Ohh allahtan başka ne isterim kiİstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
Allaha havale ederım.İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
Beni sevmeyeni ben hiç sevmezdim,ciddiye bile almazdımİstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?