Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

23 yaşındaydım, henüz tepkisel davranmayı bilmiyordum.
24 haziranda evlendik ve yazın 4 kere kv gittik ve her seferinde 10 gün kaldık.
10 gun dolupta evimize gelmek istediğimde sorun çıkıyordu.
Tek çocuğu esim.
Bende annemin tek cocuguyum o da mı öyle yapsın? Saçma birşey. Hazır olmadan evlenmeyin sonra bunların altında eziliyorsunuz

arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
Özel şeylerinizi paylaşmadığı sürece sorun yok bence. Bende bazen annemle dakikalarca konuşurum bazen bi iki dakika bazen aramam değişir durum.

Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
ben de hergün konuşuyorum ailemle 1 saat olmasa da yarım saat vardır :confused::confused:

eşimin benimle geçirdiği zamanları etkilemiyorsa ilgilenmem konuşsunlar
hee bide tabi herşeye karışmıyorlarsa

ailem bir kardeşim var (kuzum) onla da haftada 2 gün bir yarım saat konuşuruz o kadar

Birbirlerine dert anlatmiyorlar. İsten cikacak oldu esim anne babanin haberi yok, olsa da zaten bir sey demiyorlar. Boyle bir gariplerhepsi gunde 1-2 ker birbirini arar dakikalarca bos bos konusurlar. Ne yedin, ne ictin gibi manasiz muhabbetler. Bir ara beni de anlatiyordu, Koalina soyle yapti boyle yapacak gibi. Dedim anlatma kendini konus.

Cidden çok ilginç :) Gerçi şimdi düşündüm de ben de önemli şeyleri anlatmam aileme ama boş da konuşmam.

Kendi aile bağlarınızla eşinizinkini kıyaslayamazsınız ki ben farklı şehirdeyim hergün annemle konuşurum günlük anlatırım eşimde rahatsız olmaz. Eşiniz 1 saat ne bulup konuşuyor nasıl konuşuyor işyerinde. Konuşsunlar yani neden rahatsız oluyorsunuz dert ne?hadi eşinizi geçtim anneyle kızının konuşmasını bile dert etmişsiniz

Kendimizi ne kadar da her konuda hak sahibi görüyoruz... Eşiniz annenizle konuşmanızı kısıtlama hakkına sahip değilse siz de bu konuda sinirlenme hakkına sahip değilsiniz. Sizin özelinizi anlatmıyorsa sizi ilgilendiren bir durum da yoktur.

kaynana kayınbaba ve kayın canım

baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez

gidecez:KK53:

biz?? hayatımın şoku

bildiğin geldi kadın yan odayıda tuttu hergün sabah 8 dr kapı yumrukladı

kan şekeri düşüyomuş aç kalınca kahvaltıya inmemişiz

yanımdaki kılıksız da tamam anneciimm diyodu

boşadım iyi ettim

bu sadece ufak bir örnek :)
Ahahha bu gerçek mi ya bastım kahkayı herkes bana baktı

kaynana kayınbaba ve kayın canım

baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez

gidecez:KK53:

biz?? hayatımın şoku

bildiğin geldi kadın yan odayıda tuttu hergün sabah 8 dr kapı yumrukladı

kan şekeri düşüyomuş aç kalınca kahvaltıya inmemişiz

yanımdaki kılıksız da tamam anneciimm diyodu

boşadım iyi ettim

bu sadece ufak bir örnek :)
Bir aile trajedisi ama çok güldüm . :KK48: Böyle tiplerin varlığını da buralardan öğreniyorum,çok sinir bozucu iyi yapmışsınız :KK76:

eğer sizinle de muhabbeti yerindeyse çok takılmayın bence. bizim ki ben duymayayım diye fısır fısır konuşur sanki napacam ben onların ne konuştuğunu :/

Bu normal mi

Eğer bu aranizdaki iliskiye zarar vermiyorsa bence karismaya hakkiniz yok. Ben de annemle gunde en az 1 2 kez konusurum ama asla ne annem beni yonlendirmeye kalkar ne de ben anneme ozelimi anlatirim. Esim buna karisacak olsa musade etmezdim karismasina.

Görüşme sıklığınız nedir ? Aynı şehirde misiniz? Kv sizde gelir kalır mı ya da siz kvde de kalır mısınız ? Çok içli dışlı mısınız yoksa bırak ne konuşuyolarsa konuşsunlar

E ne konuluyorlar o kadar ço merak ettim doğrusu ,

Annesiyle konuşur kardeşiyle de ama günde 1 saat değil

Anne ve ablayla hergun saatlerce ne konusulur merak ettim.

Neyse
Ozel hayatinizi etkilemiyorsa yani ikinizi ilgilendiren konulara onlar mudahale etmiyorsa bosver

Kaç yıllık evlisiniz? Benimki aramaz zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizimki de ilk zamanlar aşağı indin mı anneme falan derdi yok şunlar geldi hadi inelim yok bu var inelim ilk günler çok sikilmistim sürekli aşağıda olmaktan zamanla artık düzen oturdukca daha rahat olmaya başladım akrabalar misafirliğe gelmediği sürece ara ara iniyorum zaten hamileyim çoğu zaman ağrım oluyor kimse niye gelmiyon etmiyon diye sormuyor ki zaten durumu biliyorlar...

Back
X