadaşının kızını almak istiyor ama biz sevgiliydik o zaman bende kiloluydum beğenmedi beni. Hiç istemediler yüzüme karşı bari kalbi güzrl olsun dediler. Bende tayinimi aldırdım ve taşındık o şehirden bayramlarda falan denk geliyorduk artk onada gitmiyorum eşim tek gidiyorSevmemesi için sebep var mı?
Bi bakıma şanslısın
Kimi kv gelini istemediği için o evin de huzurunu bozuyor
Seninki en azından uzak kalmış
Boşver çocuğun da babaanne kavramını uzak akraba olarak bilsin
Kendi evinizde huzurlu olun yeter
Bayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyu
Sebep şu eşime yakın arkadaşının kızını almak istiyor ama biz sevgiliydik o zaman bende kiloluydum beğenmedi beni. Hiç istemediler yüzüme karşı bari kalbi güzrl olsun dediler. Bende tayinimi aldırdım ve taşındık o şehirden bayramlarda falan denk geliyorduk artk onada gitmiyorum eşim tek gidiyor
İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
Gitmiyorum anlattığım olaydan sonra hiç gitmedim dedeyle babannede vefat etti geçtiğimiz aylarda artık hiç gitmem ben sadece oğluma ve eşime böyle davranılmasına içerliyorum beni sevmesin dert değil ama eşim üzülüyor bu durum zamanla evliliğime zarar verir diye korkuyorum ailesini özlüyor söylemesedeGitmeyin o zaman.
Yani neden istenmediginiz yere gidip sinir olup donuyorsunuz ki? Bos yere sinir oldugunuzla kaliyorsunuz.
Siz de cocugu anneanneye goturun o sevsin
Ölse cenazesine bile gitmezdim biraz agır olabilir ama beni yok sayanı bende yok sayarımİstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
Ben de onu silerdim. Kendi sevmezse sevmesin oğlu seviyorsa no problem.İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
Umrumda olmazİstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?