Sizinde basiniza böyle bisey geldimi ? kafam allak bullak :(((

Okeyde böyle sapık pislik çok kuzenimin başına da bela olmuştu böyle birisi . Hatta profili açık olduğundan bizim fotoğraflarımızı görüp paylaşmış falan adi herif aman dikkatli olun böylelerine karşı

Belki bu yakınını uzaktan tanıyordur yani kadının nerden olduğunu vs. biliyordur ya da kadının facebookundan bilgilerini biliyordur.Kadını tanıyormuş gibi iftira atarak sana bir zarf atmış ve seninle tanışmaya çalışmış olabilir. başkalarına da seninle ilgili fanteziler kurabilir. o yüzden hiç muhatap olmamalısın. bir süre facebookunu kapatabilirsin. maalesef böyle hasta ruhlu insanlar var. hikaye uydurmaktan, fantezi kurmaktan zevk alan sapıklar var dikkatli olun. Ayrıca adamla bir daha görüşmek durumunda kalırsan blöf yaparak kadına bunları soracağını söyle, eğer bunlar doğru değilse mahkemelik olabileceğini sezdirebilirsin. tepkisi ne olacak bakalım. ama benim naçizane tavsiyem hiç muhatap olmaman.

Benimde basima geldi canim bi arkadasimi eklemis benimle ilgili cok onemli bisey konusmak istedigini yazmis amac cevap versinde profilini gorebilsin allahtan kardesi uyarmis sakon cevap yazma demis ama benim listemdeki herkeze ayni mesaji yollamis cevap yazanlara musallat oldu zor kurtuldular
bosuna inanip kadinin gunahina girmeyin

İftiraaa yaa
İnanmayn hiç konuyuda kimseye açmayın bence
Kadıncağızın yuvası dağılır sonra

Tanışmak için yeni bir taktik
sallamasyon bi yalanla merak yaratıp konuyu uzatmak
çok güzelsiniz dese cevap verecek miydin
üstelik adama kız hakkında bilgi bile vermişsin

bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış neden inandınız ki hemen ne var bunda, verdiği bilgiler o kadar özel bilgiler değil ki yüzeysel bilgi cogu zaman facebookta yazdığımız bilgiler, nereye seyehat ettiğimiz nereye gittiğimiz nerede oturduğumuz
kusura bakmayın da hemen inanmışsınız siz de... dinlemeyin bile böyle kişileri.. iftira atmak cok zor değil.. hele bir de inanacak birileri varsa ooooo..
akrabana karşı bir kini nefreti olabilir her neyse siz sizi ekleyen o kişiyle muhattap olmayın

konuyu kapatmaya calıstı diyorsunuz da konuyu acan kendisi niye kapatmak istesin ? sadece sizi meraklandırmak için ve daha cok muhabbete cekmek için yapmıs baska sebebi yok; konuyu acan o çünkü:) agzından kacırdı bile diyemeyiz yazmış çünkü okeyden.. bu arada okey nedir bilmiyorum yani face gibi insan bilgileri yazıyor mu ediyor mu nasıl? ama yani prim vermiş gibi olmuş biraz adama niye soruyorsunuz isterse dogru olsun kadının tercihi yani adam kötü niyetli kadını o yada bu sekilde rezil etmeye calısıyor ortak olmayın hiç kadın size göre yanlış yapmış bile olsa adam da sogru yapmıyor be tarzda belli iste ki iftira olma olasılıgı cok yüksek bir durum. Tabiki benim düşüncelerim yasayan sizsiniz daha iyi bilirsiniz

Belli ki o akrabanizdan birseylerden dolayi intikam almak onu kendi arkabalarina ve cevresine rezil etmek adini cikarmaya calisiyor. kanmayin...keske devam ettirmeseydiniz konusmayi direk resti cekseydiniz...

Cnm haklisin Allah korusun ben simdiye kdr kimseye iftira atmadim atmamda Allah bana boylesi igrenc birseyi nasip etmesin... ama bak mesela o sahiz beni iftiraci durumuna dusurebilir cidden dun endiselenmeye basladim zaten bir daha asla muhattap olmam..

böyle saçmalık olur mu, çocuk musunuz da böyle bir konuşmanın içine dahil oluyorsunuz. bal gibi acaba mı deyip dinlemişsiniz. tarihler uyuşuyor, kocası gündüz çalışıyor, bilemedim diyorsunuz, merakınıza yenilip dinlemiş bir de yetmemiş soru sormuşsunuz.
neden adamı ilk kelimesinde susturup sanane kardeşim haddine mi senin iftira atmak deyip engellemiyorsunuz. bu yazdıklarını savcılığa veriyorum deyin bakalım noluyordu. adam kadar siz de bu saçma konuşmanın içindesiniz. resmen gıybettir bu.
akrabanızı da uyarın, bilgilerini kapasın, yazık günah. kadının belki de hiçbirşeyden haberi yok.
akrabanızın yerinde olsam, bu yazışmayla mahkemeye giderim.
bu arada lagzım değil lazım.

Son düzenleme:

okur okumaz aklıma gelenleri yazmıssın yine:)

her kelimesine katılıyorum ama yine de yorum yapma gereği duydum. cünkü ortada durduk yere günahı alınan biri var gibi.

adam faceden değil, okeyden mesaj attı demişsin. e okeyi nerede oynuyordun? facebookta. dolayısıyla oradan senin profiline ulaşıp arkadas listenden o bayanı bulup ortaya sallamıstır. o kadar manyak var ki, belki o bayan da okey oynuyordu oradan ona mesaj yazdı, o da tersleyip engelledi ve bu manyak kafaya takıp aklınca intikam almak istedi. yani neticede ne idüğü belirsiz bi adama mı inanacaksın, tanıyıp iyi biri olduğunu düşündüğün akrabana mı?

yani muhabbet cidden tam falcı muhabbeti gibi olmus, okur okumaz o geçti aklımdan,sen ne diye adama durup dururken o sormadan, su sehirde mi yasıyor diye soruyorsun ki? bir de saf değilim demişsin. falcıların mantığı da budur, biz sorarız o onaylayarak cevap verir sonra da ''aaa bildi valla'' deriz.

bence bu muhabbetten cevrendeki hiç kimseye bahsetme. sapıgın biri gelmiş saçmalamıs ve gitmiş hırsından. akraban için evli demişsin tanımadığın etmediğin biri yüzünden kafa karıstırmaya gerek yok

bu arada simdi gördüm. konuda bahsi gecen kadına durumu anlatmayı düşünüyormussun ama soyle bir sey var, o kadın konusmaları görmek isteyecektir, o söylemese bile böyle bir iddiadan bahsediyorsan senin delilleri göstermen gerekir (aksi takdirde iftiracıya cıkar adın), o konusmalarda senin adam sormdan verdiğin bilgiler var ve konusmanın seyrinde senin duruma inanıp sasırdığın yönünde. ya yazdığın bütün cevapları göz onune alarak söyle kadına ya da hiç bahsetme kapat bu konuyu olmamıs gibi

Dogrulamak icin adama sehir ismi verdiniz ama. Bu kabul edilebilir bir sey degil. Ilk yapmaniz gereken adami engelleyip o akrabaniza bilgi vermek olmaliydi. Oyle bir halt yemis ya da yememis sizi ilgilendiren bir durum yok su an. Sadece kiza haber verin oyle birinin varligindan.

Her cumlene katiliyorum yine :)

Ben bu kiz su sehirde yasiyor demedim asla bilmiyorsan soyleyimde demedim ben acaba cidden benim akrabamdanmi bahsediyo diye sordum amacim kotu degil kesinlikle oyle anlamayin lutfen.. ya tabikide beni ilgilendirmez ama ben sadece bu ben olmayipta baskasida olabilirdi diyorum zaten akrabamin face profilinde bir suru kiz var belki onlarada ayni sekilde davrandi ... vericem ama yuz yuze gorusmem lagzim

Farkindaysaniz siz su an beni bir falciyla kiyasliyorsunuz cidden bu cok ayip bir tabir ve kesinlikle ben bu tarz birseyi kabul edemem cunku ben kotu niyetli bir insan olmadim hic bir zmn sadece burada ilk kez basima boyle bisi gelmis oldugu icin tavsiyelerinizi istedim tabikide saf degilim nerede nasil davranacigimi bilen bir insanim ... kimseyede bahsetmedim ztn ..

Üzerime vazife olmayan işlere burnumu sokmazdım kaldı ki öğrensen ne yapacaksın.

Ağzına sağlık arkadaşım içimi okumussun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…