Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Bende de burun takıntısı var. bi insanı güzel bulmam için ilk önce burnunun güzel olması lazım.

marka takıntım vardı karşıdaki insan marka giyerse hemen ona bi sempati duyuyordum bunu aştım biraz

bir de boşa açık olan ışıkları kapatma takıntım var elektirkte tasarruflu bir hatunum

ellerimi yıkama takıntısı var bende de ama sadece yemekten öncesi için:26:
yemeğe oturana kadar neredeyse 10 kere yıkarım

benim asırı derecede el yıkama takıntım var günde kaç defa yıkadıgımı bilmiyorum hastalık derecesinde yani.ellerim kupkuru oluyor derisi.kurtulamadım bu takıntımdan

El yikama takintiniz nasil basladi ? Mutlaka bir hikayesi var oyle dusunuyorum...
bendede var bu hastalik ve ellerim mahvoldu simdi sigillerle ugrasiyorum umarim kurtulurum

Burundan kaybettim desene

aynı ben de böyleyim işteyemek yiyene kadar o ellerimin hiçbir yere değmemesi lazım ama yedikten sonra ve yemek olmadığı herhangi bir zamanda farketmiyor

bende hep burundan kaybettiğimden takıntı oluştu ya :)
ilerde estetik düşünüyorum bakalım

Bende bi ara fena takintiliydim ama yavas yavas kendimle barisik olmayi ogrendim ve estetik fikrinide attim aklimdan
sagligima sukrediyorum en basta

yazılanları okuyunca farkettiklerim var
ben de tuvaletten cıkan kişinin elleri ıslak mı bakarım yıkamış mı bakarım
evimden başka yerde lavaboyu kullanamam bu yüzden rahatsızlandığım olmuştur
her şeyi tek sayı halinde yaparım elimi 3 kere yıkarım yanlışlıkla 4 kere yıkadıysam 5 e tamamlarım
ne kadar geç kalırsam kalayım dişlerimi fırçalamadan yüzümü sabunla yıkamadan evden çıkamam
dışımdan kötü düşüncelerimi söyleyemem
başkasının bardağından su içemem bazen arkadaşlarım derslerde şişemi kullanırdı direk çöpe atar susuz kalırdım
sessiz ortamda asla uyuyamam
ders çalışırken ses olmazsa aklım o dersi almaz.yurttayken televizyon odasında çalışırdım.
dışarıdan evin içi asla gözükmemeli şu an cam açık ama perdeyi öyle kapattım ki nefes alamıyorum
kışın uyurken yorganı kafamın üstüne çekerim başka biriyle aynı odada yatıyorsak nasıl nefes aldığımı merak eder
yazında delikli pike aldım onu çekiyorum sıcak ama napayım

El yikama takintiniz nasil basladi ? Mutlaka bir hikayesi var oyle dusunuyorum...
bendede var bu hastalik ve ellerim mahvoldu simdi sigillerle ugrasiyorum umarim kurtulurum

valla cnm hiç hatırlamıyorum nasıl basladı yıllardır var manyak gibi sürekli yıkıyorum ama görmeniz lazım.dışardan bisey mi alıcam mesela adamın ellerine bakarım eldiven var mı çok güvendigim yerlerden alırım.ekmeği fırından almıyorum mesela güvenemiyorum oralarını buralarını kaşıyorlar ekmek yapıyorlar.paket kapalı ekmek alıyorum.önceden de ekmek yememe takıntım vardı yıllarca ekmek yememişti yani hemde hiç düşünün.herkese şüpheli gözüyle bakıyorum ellerini yıkadı mı gibilerinden bazen annemi çıldırtıyorum baskalarına söyleyemiyorum ama ona soruyorum biliyorum temiz elleri ama.başkalarıda yavaş yavaş anladı benim yanımda diyorlar ki dur ben bi elimi yıkayıpta geliyim bir arada durmadan duş alma hastalığım vardı saçlarımda sorun oldu yavaş yavaş bıraktım.saç derisinin dengesini bozmuşum.bazen tek sayı takıntısı bendede oluyor aklıma geldiginde 2 kere yıkamışsam 3 kere yıkıyorum.ay delircem kızlar demek yalnız degilmisim seviyorum sizleri

Bende ekmek takintisi yokta oyle sayi takintim vardi bi ara evet tek olmamak guzel

Pencereler açık yapamıyorum bende açarım hava gelsin diye odanın kapısını kapatırım ve çıkarım yoksa o öyle açık duramaz yatarken kapım mutlaka kapalı olacak .
El yıkama hastalığım var benimde şu an bile kalkıp yıkamak istiyorum .
Bir de kıskançlık var tabi insanlıktan çıktığım çoktur kıskanırken sevgilimi annesinden bile kıskanırım o da alıştı zaten zavallım yolda yere baka baka yürüyor :):)

benim takıntılarımdan biri kullandığım çatal yada kaşığı bir kere elimden bırakırsam birdaha alamam mutlaka başka çatal yada kaşık alacağım su yada herhangi birşey içtiğim bardaktan da bitince içindeki içecek, birdaha doldurup içemem mutlaka başka bardak almalıyım.
üstelik çok su içen biriyim sürekli bardak kirlettiğim için annem deli oluyor

Aslında bir hikayesi yok... Büyüdükce çok fazla şeyden tiksinmeye, iğrenmeye başladım..
Nasıl oldu hiç bilmiyorum..
Ve böylece ellerimi yıkama takıntım oluştu..
Ellerimi yıkadım, oturdum sofraya, başlamadan annem bir tabak istedi, tabağı anneme verdim ve ellerimi yıkadım..
Ne var ki, elim dolaba dokundu falan diyee..
Böyle şeylerden tiksinmiyorum ama o elle asla yemek yiyemem..

Sen nasıl yıkıyorsun?? Merak ettim yıkamaktan mı siğiller oluştu??
Benim yıkamak dediğim de yıkamak olsa barii. Elime su deyse yeter, bu da ne demekse artık...

aynı ben de böyleyim işteyemek yiyene kadar o ellerimin hiçbir yere değmemesi lazım ama yedikten sonra ve yemek olmadığı herhangi bir zamanda farketmiyor

Sen yine iyisin sadece yemek yemeden yıkıyorsun... Ben tam bir el yıkama manyağıyım...
Ne iş yaparsam yapim ferketmez o eller yıkanmalııı

Ben bir böcegi öldürüp peceteyle alip cöpe attiktan sonra basladi bende :)
ilk önce sayiyla yikiyordum tek sayi olacak illa sanki olmazsa temizlenmiyor,
bisey seni durtuyor surekli ellerini yika diye,yikamayinca kotu birsey olacakmis gibi hissediyordum,
o donemi atlattim kendiligimden ama simdide iyice kopurterek yikamassam rahat edemem her seferinde,
simdi kisin ellerim yara oluyor hep deri kendi koruyuculugunu kaybetti sanirim,son zamanlardada kabarciklar cikmaya basladi iste,
benimkide ben eskiden neye degersem yikardim elimi simdi oyle tabak canak degilde yemek pisirdigim kasiga dokundim mesela yada yerdeki haliya elim degdi yikamak istiyorum hemen :) ama azaltacagim ve kabarciklar icinde doktordan randevu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…