benim asırı derecede el yıkama takıntım var günde kaç defa yıkadıgımı bilmiyorum hastalık derecesinde yani.ellerim kupkuru oluyor derisi.kurtulamadım bu takıntımdan
Ellerimi yıkama takıntım var...
Günde kaç kez yıkadığımı 1 Allah biliyor.
Her işi görmeden önce yıkarım, hem de bir kaç kez..
Çok yorucu bir şey.
Diyelim ki, çay içmek istiyorum..
Ellerimi yıkadım, çayımı koydum, elim bir yere dokundu, mesela dolap kapısına falan.
Hadi gel bi daha yıka..
Eğer çayı başka bir odada içeceksem işim var o zaman, oraya gidene kadar elim nelere dokunur kim bilir.
Her seferinde de yıka..
En ufak işi bile zehir ediyor bana..:44:
Bende de burun takıntısı var. bi insanı güzel bulmam için ilk önce burnunun güzel olması lazım.
marka takıntım vardı karşıdaki insan marka giyerse hemen ona bi sempati duyuyordum bunu aştım biraz
bir de boşa açık olan ışıkları kapatma takıntım var elektirkte tasarruflu bir hatunum
Ellerimi yıkama takıntım var...
Günde kaç kez yıkadığımı 1 Allah biliyor.
Her işi görmeden önce yıkarım, hem de bir kaç kez..
Çok yorucu bir şey.
Diyelim ki, çay içmek istiyorum..
Ellerimi yıkadım, çayımı koydum, elim bir yere dokundu, mesela dolap kapısına falan.
Hadi gel bi daha yıka..
Eğer çayı başka bir odada içeceksem işim var o zaman, oraya gidene kadar elim nelere dokunur kim bilir.
Her seferinde de yıka..
En ufak işi bile zehir ediyor bana..:44:
bende hep burundan kaybettiğimden takıntı oluştu ya :)
ilerde estetik düşünüyorum bakalım
El yikama takintiniz nasil basladi ? Mutlaka bir hikayesi var oyle dusunuyorum...
bendede var bu hastalik ve ellerim mahvoldu simdi sigillerle ugrasiyorum umarim kurtulurum
valla cnm hiç hatırlamıyorum nasıl basladı yıllardır var manyak gibi sürekli yıkıyorum ama görmeniz lazım.dışardan bisey mi alıcam mesela adamın ellerine bakarım eldiven var mı çok güvendigim yerlerden alırım.ekmeği fırından almıyorum mesela güvenemiyorum oralarını buralarını kaşıyorlar ekmek yapıyorlar.paket kapalı ekmek alıyorum.önceden de ekmek yememe takıntım vardı yıllarca ekmek yememişti yani hemde hiç düşünün.herkese şüpheli gözüyle bakıyorum ellerini yıkadı mı gibilerinden bazen annemi çıldırtıyorum baskalarına söyleyemiyorum ama ona soruyorum biliyorum temiz elleri ama.başkalarıda yavaş yavaş anladı benim yanımda diyorlar ki dur ben bi elimi yıkayıpta geliyimbir arada durmadan duş alma hastalığım vardı saçlarımda sorun oldu yavaş yavaş bıraktım.saç derisinin dengesini bozmuşum.bazen tek sayı takıntısı bendede oluyor aklıma geldiginde 2 kere yıkamışsam 3 kere yıkıyorum.ay delircem kızlar demek yalnız degilmisim seviyorum sizleri
Bende ekmek takintisi yokta oyle sayi takintim vardi bi ara evet tek olmamak guzel
hele birde evde sular kesilmişse o bir kaç saat ızdırap oluyor benim için
Bende krem surecegim elimi suya deydirmeyecegim saate denk getiriorum yani uyumadan önce
El yikama takintiniz nasil basladi ? Mutlaka bir hikayesi var oyle dusunuyorum...
bendede var bu hastalik ve ellerim mahvoldu simdi sigillerle ugrasiyorum umarim kurtulurum
aynı ben de böyleyim işteyemek yiyene kadar o ellerimin hiçbir yere değmemesi lazım ama yedikten sonra ve yemek olmadığı herhangi bir zamanda farketmiyor
Aslında bir hikayesi yok... Büyüdükce çok fazla şeyden tiksinmeye, iğrenmeye başladım..
Nasıl oldu hiç bilmiyorum..
Ve böylece ellerimi yıkama takıntım oluştu..
Ellerimi yıkadım, oturdum sofraya, başlamadan annem bir tabak istedi, tabağı anneme verdim ve ellerimi yıkadım..
Ne var ki, elim dolaba dokundu falan diyee..
Böyle şeylerden tiksinmiyorum ama o elle asla yemek yiyemem..
Sen nasıl yıkıyorsun?? Merak ettim yıkamaktan mı siğiller oluştu??
Benim yıkamak dediğim de yıkamak olsa barii. Elime su deyse yeter, bu da ne demekse artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?