Ben bir böcegi öldürüp peceteyle alip cöpe attiktan sonra basladi bende :)
ilk önce sayiyla yikiyordum tek sayi olacak illa sanki olmazsa temizlenmiyor,
bisey seni durtuyor surekli ellerini yika diye,yikamayinca kotu birsey olacakmis gibi hissediyordum,
o donemi atlattim kendiligimden ama simdide iyice kopurterek yikamassam rahat edemem her seferinde,
simdi kisin ellerim yara oluyor hep deri kendi koruyuculugunu kaybetti sanirim,son zamanlardada kabarciklar cikmaya basladi iste,
benimkide ben eskiden neye degersem yikardim elimi simdi oyle tabak canak degilde yemek pisirdigim kasiga dokundim mesela yada yerdeki haliya elim degdi yikamak istiyorum hemen :) ama azaltacagim ve kabarciklar icinde doktordan randevu aldim
uyurken aynaları kapatırım perdeleri mutlaka cekerim veee kapıyıı mutlka azıcık aralarım kesin rutin yptgım işlemler
ha bide mutlakaaa su olcak yanımdaa
kötüü zamanlr geciripte aklıma tkılan sarkılar varsa o sarkılar ömür boyu benim için kötü olarak kalırrrr
Yazıp biraz rahatlayayım bari :)
*Yanımda cak cak sakız çiğnenmesinden nefret ederim
*Yatarken odama gram ışık girmemeli ve kapım kapalı olmalı
*Sıvı şeylerin höpürdetilerek içilmesinden nefret ederim
*Dişin arasına bir şey sıkıştığında dil ile temizleye çalışırken mıç mıç diye çıkan sesten nefret ederim
*Dışarı çıkarken kapıyı kilitlemişsem dahi 3 veya 4 kez kilidi tekrar açar prize takılı fiş,açık ocak vb var mı diye kontrol ederim
*Hatırlayamadığım bir kaç tane daha vardır eminim:)
Ayy benimle yaşamak ne zordur ya onu farkettim şimdi,sürekli onu yapma bunu yapma
aynaları kapatman ilginç geldi.özel bir sebebi olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?