Sizinde vardır de mi ??

senveben2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
73
7
0
35
Adana
Gecmıste cok değer verıp sevdıgınız kımse arkanızdan vurdumu ? benım oldu kız arkadaşlarımdan ve yakın bayan akrabalarmdan ırenccccccccler

Oldu oldu da,herkesin öyle ya da böyle olmuştur.
Tecrübe de tam bu nokta da kazanılmıştır zaten.
Konunuzun dert kısmı ne tam olarak birinden zarar mı gördünüz ?

Olmaz mı tabi ki oldu..
Ben de onları kendi insanlıklarına bıraktım

eskıden saf ınsanlara uzlrdum ve ıkı ardsımda saf qbydı boynzlu yıln cıktlr bana hıc dost olmdklrnı anldm menfaat meselesı olmuş ynı dostluk vya ben mı denq qldm dıe sryrm bana mı mıknatıs qbı ypstlr :) sızlrnde olmsmdr dıe mrk ettm

Tabi ki oldu.
Faydacı insanlar oldukça bu tarz şeyler bitmez.
Bana saygısızca davransalar da hep iyi davrandım onlara.
Kimseye karşı bir ön yargım yoktur, herkese eşit davrandım.
Ama bu bana bir şey kazandırmadı açıkçası.
İnsanlar arkadaşlığımı çabuk harcadı.
Arkadaş kaybediyorum, üzülüyorum.

Son düzenleme:

bu olmadı ıste uzuleceqn tek sey haktmdklerı dqerlerı olsun verdıqın dqer yanı ama herkez kendıne yakışanı ypar bunu bıldqmzden skntı yok

ah be canım bide şu cümlelerini tam yazsan sesli harfler çuvala mı girmiş yahu okuyana kadar canım çıkıyor böyle

her insanın hayatında vardır öyle çürük elmalar.. ben öz kuzenimi tanımamışım onca yıl arkadaş kimmiş.. kimseye hakettiğinden çok değer vermicen bu devirde gerek yok sora bi an gelip yüzüstü bırakılıveriyorsun üzüldüğünle kalıyorsun.. arkadaşların işini biliyorlarmış bak bu devirde aklı olan salağa yatar saf görünür zaten öbür türlü tanıyamassın kimseyi...

cok ozur dılerım :) el alışkanlığı tatlım benım babamın amcasının kızıyla ben oz amca kızı gıbı buyudum hatta kardeş ne pıs ne ıgrenc cıktı saftan kork bu devırde kurnazdan degıl :)

heh işte aynı ben.. bana kaç kez yalanını yakaladım varya ben bunca yıllık kuzeniyim daha tanışalı üç gün olan erkek arkadaşına sattı beni suçumda bu lavuktan bi cacık olmaz salla bunu niyeti kötü demem he.. sanki aptalımya hiç öğrenmicem ben ondan hiç bişeyi saklamazken onun bana yalan söyleyerek o aptala gitmesi beni mahvetti hiç bişey beni bu kadar kıramazdı onun bana yaptığı kadar.. sonuçta yine benim dediğim oldu o gerzek başka bi arkadaşa ahlaksız teklifte bulunmuş kapak oldu.. seneler geçti belki çocuktuk bunları yaşadığımızda ama acısı gitmiyo işte benim güvenim gitti bi kere.. ama ben artık yolumu buldum ya madem bana iş çevirdi napsam hakeder demi.. nişanlımı hiç sevmez inadına o geldimi çağırıyom yada telde konuşuyorum uyuz oluyor hehe.. satışa satışşş

Sesli harfleri yazmak bu kadar zor olmamalı

Aynen...
Türkçeyi güzel kullanamıyorsanız da bari sesli harfleri bu kadar yutmayın
.

Aynen...
Türkçeyi güzel kullanamıyorsanız da bari sesli harfleri bu kadar yutmayın
.

( RibbonS bunu beğenmek istedi ama sistem izin vermedi )

Konuya geri dönersek eğer; sesli harfler yok K harfi desen o da yok. Tam yazsan da derdini anlayabilsek.
İnan alıntıladığım yorumunda çoğu kelimeni anlamadım.

Boyle bir sey yasamayan oldugunu sanmiyorum ben acikcasi :)

Ben de.

Herkes gibi benim de oldu. Hiç beklemediğim birinden üstelik. Arkamdan konuştukları neyse ki kulağıma geldi, gittim yüzleştim. Tartıştık. "Bana inanan inanır, inanmayanlara da gerek yok" diyerek konu hakkında kimseye açıklama yapmadan o kişiyi hayatımdan çıkarttım. Bir kaybım da olmadı açıkçası.

Bırakın gitsin. Bu da bir derstir, dersinizi alır geçer gidersiniz.

Olmaz olur mu...
Bırak arkadaşı akrabayı aynı rahimde hayat bulduğumuz 'karındaşlarım' hemde ...
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş!

Gecmıste cok değer verıp sevdıgınız kımse arkanızdan vurdumu ? benım oldu kız arkadaşlarımdan ve yakın bayan akrabalarmdan ırenccccccccler

oldu canım olmaz mı
bende bir kuzen var düşman başına o cinsten
ama 2 gün önce öyle olmaz canım böyle kazık atılır diye verdim cevabını
ne demişler ''Keser döner sap döner gün gelir hesap döner''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…