Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

filmlerde hep 3hrfliler aynalarda olur fln diye duymuştum küçüklük işte o gün bugündür kapatırım

biliyor musun geceleri aynalardan ben de korkarım.kendime bakarken arkada başka bir görüntü görmekten korkarım:) ama yattığım yerden görünen bir ayna olmadığı için gece uyurken sorun yapmadım.

biliyor musun geceleri aynalardan ben de korkarım.kendime bakarken arkada başka bir görüntü görmekten korkarım:) ama yattığım yerden görünen bir ayna olmadığı için gece uyurken sorun yapmadım.

evetttt bende o yüzden korkuyorummmm hep ceviriyiyorum aynamıı deliyiz bizzz

Uykuya dalmak üzereyken asla evde konuşulmasına tahammül edemem agresif olurum.Yamuk olan şeyleri düzeltmem lazım halı yolluk vs... dua etmeden yatamam takıntı değil ama içim rahat etmez çok varda işteeee

Uykuya dalmak üzereyken asla evde konuşulmasına tahammül edemem agresif olurum.Yamuk olan şeyleri düzeltmem lazım halı yolluk vs... dua etmeden yatamam takıntı değil ama içim rahat etmez çok varda işteeee

Ben de ders çalışırken odama ses gelecek şekilde konuşulmasına,tv sesine,dışardaki trafik sesine tahammül edemem.Hani evdeki sesleri müdahele edip engelleyebiliyorsun ama işlek bir cadde üzerindeki bir evde yaşıyorsan dışarı sesi insanı çıldırış noktasına getiriyor.Hayalim odur ki sakin, insanlardan uzak,tüm bu keşmekeşten karmaşadan uzak sakin bir yerde yaşamak...

dolap ve çekmece içleri mutlaka derli toplu olucak mesela eşim kıyafetlerini alırken azcık kaydırsın yerini değiştirsin geliyorlar bana

bütün gömlekler ütülenecek ve askılara asılacak kırışık kıyafetleri dolapta görmeye tahammülüm yok

dışarı çıkarken kapıyı kilitledim mi diye tekrar tekrar kontrol ederim.

başladığım işi asla yarıda bırakmam bırakırsam sıkıntı basar tamamlamadan rahat edemem.

tül ve perdeler yamuksa düzeltmeden rahat edemem.

bir şeyin tadını beğendiysem bıkana kadar yemeye devam ederim.(3 hafta üst üste kaşarlı omlete taktığımı biliyorum her gün kahvaltıda bunu yerdim)vb.

Odamın kapısı tam kapanıcak! Ellerimi sürekli yıkarım tertemiz olucak! Ütünün fişi duzlestiricinin fişi bunlara çeksem dahi tekrar tekrar kotrolederim disarda olsam sırf bunun için evi ararım! Kıyafetlerim hep yeni gibi olucak sırf onun yüzünden bazılarını elimde yıkarım yıpranmasın diye ve katlanıcak güzelce dolapta durucak! Dağınık olmaz! Uzun sac takıntım var kisaltamiyorum saçlarımı.s şimdilik bunlar

- Mutfakta bi işim varsa mutlaka çıkarken ellerimi yıkıyorum,Bazen yolda beni takip ettikleri hissine kapılıp saçma sapan ajanların yaptığı hareketleri yapıyorum :)) ,Ayna karşısında yabancı dilde bazı şeyler mırıldanmıyorum kendime büyü yaptığıma inanıyorum falan...biliyorum manyağım!

bu yorumları okuyunca çok düşündüm gece saat tık tıklarken uyuyamamaktan başka takıntı bulamadım kendimde..aman allahım ben mi anormalim diye düşünüyorum..takıntımın olmamasını takıntı yaptım

Ben sesli openlere takıntılıyım cak cak o ses beni deli ediyor otobüslerde oturamazdim öğrenciyken bit var diye krize girerdim hatta minübüslerde ayakta yolcuya ceza olayından ikaz alıp atılmışligim bile vardır araçtan bi de kasık çatali dişine degdiren insanlar ayy oldurur beni feci yahu

Bendede var takintilar... birincisi odanin kapisi,odadaki herhangi bir dolabin kapagi acik uyuyamam asla... saat sesine gicik oluyorum,gece lambasiyla hayatta uyuyamam,masada yemek yerken hani bazen kirinti dokulur bisey damlar masaya onu mutlaka siler oyle devam ederim,kiyafetleri koklamadan giymem temizse ve yumusatici kokmuyosa yine yikarim yolda gderken kaldirimdaki cizgilere basmam ortasina basarim :))) daha cok varda simdilik bnlar aklima geldi :)))

sessiz ortamda ders calışamam tv sesi mutlaka arkadan gelicek
bi kere giydifgim kotumu ertesi gün giyemem o yıkanacak sonra

düşündükçe daha çıkar bendennn

Son düzenleme:
malesef plaka takıntım var ,önümde yanımda trafikte olan arabaların hemen plakasına bakarım .mesela plaka 06 AY 018 hemen içimden adı ali yavuz olabilir ,ankarada yasıor ama cankırılı olabilir .cocuklarının kesin bas harfleridir diye bin tane kafamdan secenekler gecer. kiii benimde arabam isim ve soy ismimim bas harfi,tc minde ilk üc sayısı. yani ciddi derecede bi takıntı malesef.kırmızı ışıkta ister istemez esim yanımdayken kendi kendime konusurum .bak bu böyledir,mesela 06 smh 96 bu adamın ismi kesin semih derim .esim bile yeter beee yeter beee pompisko der (( cidden bananeyse :44:

Dolap kapaklarını kapattığım halde bir daha kontrol ederim.bastıra bastıra hemde
Elektrik anahtarlarını kapatırım üstünde parmaklarımı gezdiririm deli gibi
Ütü yaparım toplarım ütüye gidip gidip bakarım prizi çıkardım mı diye.Özellikle ütüden sonra dışarı çıkacaksam
Temizlik yapınca bütün odaları defalarca gezerim.Knedi kendime sırıtırım hahahahahahaha bitti işte temizledim diye
Daha varda saymaya utanıyorum yahu

törpü sesinden nefret ederim ,o sesi duyunca dislerim gıcırdar ,kuaförde bile kulaklık takıp öyle manikürümü yaptırırım

Temizlik takintim var genel olarak dusunun iste herturlu temizlik,duzen

Ben de aynı sen gibi canım yanımda sakız patlatılmasına,oda da aynı bir kişi bulunduğunda uyuyamama,karanlık ve sessiz yerde uyuma aynı zamanda odamın kapısının mutlaka kapalı olmasına ve evden çıkarken çantamda her şey tamamdır ama on kez bakarım heralde tamam mı eksik var mı diye böyle takıntılarım var.
Ayriyeten,yanımda hıçkırılmasın isterim.
Akşam yatacağım zaman kapıyı kilitlediğimi bilirim ama en az üç kez kontrol ederim.
Uyurken bulunduğum oda da saat olursa hayatta uyuyamam.
Ders çalışırken en ufak çıt sesi gelse çalışamam.
Saç düzleştiricimi kullanırım düğmesine basıp kapattığıma eminim ama kaç kez kontrol ederim en sonunda fişten çıkartırım tekrar üç kez daha kontrol ederim.
Daha vardır heralde ama aklıma gelenler bunlar amma da takıntılıymışım ben

Takıntılı olduğunu düşünüp yazanların hepsini okuyorum da bazı takıntılar cidden herkeste var ben kendimi tek sanıyodum ama değilmişim

bende gece karanlıkta deniz göle vs hiç bakamam çok ürperirim..
çamaşır suyu kokusundan nefret ederim.. evde oldugum zaman annem kesinlikle kullanamaz ben dışarı çıkarım gelene kadar da evi bi güzel havalandırır..
simetri hastalığım var..
daha birsürü vardır da ağır basanlar bunlar :)

devamı geldiiii:)

*Plaka okurum,kendi kendime anlamlar çıkarırım
*Tabela okurum,sonra aklımda kalanlar çok alakasız bir zamanda aklıma gelir ben burayı nereden hatırlıyorum nerede görmüştüm diye düşünüp bulamam kafayı yerim
*Merdiven inip çıkıyorsam mutlaka basamak sayarım
*Tencereden tabağa ya da bir şeyden başka bir şeye kaşıkla bir şey koyuyorsam kaç kaşık olduğunu sayarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…